2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
dolabımı hamile kıyafetiyle doldurmak istemiyorum bende. birkaç birşey alıp idare ederim diye düşündüm. ama henüz göbeğim 34 bedenin içinde rahat duruyor hafif çok yemişim görüntüsü var sadece .

Ben hep zaten genis giyinen bir insandim ondan midir bilmem ama henuz gobege dair hicbisey de yok, hatta baslangictan beri 5 kilo vermisim bugun itibariyle. Hamile kaldiktqn sonra gobegim kuculdu desem yeridir. Kiloluyum da ama hicbiseyin olmamasi sorunu yasamadim, yasayacagimi da sanmiyorum. Hamile kiyafeti namina ancak kot pantolon vs alirim heralde. Ust kiyafetlerim falan 9 aylikken bile giyerim heralde

Geçende yazmıştım ama artık eminim bebegi hissediyorum ama tabiki küçük küçük net bir hissetme değil,ikinci bebeğim olmasının da etkisi var tabi ama bu kadar erken beklemiyordum
Bende hissediyorum yaklasik 1 haftadir ufak kipirti seyirme seklinde uzandigim zamanlarda hergun degil ama 2.bebegim oldugu icin benimde gaz olmadigina eminim

Nasılsıniz nasıl gidiyor gebelik. Benim 12gun oldu lekenme açık kahve arada oluyor
Korkmayin benim 1 ayi gecti 3 4 sefer taze kan gerisindede kahve lekelerim hala devam ediyor ama kanama alanim falan yok kimi rahim yapiyor boyle oglumdada boyleydim maalesef onda baya kanama alanim olmasina ragmen saglikla kucagma aldim

Bende hissediyorum yaklasik 1 haftadir ufak kipirti seyirme seklinde uzandigim zamanlarda hergun degil ama 2.bebegim oldugu icin benimde gaz olmadigina eminim
Evet basta değildir dedim ama insan hissediyor ,biliyorsun aradaki farkı

Arkadaslar ben bitigim gerçekten, sürekli tansiyonum düşük, ayağa kalkınca 30 sn falan hicbirseyi göremiyorum, aşırı halsizim.Gebelikten önce kan değerim cok düşüktü, doktorum 3 ay birsey kullanma folik asitten başka dedi ,bıraktım. Dun 3 gün rapor aldım resmen baygın gibi yatiyorum .Buyuk çocuğuma hic faydam yok.Gwrcekten gün sayıyorum bir taraftan da sağlıklı olsun diye dua ediyorum ben 9ay once tüp mide ameliyati oldum bu arada.Normalde 1 yıl bebek yasaktı buda benim essekligim mi diyeyim bilemedim.Perişanim

Doktor 8. Haftada kan degerlerime bakti dusukse kan ilaci baslamak icin normal gorunce vermedi. Ilk gebeligimde surekli kansizlik yasadim ve hep serumla kan takviyesi aldim ilk 3 ay filan demeden. Farkli bir doktordan gorus alabilirsiniz

Doktor 8. Haftada kan degerlerime bakti dusukse kan ilaci baslamak icin normal gorunce vermedi. Ilk gebeligimde surekli kansizlik yasadim ve hep serumla kan takviyesi aldim ilk 3 ay filan demeden. Farkli bir doktordan gorus alabilirsiniz
Doktoruma güveniyorum aslında, ilk 3 ay mecbur kalmadıkça ilac kullanmani istemiyorum dedi,demir ilacı olsa bile.Bakalim zaten 1 hafta sonra 12 ye geçiyorum

Ama serumla kan almak mantıklı olabilir ,bakalım ikili testte herhalde bütün değerlere bakar, bakalım ne diyecek

Benide ekler misiniz. Yaş 27 beklenen doğum 13.05. 22. 1. Bebek kese 5. Hafta kalp atışı 7+4 bu kadar sanırım :)
Merhaba 7 haftalık bı gebelıkte kese görünür mü ? Daha doğrusu geç döllenme olmus olsa bile 7. Hafta en azından kese görünür mü ? Normalde sizde de oldugu givi 7 haftalıkken kalp atısı duyuluyor ama gec döllenmeyı merak edıyorum . Kısaca söyle anlatayım adetimin son günü 30 agustosda bir ilişki yasadım yumurtlama gunu olmuyor aslında ama farklı nedenlerle gec veya erken yumurtladıgsam dıye korkuyorum. İlişkiden 18 gün sonea ozelde hcg baktırdım negatifti ilişkiden 36 ve 44 gun sonra ıkı farklı markada kaset test yaptım dırekt negatıftı fakat içimde hep kuruyorum ya varsa ya gec dollenmeyse vs. Tekrar hcg baktıramıyorum gızlılıkten kaynaklı . Ilıskıden tam 50 gun (7.hafta) karından ultrason cektırdım bısey yok dedı fakat hala korkuyorum eğer olsaydı en azından keseyı gorurdu degılmı (gec dollenme ıcın)

7 kişinin bebeğinin cinsiyeti belli olmuuuş. 3 kız 4 erkek görüntülüyorum :)

Amaann ilk heyecan işte ne güzel yeni bi hayatın sabırszlığı duydum canım hatta 5+5 de kalp atışını gördük mini mini duyduk, 6+6 da da baya baya çok net duyduk şükürrr. Sen de durum ne
Merhaba 7 haftalık bı gebelıkte kese görünür mü ? Daha doğrusu geç döllenme olmus olsa bile 7. Hafta en azından kese görünür mü ? Normalde sizde de oldugu givi 7 haftalıkken kalp atısı duyuluyor ama gec döllenmeyı merak edıyorum . Kısaca söyle anlatayım adetimin son günü 30 agustosda bir ilişki yasadım yumurtlama gunu olmuyor aslında ama farklı nedenlerle gec veya erken yumurtladıgsam dıye korkuyorum. İlişkiden 18 gün sonea ozelde hcg baktırdım negatifti ilişkiden 36 ve 44 gun sonra ıkı farklı markada kaset test yaptım dırekt negatıftı fakat içimde hep kuruyorum ya varsa ya gec dollenmeyse vs. Tekrar hcg baktıramıyorum gızlılıkten kaynaklı . Ilıskıden tam 50 gun (7.hafta) karından ultrason cektırdım bısey yok dedı fakat hala korkuyorum eğer olsaydı en azından keseyı gorurdu degılmı (gec dollenme ıcın

hamilelik günlüğüne göre eşimin yakasını tuttum hangi gözüm parlak diye. anlamıyor ikiside aynı diyor.sağ parlak olunca erkek sol parlak olunca kız yazıyor

Doktoruma güveniyorum aslında, ilk 3 ay mecbur kalmadıkça ilac kullanmani istemiyorum dedi,demir ilacı olsa bile.Bakalim zaten 1 hafta sonra 12 ye geçiyorum
Ben 10. Haftada demir ilacına başladım çünkü değerlerim çok düşük geldi. İlkinde gene düşüktü ama bu kadar değildi o yüzden 5. Ayda başlatmıştı doktor. Bu kez min 20 olması gereken ferritin değerim 4 e düşmüş. Ebe hemen başlamalısın dedi bana.

Ben de 12.haftadayım hiçbir şey hissetmedim daha acaba benim bebeğimde bir sıkıntı mı var neden hissetmedim korkmaya başladım şimdi
Zaten normal olan bu ,12.haftada bebek hissedilmez ki ama ben ve arkadaş icin bir istisna olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…