Doktorunuz nerede? Özel mi devlet mi? Herşey yolunda olmasa daha sık çağırırdı diye düşünüyorum sıkma canını ayrıca bende en son 3 hafta önce gitmiştim gayet uzun :))Ne güzel herkes kontrole sık gidiyor ben en son ayın 7 sinde gittim 1 ay sonra gel dedi içim içimi yiyor ya bişey olduysa diye günlerde geçmiyor ki
Özele gidiyorum devlette randevu bulmak çok zor Bi de benim durumum için özele gitmem daha iyi aynen uzunda öbür hamileliğim de 2 hafta üst üste gidiyordum 2 hafta sonra tekrar gidiyordum ilk defa bu kadar uzun süre gitmeyeceğim ilk bebeği de kaybedince daha stresli geçiyor günlerDoktorunuz nerede? Özel mi devlet mi? Herşey yolunda olmasa daha sık çağırırdı diye düşünüyorum sıkma canını ayrıca bende en son 3 hafta önce gitmiştim gayet uzun :))
Haklısınız doktorunuza bu endişenizi paylaşsanız belki sıklık durumunu gözden geçirir. Sizin strestli olmanız bebeğide etkiler rahatlamanın yolu bence açık olmak. Ama 3 haftada hatta ayda 1 giden tanıdıklarım var normal onu söylemek gerekirse.Özele gidiyorum devlette randevu bulmak çok zor Bi de benim durumum için özele gitmem daha iyi aynen uzunda öbür hamileliğim de 2 hafta üst üste gidiyordum 2 hafta sonra tekrar gidiyordum ilk defa bu kadar uzun süre gitmeyeceğim ilk bebeği de kaybedince daha stresli geçiyor günler
Psikolojik mi bilmem ama dün gece bi çorba içip ilacı içtim ve bulantım 1 saate kaybolmuş gibiydiMetpamid i bana cocukken araba tutuyor diye veriyorlardien az etkili olan ilac o sanirim. Zofer bende kullanmayi biraktim cunku bir etki yapmadi bu kez. Prilam metpamidden etkili oluyor bende en azindan kusma sayimi azaltiyor bulanti zaten stabil
Genelde kızları geç anlıyolar kız olabilir. Sizin gönlünüzden ne geçiyor. Benim de geç söyleseydi keşke bir umut beklerdim gene en azındanSelam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı yeni geldim eve.
Benim kuzu yüzüstü yatmıştı ve uyuyodu bildiğiniz :))
NT : 1.8 mm
CRL : 64,63 mm
İkili test yaptırdım kan verdim sonuçlar haftaya cıkacak tekrar gideceğim kontrol etmesi için, şimdilik bu şekilde bendeki durumlar :) Cinsiyette belki haftaya belli olur gösterirse kendini :)
Ya klasik ama ben sağlıklı olsun da hiç farketmezciyim :) İçime erkek doğmuştu ama kuzucuk maşallah hiç göstermedi aynı benim gibi yüzükoyun yattı durdu doktorum ultrasonla dürttü kendisini ama takmadı bile bizi :)) Kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsun yeter :)))Genelde kızları geç anlıyolar kız olabilir. Sizin gönlünüzden ne geçiyor. Benim de geç söyleseydi keşke bir umut beklerdim gene en azından
Tabiiki canım doktor da dedi zaten herhangi bir rahatsızlık sorun yoksa 1 ay sonra gel diye şimdilik herhangi bişey yok bendeki stresi de doktor da biliyor zatenHaklısınız doktorunuza bu endişenizi paylaşsanız belki sıklık durumunu gözden geçirir. Sizin strestli olmanız bebeğide etkiler rahatlamanın yolu bence açık olmak. Ama 3 haftada hatta ayda 1 giden tanıdıklarım var normal onu söylemek gerekirse.
