Allah yavrularınızı size bağışlasın. Başla topiclerde mutlu anılarınız olsunKizlar selamlar;
Cuma gunu randevuda onceki hafta yavas da olsa duydugumuz kalp atisini duyamadik, ayrintili ultrason ile de dogrulandi. Dun kurtaj oldum.
Herkese saglikli ve guzel dogumlar diliyorum.
psikolojikdelipdr kader arkadasim, en yakin zamanda baska bir baslikta bulusuruz insallah. Benim doktorum bir takim genetik testler tavsiye etti. Sana da etti mi? Kac ay korunmani soyledi?
Kizlar selamlar;
Cuma gunu randevuda onceki hafta yavas da olsa duydugumuz kalp atisini duyamadik, ayrintili ultrason ile de dogrulandi. Dun kurtaj oldum.
psikolojikdelipdr kader arkadasim, en yakin zamanda baska bir baslikta bulusuruz insallah. Benim doktorum bir takim genetik testler tavsiye etti. Sana da etti mi? Kac ay korunmani soyledi?
Guzel mesajiniz icin cok tesekkur ederim. Allah size de yavrularinizi bagislasin insallah.Allah yavrularınızı size bağışlasın. Başla topiclerde mutlu anılarınız olsunbizede mutlu haberlernizle gelin.
Cok tesekkurler, eksik olmayin:)Geçmiş olsun, hayırlısıyla daha sağlıklı gebelikleriniz olur inşallah
Bir doktorunla görüş canım rahimde kasılma olabilir o makata vurur diye tahmin ediyorum ben fitil falan verir ihmal etmeKizlar ya bana bir el atin gercekten kafayi yicem galiba. Bu donemlerde agri yasayanlar nasil agrilar yasiyorsunuz? Bel kasik makata vuran agri basinc? Bunlar bir tek bende mi var yoksa cogumuz yasiyormuyuz. Daha oncede gelip gidiyordu ama 2 gundur daha yogun sanki. Oyle aglicak agri kesici alcak kadar guclu degil ama ben burdayim diyor. Valla korkular mahvediyor insani ondan size sormak istedim
Daha persembe gunu ordaydim hersey yolundaydi. Bide oyle cok guclu degil daha boyle regli agrisini animsatan agrilar aslinda.Bir doktorunla görüş canım rahimde kasılma olabilir o makata vurur diye tahmin ediyorum ben fitil falan verir ihmal etme
Çok geçmiş olsunKizlar selamlar;
Canım inşaallah diğer denemelerinde sağlıklı sonuçlar alır , evladına kavuşursunKizlar selamlar;
Amin, allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.Çok geçmiş olsunrabbim tez vakitte yüzünüzü güldürsün
Merhabalar, ben normal yolla gebe kalmistim, o yuzden 12. Gun degerini bilmiyorum ama 27 ile ogrenmistim. Sonra 105, 285 diye gitti. 2000 olunca da kese gozuktu, sonraki artislar hic iki kat olmadi, zaten beta hcg duzgun artmadigi icin biraz sorunlu baslamistik ama kalp atisiyla biraz umutlanmistik. Nasip ddegilmis. Siz olumlu dusunun, kendinizi strese sokmayinCanım inşaallah diğer denemelerinde sağlıklı sonuçlar alır , evladına kavuşursunBen 40 yaşındayım , yıllardır uğraşıyorum 4 denemem de hiç tutmamıştı.Şimdi 5. Denememde tuttu.Ama aynı korkuyu yaşıyorum Ya kalp atışını duyamazsam diye, çünkü yaşla birlikte duyamama Olasılığı artıyor.12. Gün kan değeriniz kaçtı ve değerleriniz nasıl arttı?
Canım inşallah güzel bebişler senin olur,üzülme sağlıklı değilmiş , daha sağlıklılarına gebe kalırsınAmin, allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.
