Benim gebeliğin başında 13 tü doktorum beklemeyi tercih etti ben de güveniyorum, yapacak birşey yok ,13 ude 1.5 ay ilac kullanarak ulaşmıştım.Simdi kim bilir kaç olduBen 10. Haftada demir ilacına başladım çünkü değerlerim çok düşük geldi. İlkinde gene düşüktü ama bu kadar değildi o yüzden 5. Ayda başlatmıştı doktor. Bu kez min 20 olması gereken ferritin değerim 4 e düşmüş. Ebe hemen başlamalısın dedi bana.
Olabilir bence siz tekrar bi ultrasonla baktırınMerhaba 7 haftalık bı gebelıkte kese görünür mü ? Daha doğrusu geç döllenme olmus olsa bile 7. Hafta en azından kese görünür mü ? Normalde sizde de oldugu givi 7 haftalıkken kalp atısı duyuluyor ama gec döllenmeyı merak edıyorum . Kısaca söyle anlatayım adetimin son günü 30 agustosda bir ilişki yasadım yumurtlama gunu olmuyor aslında ama farklı nedenlerle gec veya erken yumurtladıgsam dıye korkuyorum. İlişkiden 18 gün sonea ozelde hcg baktırdım negatifti ilişkiden 36 ve 44 gun sonra ıkı farklı markada kaset test yaptım dırekt negatıftı fakat içimde hep kuruyorum ya varsa ya gec dollenmeyse vs. Tekrar hcg baktıramıyorum gızlılıkten kaynaklı . Ilıskıden tam 50 gun (7.hafta) karından ultrason cektırdım bısey yok dedı fakat hala korkuyorum eğer olsaydı en azından keseyı gorurdu degılmı (gec dollenme ıcın
İçinize nasıl siniyorsa o şekilde devam edeceksiniz artık zaten 3 ay bitmek üzereBenim gebeliğin başında 13 tü doktorum beklemeyi tercih etti ben de güveniyorum, yapacak birşey yok ,13 ude 1.5 ay ilac kullanarak ulaşmıştım.Simdi kim bilir kaç oldu
Lütfen şaka yapıyorum de o kadar arastırma yaptım ki hee yerde bısey yazıyo cok strese gırıyorum bi hatadır yaptım kendıme gelemıyorumOlabilir bence siz tekrar bi ultrasonla baktırın
Bunlar ben de hep var maalesefKızlar nasıl gidiyor benim mide bulantıları beni mahvettiği için giremedim buraya da. 12+3 deyim Pazar gününden beri karnım ağrıyor ve bugün kasığımın sağ tarafında batmalar oldu yürümemi engelleyecek kadar biraz korktum. Doktoru aradık yarın 13.30 da gideceğim. Var mı böyle birşey yaşayan.
Doktor ile konuştunuz mu sebebini yanda herhangi birşey söyledi miBunlar ben de hep var maalesef
Tabiki böyle bi şey olması bana göre mümkün değil. Geç döllenme olsa bile zaten sperm içerde 3 gün yaşıyor en fazla. Hem betada çıkardı hem de ultrasonda görünürdü. Endişe etmeyin bence.Merhaba 7 haftalık bı gebelıkte kese görünür mü ? Daha doğrusu geç döllenme olmus olsa bile 7. Hafta en azından kese görünür mü ? Normalde sizde de oldugu givi 7 haftalıkken kalp atısı duyuluyor ama gec döllenmeyı merak edıyorum . Kısaca söyle anlatayım adetimin son günü 30 agustosda bir ilişki yasadım yumurtlama gunu olmuyor aslında ama farklı nedenlerle gec veya erken yumurtladıgsam dıye korkuyorum. İlişkiden 18 gün sonea ozelde hcg baktırdım negatifti ilişkiden 36 ve 44 gun sonra ıkı farklı markada kaset test yaptım dırekt negatıftı fakat içimde hep kuruyorum ya varsa ya gec dollenmeyse vs. Tekrar hcg baktıramıyorum gızlılıkten kaynaklı . Ilıskıden tam 50 gun (7.hafta) karından ultrason cektırdım bısey yok dedı fakat hala korkuyorum eğer olsaydı en azından keseyı gorurdu degılmı (gec dollenme ıcın
Teşekkür ederim canım cevabın ıcınTabiki böyle bi şey olması bana göre mümkün değil. Geç döllenme olsa bile zaten sperm içerde 3 gün yaşıyor en fazla. Hem betada çıkardı hem de ultrasonda görünürdü. Endişe etmeyin bence.