Grupta genelimiz o sekilde bi baslarda sık gidiliyor daha sonra benim randevularimda 4 haftada 1 oluyor ekstrem durumlarda 10 gun icinde 1 kere daha cagariyor ben kanamali bir gebelik gecirmeme ragmen ayda 1 kontrollerim sikinti etmeyin kendinize son aylarda tekrar sıklasiyor muaynelerÖzele gidiyorum devlette randevu bulmak çok zor Bi de benim durumum için özele gitmem daha iyi aynen uzunda öbür hamileliğim de 2 hafta üst üste gidiyordum 2 hafta sonra tekrar gidiyordum ilk defa bu kadar uzun süre gitmeyeceğim ilk bebeği de kaybedince daha stresli geçiyor günler
Evet ilk hamilelikten kanamaya alışığım şükür bunda sadece 2 kere lekelenme oldu bi sıkıntı yok İnş da olmaz Bi de onun stresi olmasın 10 gün dolmadan kontrol hakkımı hiç kaçırmam zatenGrupta genelimiz o sekilde bi baslarda sık gidiliyor daha sonra benim randevularimda 4 haftada 1 oluyor ekstrem durumlarda 10 gun icinde 1 kere daha cagariyor ben kanamali bir gebelik gecirmeme ragmen ayda 1 kontrollerim sikinti etmeyin kendinize son aylarda tekrar sıklasiyor muayneler
Benim de aynı oldu ikili testten bahsetmedi ama serklaj için kontrole çağırdı gittiğimde 11 - 12 haftalarda olacakBende 1 kere kese icin gittim , 1 kere kalp atısı simdi 30unda randevum var ikili test icin. Bende cok merak ediyorum tam 1 ay olucak kontrole gittigimde .
Ben de geçen hafta gittim 11.haftamda yani çok ısrar edince kıza benzettim ama bu haftalar anlaşılmaz tam haftaya erkek bile diyebilirim dediGenelde kızları geç anlıyolar kız olabilir. Sizin gönlünüzden ne geçiyor. Benim de geç söyleseydi keşke bir umut beklerdim gene en azından
Tabi ki hepimiz aynı duadayız. Ama 2 oğlum olduğu için ister istemez 1 tane de kızım olsun istemiştim. OlmadıYa klasik ama ben sağlıklı olsun da hiç farketmezciyim :) İçime erkek doğmuştu ama kuzucuk maşallah hiç göstermedi aynı benim gibi yüzükoyun yattı durdu doktorum ultrasonla dürttü kendisini ama takmadı bile bizi :)) Kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsun yeter :)))
Sizin bir tahminde bulundular mı?
Allah size sabır versnTabi ki hepimiz aynı duadayız. Ama 2 oğlum olduğu için ister istemez 1 tane de kızım olsun istemiştim. OlmadıFabrikayı yine oğlanla kapatıyoruz allahın izniyle.
Benim ilk hamileliğim de 16. Haftama kadar doktor göstermedi deyip durmuştu ama ben erkek olduğunu 10. Haftamda anlamıştım kemik yapısından öyle de çıktı bildiğim şeyi doktor ancak 16. Haftada söyleyebildiBen de geçen hafta gittim 11.haftamda yani çok ısrar edince kıza benzettim ama bu haftalar anlaşılmaz tam haftaya erkek bile diyebilirim dediBen de sizin gibi kızlar geç belli olur sanıyordum bizim ilk bizde ikisi de yok o yüzden ne olursa olsun çok mutlu oluruz gene de diğer randevuyu merakla bekliyorum
Eşim hep bir umut erkek bekledi herkese ultrason resmini gösterip erkek olduğunu onaylattı tabi doktor kıza benzettim diyince biraz şaşırdıBenim ilk hamileliğim de 16. Haftama kadar doktor göstermedi deyip durmuştu ama ben erkek olduğunu 10. Haftamda anlamıştım kemik yapısından öyle de çıktı bildiğim şeyi doktor ancak 16. Haftada söyleyebildi
Aynen haklısınız 2 oğlan üstüne ben olsam bende kız isterdimTabi ki hepimiz aynı duadayız. Ama 2 oğlum olduğu için ister istemez 1 tane de kızım olsun istemiştim. OlmadıFabrikayı yine oğlanla kapatıyoruz allahın izniyle.
Yok canım gitmiştir o . Kan sulandığı için iğne aynı yerlere yapıldıkça kanama maalesef artıyor.Kızlar bir şey soracağım, ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bugün iğneyi yine göbekten yaptım.igneyi çektiğim gibi bir sürü kan aktı, iğne yaptığım yer de bir şişlik oldu. Acaba damara mı denk geldi? İğneyi tekrarlamam gerekir mi sizce
Igneyi soktugunuzda çekip bakmiyormusunuz damara denk geldimi diye damara girmisseniz kan dolar siringa cikarip baska yere vurmaniz gerekirKızlar bir şey soracağım, ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bugün iğneyi yine göbekten yaptım.igneyi çektiğim gibi bir sürü kan aktı, iğne yaptığım yer de bir şişlik oldu. Acaba damara mı denk geldi? İğneyi tekrarlamam gerekir mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?