Merhabalar, ben normal yolla gebe kalmistim, o yuzden 12. Gun degerini bilmiyorum ama 27 ile ogrenmistim. Sonra 105, 285 diye gitti. 2000 olunca da kese gozuktu, sonraki artislar hic iki kat olmadi, zaten beta hcg duzgun artmadigi icin biraz sorunlu baslamistik ama kalp atisiyla biraz umutlanmistik. Nasip ddegilmis. Siz olumlu dusunun, kendinizi strese sokmayin
Benim de kalçalarımda rahatsızlığım var benimde ağrılar başladı en çok korktuğun şeydi şimdiden başladıysa hamilelik ilerleyince ne yapıcam bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun geçmiş olsunKizlar ya bana bir el atin gercekten kafayi yicem galiba. Bu donemlerde agri yasayanlar nasil agrilar yasiyorsunuz? Bel kasik makata vuran agri basinc? Bunlar bir tek bende mi var yoksa cogumuz yasiyormuyuz. Daha oncede gelip gidiyordu ama 2 gundur daha yogun sanki. Oyle aglicak agri kesici alcak kadar guclu degil ama ben burdayim diyor. Valla korkular mahvediyor insani ondan size sormak istedim
Bence bu azalıp çoğalan bişey bende bu haftalarda göğüs hassasiyetimin azaldığını düşünmüştüm ama şu anki haftamda tekrar şişip gerilmeye başladılar ayrıca koyulukta görüyorum bir miktar :)Kizlar gogus hassasiyeti azalanlar kacinci haftada yasadi bunu uclari disinda eskisi kadar acimiyor goguslerim. Sizler ne durumdasiniz?
Ben bu durumu doktora sordum bende de vajinada basınç ve gerilme var lastik gibi çekiyorlar sanki içimi sırtımda belimde çok ağrıyodu doktorumda bunlar normal rahmin genişliyor organlarına baskı artıyor dedi. Yani bu basınç hep olacak çünkü rahmimiz baya büyüyecek :)Kizlar ya bana bir el atin gercekten kafayi yicem galiba. Bu donemlerde agri yasayanlar nasil agrilar yasiyorsunuz? Bel kasik makata vuran agri basinc? Bunlar bir tek bende mi var yoksa cogumuz yasiyormuyuz. Daha oncede gelip gidiyordu ama 2 gundur daha yogun sanki. Oyle aglicak agri kesici alcak kadar guclu degil ama ben burdayim diyor. Valla korkular mahvediyor insani ondan size sormak istedim
Bende onu sordum daha yeni size… demekki hepimizin çektiği kötü bi durum bu en başta gaviscon felan rahatlatıyodu ama şimdi yok artık uyanıp yemek yiyip tuvalete gitmek istemiyorum sürekli uyuyup 6 ay geçirebilsem vallahi uyurumKızlar bu mide gazı nasıl geçecek yaa ne kadar geğirsem de hep var orda sıkışıklık
Kusmaktan boğazın tahriş olmuş olabilirmi?Kızlar midemde istifra etsem bile hep bi his var. Hani böyle boğazınıza bişey takılırda bi türlü gitmez ya his. Napıcam bilmiyorum bunun bi çaresini bulan var mı?? Prilam artık bana etki etmiyor dozu arttırsamda arttırmasamda etki etmiyor
benmkilerde gittikçe pembeleşiyorBence bu azalıp çoğalan bişey bende bu haftalarda göğüs hassasiyetimin azaldığını düşünmüştüm ama şu anki haftamda tekrar şişip gerilmeye başladılar ayrıca koyulukta görüyorum bir miktar :)
Kötü bişiy olsa doktorlar susmuyor hemen söylüyor örneğin benim beyni yarım doktorum kanamam olduğunda aaa biliyodum düşük olacağını düştü mü diyip ultrasona bile almadan hükmünü verdi. Ultrasonla görüncede kalbi atıyor sıkıntı yok şimdilik dedi bideEkranda da göstermedi, kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi direk. Neyse beklemekten başka çare yok ne yapayım
Maaaaalesef boğazımda değil tam da midemin ortasında öyle bi his ki insanı deli ediyor. Ben bide açıkcası canı çok tatlı biriyim ya. Öyle bir yerim ağrımasın hastalanmayım aman şöyle olmasın diye deli divane olurum bu durumum beni alt üst etti çünkü çarem yok iyileşmek için..Kusmaktan boğazın tahriş olmuş olabilirmi?
benmkilerde gittikçe pembeleşiyor
Bişiy teklif edebilir miyim size??Ben 13+5 gibi gidicem doktora ama, 15-16 haftadan önce tahmin duymak istemiyorumsöyleyeceğim doktorumada .. zaten ekranda bende anlıyorum görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?