2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ay tövbeee evlerden ırak böyle doktor. Bir daha aynı doktora gitmedin inşallah

Ay tövbeee evlerden ırak böyle doktor. Bir daha aynı doktora gitmedin inşallah
Yook gider miyim delinin tekiydi. Bide öneri üzerine gittim yani. Bu doktorlar şans işi mi yoksa hastalar mı sabırlı anlamıyorum. Bana önerene de bunu yaptıysa hasta sabırlı demek ki

Geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı gebelik nasip etsin

Sürekli bir basınç var mideme inen yemek borusunda falan bazen iyice sıkıştırıp sırtıma falan ağrı sokturuyor hiç kusma yok ama bu gaz beni bitirdi

Kızlar 6+3 6+4 vb de kontrole gidip ultrason görüntüsü alanlar benimle paylaşabilir mi? Neden bilmiyorum ama evham yaptım biraz
Olur tabiki , uygun bir pozisyonsa belli oluyor anlayan arkadaşlarda var bayağı, hele ki video çekebilirseniz kısada olsa ekranda direk görünür pipi varsa 12. Haftadan sonra bariz anlaşılıyor yoksa zaten kızdır :))

Cansınız öpüyorum bi sonraki haftayı da dört gözle bekliyorum

Prilamin bana da hic bir faydasi yok doktor zofer onerdi ilk hamileligimde de bunun turevini kullanmistim. Evet cok etki ediyor ilac ama devlet karsilamiyor 1 kutuda 10 tane var 5 gunde bitiyor 145 tl

Prilamin bana da hic bir faydasi yok doktor zofer onerdi ilk hamileligimde de bunun turevini kullanmistim. Evet cok etki ediyor ilac ama devlet karsilamiyor 1 kutuda 10 tane var 5 gunde bitiyor 145 tl
Banada prilam fayda etmemisti
Zofer yazdı Dr 4gundur kullaniyorum çok şükür daha iyiyim ben gunde 1tane içiyorum 10 tane var 91tl aldim

Merhabalar kızlar. Sağlık ocağında rutin testlerimde tsh 0.01 den düşük çıktı T4 te 28 (2.8). 5. Haftamda tüm değerlerim normaldi ama şu an 10.haftamda böyle çıktı. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

Gaz olmasın o dediğiniz ağrı. Popoya vuran basınç bence gaz sancısı

Gaz olmasın o dediğiniz ağrı. Popoya vuran basınç bence gaz sancısı
Kesinlikle haklisiniz bugun onun gaz oldugunu bende bizzat farkettim. Ama hala alt karinda hafif agrilarim var. Uzaninca rahatliyor ayaktayken daha fazla oluyor. Buda normaldir diye ummak istiyorum

Kesinlikle haklisiniz bugun onun gaz oldugunu bende bizzat farkettim. Ama hala alt karinda hafif agrilarim var. Uzaninca rahatliyor ayaktayken daha fazla oluyor. Buda normaldir diye ummak istiyorum
Benim 2 defa oldu. Affedersin popo böyle bi değişik normal doğum yapmadım ama dedim herlade boyle bişey doğum, sonra yine affedersin pırt oldu rahatladım. Ama önce cikmadi resmen insan gazdan folayi ağlar mi ağladım. Yumurtlama zamanlarımda boyle gaza zorlanirdim ama bu değişik oldu.

kızlar 2li testler için randevu aldınız mı 1 hafta sonraya verdi doktorum

kızlar 2li testler için randevu aldınız mı 1 hafta sonraya verdi doktorum
Bana 31 Ekim de gel dedi ben 2li test istemiyorum dedim ben yapmakla mükellefim seni uyarmakla dedi.Muayneyi yapın ama olasilik öğrenmek istemiyorum dedim biraz havada kaldı gideceğim ölçümler yapılsın ama olasılık istemiyorum.Yas 35 olunca zaten risk yuksek cikacak.Zaten takıntılıyım kendimi uzmek istemiyorum

sonucun benim içinde çok anlamı yok. ama doktorum yaptırmam gerektiğini söyledi. hayırlısı olsun Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. 12. hafta olacak ya belki cinsiyeti görür doktor :)

ayy birde unuttum 35 yaş çok genç bir yaş. eskiden 55 yaşında doğum yapıyormuş kadınlar. bence 2. çocuğumu 35 ten sonra yaparım muhtemelen :)

Benim ki oyle sizinki gibi sancili olmadi hafif zonklama seklinde oldu. Ama gaz oldugunu anlayinca gecti peki daha farkli agrilariniz oluyormu tek tarafli kasik yada alt karin bolgesi. Sola dogru yatinca agri devam ediyor ama saga dogru yatinca hafifliyor acaba buda mi gaz dicem ama bu daha cok adet agrisi gibide bilmiyorum

Bende geçen ay 38e girdim. Kronik bir hastalığım yada ilacım yok çok şükür inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder tekrardan bizlere. Benim 2 oğlum var halihazırda. Yüksek ihtimal buda erkek Ama dediğim gibi tek duam sağlıklı olması şuan da kız erkek farketmez hepsi baştacı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…