2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim gebeliğin başında 13 tü doktorum beklemeyi tercih etti ben de güveniyorum, yapacak birşey yok ,13 ude 1.5 ay ilac kullanarak ulaşmıştım.Simdi kim bilir kaç oldu

Olabilir bence siz tekrar bi ultrasonla baktırın

Benim gebeliğin başında 13 tü doktorum beklemeyi tercih etti ben de güveniyorum, yapacak birşey yok ,13 ude 1.5 ay ilac kullanarak ulaşmıştım.Simdi kim bilir kaç oldu
İçinize nasıl siniyorsa o şekilde devam edeceksiniz artık zaten 3 ay bitmek üzere

Kızlar nasıl gidiyor benim mide bulantıları beni mahvettiği için giremedim buraya da. 12+3 deyim Pazar gününden beri karnım ağrıyor ve bugün kasığımın sağ tarafında batmalar oldu yürümemi engelleyecek kadar biraz korktum. Doktoru aradık yarın 13.30 da gideceğim. Var mı böyle birşey yaşayan.

Bunlar ben de hep var maalesef

Tabiki böyle bi şey olması bana göre mümkün değil. Geç döllenme olsa bile zaten sperm içerde 3 gün yaşıyor en fazla. Hem betada çıkardı hem de ultrasonda görünürdü. Endişe etmeyin bence.

Lütfen şaka yapıyorum de o kadar arastırma yaptım ki hee yerde bısey yazıyo cok strese gırıyorum bi hatadır yaptım kendıme gelemıyorum
İyi de kan testi vermişsin, ultrasonla bakılmış bişey yok daha nasıl bebek olsun anlamadım. Olsun mu istiyosunuz olmasın mı onuda anlamadım ama ?? Adet olmanız lazım zaten o kadar gün geçmiş adetin üzerine nasıl olsun onuda anlamadım ben bişey anlayamadım

Kızlaaar iyi geceler
Prilamı bırakıp bu gece metpamide geçtim. Metpamid ile ilgili çok yorum göremedim prilm gibi. Kullanan var mı?? Yan etkisi sakıncası felan varsa baştan döneyim ben. Doktor yazdı bi kuşku var içimde çok kullanan görmediğimden. Zofer için ikna etmeye çalıştım ama olmadı yazmadı

Metpamid i bana cocukken araba tutuyor diye veriyorlardi en az etkili olan ilac o sanirim. Zofer bende kullanmayi biraktim cunku bir etki yapmadi bu kez. Prilam metpamidden etkili oluyor bende en azindan kusma sayimi azaltiyor bulanti zaten stabil

Te allam bacım imkansızı başarmak için uğraşıyorsun sanırım için rahat olsun hamile değilsin. Ama ilişki yaşamayı biliyorsanız korunmayı da öğrenmelisiniz. Yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum KK da çok görüyoruz bu feryatları çünkü.
7 kişinin bebeğinin cinsiyeti belli olmuuuş. 3 kız 4 erkek görüntülüyorum :)
Ah o kişiler bide bana bildirse de tablomuz şenlense. Kaç kere sordum yazan olmuyor.
Olabilir bence siz tekrar bi ultrasonla baktırın
Kız korkutma garibi zati destan yazmış hamile olmadığını ispatlamak için Ben ikna oldum şahsen.
Kızlar bu cinsiyeti öğrenenler kacinci haftada öğrendiniz yahu
Erkekse çok erken belli oluyo 12de tahmin yaptı 13+4te net olarak söyledi erkek olduğunu.

Kızlar umarım iyisinizdir hepiniz. Ben bir şey soracağım sizlere acaba özel bir ebe ile anlaşacak mısınız doğumda gelmesi için? Hiç araştıran var mı?

Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı yeni geldim eve.
Benim kuzu yüzüstü yatmıştı ve uyuyodu bildiğiniz :))

NT : 1.8 mm
CRL : 64,63 mm

İkili test yaptırdım kan verdim sonuçlar haftaya cıkacak tekrar gideceğim kontrol etmesi için, şimdilik bu şekilde bendeki durumlar :) Cinsiyette belki haftaya belli olur gösterirse kendini :)

Ne güzel herkes kontrole sık gidiyor ben en son ayın 7 sinde gittim 1 ay sonra gel dedi içim içimi yiyor ya bişey olduysa diye günlerde geçmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…