Ay tövbeee evlerden ırak böyle doktor. Bir daha aynı doktora gitmedin inşallahKötü bişiy olsa doktorlar susmuyor hemen söylüyor örneğin benim beyni yarım doktorum kanamam olduğunda aaa biliyodum düşük olacağını düştü mü diyip ultrasona bile almadan hükmünü verdi. Ultrasonla görüncede kalbi atıyor sıkıntı yok şimdilik dedi bidecanını sıkma yanii
Yook gider miyim delinin tekiydi. Bide öneri üzerine gittim yani. Bu doktorlar şans işi mi yoksa hastalar mı sabırlı anlamıyorum. Bana önerene de bunu yaptıysa hasta sabırlı demek kiAy tövbeee evlerden ırak böyle doktor. Bir daha aynı doktora gitmedin inşallah
Geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı gebelik nasip etsinKizlar selamlar;
Cuma gunu randevuda onceki hafta yavas da olsa duydugumuz kalp atisini duyamadik, ayrintili ultrason ile de dogrulandi. Dun kurtaj oldum.
Herkese saglikli ve guzel dogumlar diliyorum.
@psikolojikdelipdr kader arkadasim, en yakin zamanda baska bir baslikta bulusuruz insallah. Benim doktorum bir takim genetik testler tavsiye etti. Sana da etti mi? Kac ay korunmani soyledi?
Sürekli bir basınç var mideme inen yemek borusunda falan bazen iyice sıkıştırıp sırtıma falan ağrı sokturuyor hiç kusma yok ama bu gaz beni bitirdiBende onu sordum daha yeni size… demekki hepimizin çektiği kötü bi durum bu en başta gaviscon felan rahatlatıyodu ama şimdi yok artık uyanıp yemek yiyip tuvalete gitmek istemiyorum sürekli uyuyup 6 ay geçirebilsem vallahi uyurum
Kızlar 6+3 6+4 vb de kontrole gidip ultrason görüntüsü alanlar benimle paylaşabilir mi? Neden bilmiyorum ama evham yaptım biraz
Bişiy teklif edebilir miyim size??
Bazı doktorlar tahmin de bile bulunmuyor ya ben açıkcası baya merak ediyorum cinsiyeti. Bir sonraki randevumda Eğer doktorum tahminde bile bulunmazsa ultrason resmini size göstersem bana siz tahminde bulunur musunuz anlıyosunuz mademm. Biraz garip bi teklif oldu ama
Beni de, beni deeee çok üzgünüm Allah yardımcımız olsun eğer çözüm bulursan söyle nolur ❣Sürekli bir basınç var mideme inen yemek borusunda falan bazen iyice sıkıştırıp sırtıma falan ağrı sokturuyor hiç kusma yok ama bu gaz beni bitirdi
Cansınız öpüyorumOlur tabiki , uygun bir pozisyonsa belli oluyor anlayan arkadaşlarda var bayağı, hele ki video çekebilirseniz kısada olsa ekranda direk görünür pipi varsa 12. Haftadan sonra bariz anlaşılıyor yoksa zaten kızdır :))
Cok normalDaha persembe gunu ordaydim hersey yolundaydi. Bide oyle cok guclu degil daha boyle regli agrisini animsatan agrilar aslinda.