Şaka mısınız ya sizLütfen şaka yapıyorum de o kadar arastırma yaptım ki hee yerde bısey yazıyo cok strese gırıyorum bi hatadır yaptım kendıme gelemıyorum
İyi de kan testi vermişsin, ultrasonla bakılmış bişey yok daha nasıl bebek olsun anlamadım. Olsun mu istiyosunuz olmasın mı onuda anlamadım ama ?? Adet olmanız lazım zaten o kadar gün geçmiş adetin üzerine nasıl olsun onuda anlamadım ben bişey anlayamadımLütfen şaka yapıyorum de o kadar arastırma yaptım ki hee yerde bısey yazıyo cok strese gırıyorum bi hatadır yaptım kendıme gelemıyorum
Normal bunlar, farklı bir sebep yokDoktor ile konuştunuz mu sebebini yanda herhangi birşey söyledi mi
Metpamid i bana cocukken araba tutuyor diye veriyorlardiKızlaaar iyi geceler
Prilamı bırakıp bu gece metpamide geçtim. Metpamid ile ilgili çok yorum göremedim prilm gibi. Kullanan var mı?? Yan etkisi sakıncası felan varsa baştan döneyim ben. Doktor yazdı bi kuşku var içimde çok kullanan görmediğimden. Zofer için ikna etmeye çalıştım ama olmadı yazmadı
Ne kadar büyümüş. Çok şaşırdımBenim gobegim şu an ilk hamileligimde 5 aylik hallerime belki denk geliyordur. Gobegim cikmiyor diye 1 kez aglamistim o zamanlar. Bu sefer al sana gobek dercesine cikti
Te allamMerhaba 7 haftalık bı gebelıkte kese görünür mü ? Daha doğrusu geç döllenme olmus olsa bile 7. Hafta en azından kese görünür mü ? Normalde sizde de oldugu givi 7 haftalıkken kalp atısı duyuluyor ama gec döllenmeyı merak edıyorum . Kısaca söyle anlatayım adetimin son günü 30 agustosda bir ilişki yasadım yumurtlama gunu olmuyor aslında ama farklı nedenlerle gec veya erken yumurtladıgsam dıye korkuyorum. İlişkiden 18 gün sonea ozelde hcg baktırdım negatifti ilişkiden 36 ve 44 gun sonra ıkı farklı markada kaset test yaptım dırekt negatıftı fakat içimde hep kuruyorum ya varsa ya gec dollenmeyse vs. Tekrar hcg baktıramıyorum gızlılıkten kaynaklı . Ilıskıden tam 50 gun (7.hafta) karından ultrason cektırdım bısey yok dedı fakat hala korkuyorum eğer olsaydı en azından keseyı gorurdu degılmı (gec dollenme ıcın)
Ah o kişiler bide bana bildirse de tablomuz şenlense. Kaç kere sordum yazan olmuyor.7 kişinin bebeğinin cinsiyeti belli olmuuuş. 3 kız 4 erkek görüntülüyorum :)
Kız korkutma garibi zati destan yazmış hamile olmadığını ispatlamak içinOlabilir bence siz tekrar bi ultrasonla baktırın
Erkekse çok erken belli oluyo 12de tahmin yaptı 13+4te net olarak söyledi erkek olduğunu.Kızlar bu cinsiyeti öğrenenler kacinci haftada öğrendiniz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?