2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
ayy birde unuttum 35 yaş çok genç bir yaş. eskiden 55 yaşında doğum yapıyormuş kadınlar. bence 2. çocuğumu 35 ten sonra yaparım muhtemelen :)
Ay bana hic genc gibi gelmiyor vallahi

Malesef sgk karşılamıyor. Bir tek kanser hastalarına o da raporu varsa karşılıyormuş 125 tl diye hatırlıyorum. Ben de son noktaya kadar bekliyim öyle alıyım dedim, dün son noktama geldim artık

Bugün sabah kontrolüm vardi. Kalbi durmuş, esk usg ye göre 9 hafta 4 gun olmalıymış ama 7 hafta 4 de kalmis yani benim en son gittikten sonra 1 hafta yaşamış ne diyebilirim bilmiyorum. Cok ağladım.
Inanki cok ama cok uzuldum ne diyebilirim bilmiyorum. Allah sana saglik versin sabir versin. Umarim en istedigin anda en sagliklisiyla bir bebek sahibi olursun.

Ah canım benim.... Çok üzüldüm. Söylenecek bir şey yok maalesef, inşallah çok beklemeden sağlıklı ve güzel bir haber alırsın yeniden

Bugün sabah kontrolüm vardi. Kalbi durmuş, esk usg ye göre 9 hafta 4 gun olmalıymış ama 7 hafta 4 de kalmis yani benim en son gittikten sonra 1 hafta yaşamış ne diyebilirim bilmiyorum. Cok ağladım.
Cok gecmis olsun.. ne denir bilemiyorum ki ah ah.. rabbim oglunuzu size bagislasin..

Gerçekten çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun. Umarım sağlıkla yeniden hamile kalırsınız istediğiniz anda. Dualarım sizinle

Hepinize cok teşekkür ediyorum. Inşallah bu son kötü ,üzücü haber olur. Hepinizi Allaha emanet ediyorum güzel anneler.❤❤

Ahh çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla yeniden sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah

Canım çok geçmiş olsun benim gittiğim hastanenin prosedürü gereği pcr testi lazımmış kanamam olmadığı için yarına aldılar benim işlemimi. Benim doktorum covid nedenli olduğunu düşünüyor ama yarın ne diyecek kürtaj sonrası nasıl Bi yol izleyeceğiz bilmiyorum. İlaçlı düşük yapacaktım kese büyümüş vakumlu kürtaja karar verdiler bugün. Sen nasıl kürtaj oldun? Özelden yazışalım istersen kızları burada üzmeyelim...

Allah sabırlar versin. Acınızı kalbimde hissettim.

Banada prilam fayda etmemisti
Zofer yazdı Dr 4gundur kullaniyorum çok şükür daha iyiyim ben gunde 1tane içiyorum 10 tane var 91tl aldim
Bugun aldim 159 tl zofer 4 mg neden fiyatlar farkli acaba. Esimin sigortasi acibadem o karsiliyor artik onun uzerine yazdiriyorum

Ya bu böyle etki eden bi ilaçsa alayım bende doktora gidip gerçekten hayatım zehir oldu böyle de
Evet etkili kemoterapi sonrasi bulantilar icin veriliyor aslinda ilk gebeligimde de son çareyi bu ilacta bulmustum doktorunuza danisin mutlaka 2 ye kirip iciyorum ben de gecirmezse tek aliyorum genelde geciriyor.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim sabrını versin gönlündeki muradı nasip eylesin doktor devam etmemesiyle ilgili birşey dedi mi

Rabbim tez vakitte acılarını alsın Sağlıklı evlatlar nasip etsin

Vakumlu kürtaj tavsiye etmem canım başka kürtaj olmuyor mu histeroskopi gibi

Çok geçmiş olsun canım Rabbim sabrını versin gönlündeki muradı nasip eylesin doktor devam etmemesiyle ilgili birşey dedi mi
Bisey diyemedi çünkü ne olduğunu bilmiyoruz. Dediği sağlıklı olsaydi kalırdı dedi. Ben genetik birsey yapabilir miyiz yani bakılması icin dedim. Gerek görmedi. Ben şuanda kucuk bir yerdeyim is dolasıyla çorumdayız. Sata göre 10+5 ama önceki ultrasona göre 9+5 olmalıymış. 1 hafta gerideydi son adetimde karışıktı 29 temmuzda leke geldi az affederseniz , tam adet 2 ağustosta başlamisti ben o yüzden 29 temmuz diyordum. Doktor ona cok takılmıyor ama 7 +4 de kalmis en son, muhtemelen ben doktora gittikten 1 hafta sonra durmus.
Benim. Kürtaj hakkında bilgim yok, sormadimda bir arkadaşa vakum değil baska bisey söylemişsiniz o ne oluyor?

Sizi çok iyi anlıyorum benimde 9.haftada kürtajım olmuştu sizin ki gibi. Bebekler çok büyük olmadığı için yeni gebelik için uzun süre beklemek gerekmiyor. Diğerinin üzüntüsü unutulmuyor elbet ama yeni gebelikle teselli buluyor insan bir nebze. Bir ay bekleyip tekrar denemenizi tavsiye ederim. Kürtajdan sonra çok çabuk hamile kalınıyor. Tekrardan geçmiş olsun allah size ve ailenize sağlık sıhhat versin inşallah. Tekrar güzel haberlerinizi bekliyoruz olucaz.
Bende 9haftalık bebeğimde vakumlu kürtaj oldum genel anestezi ile. İnan ki hiçbir şey hissetmedim sanki 5 dk gözümü açtım kapadım herşey bitmişti. Sonrasında da hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…