Prilamin bana da hic bir faydasi yok doktor zofer onerdi ilk hamileligimde de bunun turevini kullanmistim. Evet cok etki ediyor ilac ama devlet karsilamiyor 1 kutuda 10 tane var 5 gunde bitiyor 145 tlKızlar midemde istifra etsem bile hep bi his var. Hani böyle boğazınıza bişey takılırda bi türlü gitmez ya his. Napıcam bilmiyorum bunun bi çaresini bulan var mı?? Prilam artık bana etki etmiyor dozu arttırsamda arttırmasamda etki etmiyor
Banada prilam fayda etmemistiPrilamin bana da hic bir faydasi yok doktor zofer onerdi ilk hamileligimde de bunun turevini kullanmistim. Evet cok etki ediyor ilac ama devlet karsilamiyor 1 kutuda 10 tane var 5 gunde bitiyor 145 tl
Gaz olmasın o dediğiniz ağrı. Popoya vuran basınç bence gaz sancısıKizlar ya bana bir el atin gercekten kafayi yicem galiba. Bu donemlerde agri yasayanlar nasil agrilar yasiyorsunuz? Bel kasik makata vuran agri basinc? Bunlar bir tek bende mi var yoksa cogumuz yasiyormuyuz. Daha oncede gelip gidiyordu ama 2 gundur daha yogun sanki. Oyle aglicak agri kesici alcak kadar guclu degil ama ben burdayim diyor. Valla korkular mahvediyor insani ondan size sormak istedim
Kesinlikle haklisiniz bugun onun gaz oldugunu bende bizzat farkettim. Ama hala alt karinda hafif agrilarim var. Uzaninca rahatliyor ayaktayken daha fazla oluyor. Buda normaldir diye ummak istiyorumGaz olmasın o dediğiniz ağrı. Popoya vuran basınç bence gaz sancısı
Benim 2 defa oldu. Affedersin popo böyle bi değişik normal doğum yapmadım ama dedim herlade boyle bişey doğum, sonra yine affedersin pırt oldu rahatladım. Ama önce cikmadi resmen insan gazdan folayi ağlar mi ağladım. Yumurtlama zamanlarımda boyle gaza zorlanirdim ama bu değişik oldu.Kesinlikle haklisiniz bugun onun gaz oldugunu bende bizzat farkettim. Ama hala alt karinda hafif agrilarim var. Uzaninca rahatliyor ayaktayken daha fazla oluyor. Buda normaldir diye ummak istiyorum
Bana 31 Ekim de gel dedi ben 2li test istemiyorum dedim ben yapmakla mükellefim seni uyarmakla dedi.Muayneyi yapın ama olasilik öğrenmek istemiyorum dedim biraz havada kaldı gideceğim ölçümler yapılsın ama olasılık istemiyorum.Yas 35 olunca zaten risk yuksek cikacak.Zaten takıntılıyım kendimi uzmek istemiyorumkızlar 2li testler için randevu aldınız mı 1 hafta sonraya verdi doktorum
sonucun benim içinde çok anlamı yok. ama doktorum yaptırmam gerektiğini söyledi. hayırlısı olsun Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. 12. hafta olacak ya belki cinsiyeti görür doktor :)Bana 31 Ekim de gel dedi ben 2li test istemiyorum dedim ben yapmakla mükellefim seni uyarmakla dedi.Muayneyi yapın ama olasilik öğrenmek istemiyorum dedim biraz havada kaldı gideceğim ölçümler yapılsın ama olasılık istemiyorum.Yas 35 olunca zaten risk yuksek cikacak.Zaten takıntılıyım kendimi uzmek istemiyorum
ayy birde unuttum 35 yaş çok genç bir yaş. eskiden 55 yaşında doğum yapıyormuş kadınlar. bence 2. çocuğumu 35 ten sonra yaparım muhtemelen :)Bana 31 Ekim de gel dedi ben 2li test istemiyorum dedim ben yapmakla mükellefim seni uyarmakla dedi.Muayneyi yapın ama olasilik öğrenmek istemiyorum dedim biraz havada kaldı gideceğim ölçümler yapılsın ama olasılık istemiyorum.Yas 35 olunca zaten risk yuksek cikacak.Zaten takıntılıyım kendimi uzmek istemiyorum
Benim ki oyle sizinki gibi sancili olmadi hafif zonklama seklinde oldu. Ama gaz oldugunu anlayinca gectiBenim 2 defa oldu. Affedersin popo böyle bi değişik normal doğum yapmadım ama dedim herlade boyle bişey doğum, sonra yine affedersin pırt oldu rahatladım. Ama önce cikmadi resmen insan gazdan folayi ağlar mi ağladım. Yumurtlama zamanlarımda boyle gaza zorlanirdim ama bu değişik oldu.
Bende geçen ay 38e girdim. Kronik bir hastalığım yada ilacım yok çok şükür inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder tekrardan bizlere. Benim 2 oğlum var halihazırda. Yüksek ihtimal buda erkekBana 31 Ekim de gel dedi ben 2li test istemiyorum dedim ben yapmakla mükellefim seni uyarmakla dedi.Muayneyi yapın ama olasilik öğrenmek istemiyorum dedim biraz havada kaldı gideceğim ölçümler yapılsın ama olasılık istemiyorum.Yas 35 olunca zaten risk yuksek cikacak.Zaten takıntılıyım kendimi uzmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?