Ben yaptırmadım ama Nisan annelerinden 3 yada 3.5 fiyatlar okumuştum.Sizinki extra pahaliymis bir araştırın istersenizyarın nipt testi (fetal dna)yaptıracağım Ama fiyatı ne kadar pahalı sigorta da karşılamıyor7300 tl dediler çok uçuk değil mi?
Koydukları tanışarın baktıkları şeylerin doğruluk payı nasıl bilen var mı? Bu kadar pahalı üstelik 20 günde çıkıyormuş
Bilemiyorum valla bu konuda bilgim yok ,sizin kafanızda ki düşünceye ve maddi durumunuza bağlıBu Nipt testinin bir standartı varmış birde daha kapsamlısı. Ben en kapsamlı olanını yaptırmak istedim. Acıbadem hast. fiyat olarak 7300 verdi.
Kapsamlı olanında be fark var söylemiyorlar ama olmuşken tam kapsamlı mı olsun diye karar veremedim.
Tarama testi amniyon test yerine mi geçiyor. Amniyon testinde sıvı alıyorlar bebeğin yüzdüğü yerden, nipt kan tahlili ile. Acaba aynı bilgiye aynı kesinlikte mi ulaşılıyor. Ondan mı pahalı
İçerden gelen Bi damar atması gibi bişey mi Bi kaç defa bende de oldu ama 2 gündür herhangi bişey yok fazla dinlenemedim oturamadım ondan mı anlamadım gerçi daha çok erkendi ama öyle oldukça güzel oluyorduGeçende yazmıştım ama artık eminim bebegi hissediyorum ama tabiki küçük küçük net bir hissetme değil,ikinci bebeğim olmasının da etkisi var tabi ama bu kadar erken beklemiyordum
Nasılsıniz nasıl gidiyor gebelik. Benim 12gun oldu lekenme açık kahve arada oluyorYoğun kanama iki gün felan sürdü az leke az yoğun az leke az yoğun derken iki hafta sürmüştür
Merhaba,kaç haftalık hamilesiniz.Nasıl hissediyorsunuz.Biraz erken değil mi.Benim ilk hamileliğim bilmediğimden soruyorumGeçende yazmıştım ama artık eminim bebegi hissediyorum ama tabiki küçük küçük net bir hissetme değil,ikinci bebeğim olmasının da etkisi var tabi ama bu kadar erken beklemiyordum
Hayırlı olsun inşallah da ben 30 eylülde sizin kaç haftalık olduğunuzu nerden bileyim30 eylülde kalp atışını duyduk
Evet tam tarif edemesemde benzer birşey, ben bu aralar devamli dinleniyorum o yüzden hissediyorum benceİçerden gelen Bi damar atması gibi bişey mi Bi kaç defa bende de oldu ama 2 gündür herhangi bişey yok fazla dinlenemedim oturamadım ondan mı anlamadım gerçi daha çok erkendi ama öyle oldukça güzel oluyordu
11 haftalik hamileyim ilk gebeligimde 22 de hissetmiştim, zaten su an aslinda 2.gebelikte hissetmek için de erken ama ben de böyle oldu.Zor bir dönemden geçiyorum, muhtemelen rabbimin bana rahatlamam icin geçtiği bir kıyakMerhaba,kaç haftalık hamilesiniz.Nasıl hissediyorsunuz.Biraz erken değil mi.Benim ilk hamileliğim bilmediğimden soruyorum
Ben de 11 haftalık hamileyim.Anladım mutlu ,huzurlu hamilelikler geçirirsiniz inşallah11 haftalik hamileyim ilk gebeligimde 22 de hissetmiştim, zaten su an aslinda 2.gebelikte hissetmek için de erken ama ben de böyle oldu.Zor bir dönemden geçiyorum, muhtemelen rabbimin bana rahatlamam icin geçtiği bir kıyak
Elhamdulillah iyiyim lekelenmelerim çok çok az geliyor ve nadir olarak doktorun önerisiyle ilişki de serbest oldu bizeNasılsıniz nasıl gidiyor gebelik. Benim 12gun oldu lekenme açık kahve arada oluyor
Bilmiyorum bende öyle arada atan bişeyler hissediyordum dışardan belli olmaz zaten de şu Bi kaç gündür hiç yok aklıma kötü şeyler gelmiyor değil hatta kalbim çok hızlı atıyordu artık onu da hissetmiyorum göbeğim de öyle çok fark ediyordum attığını şimdi çok yavaşEvet tam tarif edemesemde benzer birşey, ben bu aralar devamli dinleniyorum o yüzden hissediyorum bence
Ben de aynı düşüncedeyim. Hi de çok hamilelik alıp gereksiz harcama yapmak da istemiyorum. Şu an hala aynı kıyafetlerleyim ama sıkmaya başladı iyiceGunaydin , artik hep yuksek belli pantolonlar tercih ettigimiz icin bende de bir gobekte sıkma oluyor, hamile pantolonu giymek icin de erken diye dusunuyorum. Ne yapıcaz boyle, cokta kararsizim alisveris konusunda kıs geliyor zaten elbise tayt 1 2 tane de hamile pantolonuyla idare edilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?