2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
ben transferden önce iki aşıyı da aradan çıkarmıştım biontech oldum ben
Ben de çıkardım saniyordum ama simdi sinovac korumuyor diyorlar,kesinlikle aşı karşıtı değilim ama gebeyken vurulmak istemezdim.Genede hasta olmaktansa aşıyı tercih ederim

Aşı olacak mısınız arkadaşlar, benim yakin çevremde zarar gören cok gebe var.Ben 2 sinovacliyim, gecen hafta hastalanınca ömrümden ömür gitti.Korkuyorum sanirim bir de biontek yaptıracağım
Ben yalnızca bir biontech oldum maalesef ikinciyi doktorum 12. haftadan sonra yaptırabilirsin demişti, ama burada okuduğuma göre 16. haftadan sonra önerenler de var

açıkçası 14 gibi yaptırırım ikisinin ortası, çünkü hasta olmaktan çok korkuyorum haziranda oldum son aşımı, gerçi bir kere covid de geçirdim ama yine de koruyuculuğu bitmiştir diye düşünüyorum

Hoşgeldiniz. Kese ve kalp atışınıda hatırlıyormusunuz? Ve isterseniz şehirde ekliyoruz.

Ben de çıkardım saniyordum ama simdi sinovac korumuyor diyorlar,kesinlikle aşı karşıtı değilim ama gebeyken vurulmak istemezdim.Genede hasta olmaktansa aşıyı tercih ederim
Benimde 2 doz sinovac var son dozu temmuzda olup hamile kalmıştım. Eşim çok baskı yapıyor biontech olmam için. Sanırım bende bu hafta olucam biontech.

Aşı olacak mısınız arkadaşlar, benim yakin çevremde zarar gören cok gebe var.Ben 2 sinovacliyim, gecen hafta hastalanınca ömrümden ömür gitti.Korkuyorum sanirim bir de biontek yaptıracağım
Planli gebelik oldugu icin , ben haziran temmuzda 2 doz biontech olup aradan cikardim , agustosta da hamile kaldim

Zarar gören derken nasıl zarar gördü düşük falan mı yaptılar acaba.benimde iki doz sinovac üçüncüyü doğumdan sonra yaptırcm.zarari yok deselerde korkuyorum..biontekten daha da korkuyorum

Size sonuna kadar katılıyorum. Gerçekten üzüldüm ben ki çocuklara bayılan onlarla ilgilenip oyunlar oynayan bir insandım ama gerçekten kendine ait bir çocuğun tüm sorumluluğu ile bakıp ilgilenmek cidden zor ve sabır isteyen bir durum. İnşallah bebeğinizi kucağınıza aldığında tüm duyguları değişir ve bebeğine tutkuyla bağlanır. Birde ikinci çocuğun kız olması garanti değil, onuda geçtim benim oğlum 6 yaşında ve yanlız büyüdü gayet saygılı ve efendi bir çocuk

Benimde 2 doz sinovac var son dozu temmuzda olup hamile kalmıştım. Eşim çok baskı yapıyor biontech olmam için. Sanırım bende bu hafta olucam biontech.
Ben de temmuzda 2.dozu oldum ,artik onun etkisi hic kalmamistir

Zarar gören derken nasıl zarar gördü düşük falan mı yaptılar acaba.benimde iki doz sinovac üçüncüyü doğumdan sonra yaptırcm.zarari yok deselerde korkuyorum..biontekten daha da korkuyorum
Hayır asi olmadığı için zarar görenler oldu,bebek erken alındı, anne yogun bakimda ,bebek küvözde

Kızlar selam öksürük için ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz ((
Gecmis olsun ,1 haftadir içmediğim yapmadığım şey kalmadı, bittim artık gecmiyor.Cocuğuma da bulaştı simdi o da hasta.İnsallah bari esime bulaşmaz.Bize bakacak biri lazim

Sizinde yatarken sağa yada sola farketmiyo ağrı oluyo mu.sanki.gobegeniz o tarafa dusuyomus gibi mesela sağ tarafa sağ kasık ağrısı oluyo..bide sağa yatınca bişey oluyor mu..benim biraz göbekten biraz da iç karın darlığından 6 aylık gibi karnım var arada böle ağrılar oluyo normal midir.ikinci gebelik ama ben herşeyi unuttum sanki

Evet oluyor bende karın ici acımalarda oluyor sanırım rahim genisledikce hafif acımalar oluyor.
Benimde ikinci gebelik araya 7 yıl girince bazen tedirgin oluyorum bende diger gebelikte de boylemiydi falan diye

Evet oluyor bende karın ici acımalarda oluyor sanırım rahim genisledikce hafif acımalar oluyor.
Benimde ikinci gebelik araya 7 yıl girince bazen tedirgin oluyorum bende diger gebelikte de boylemiydi falan diye
Evet bak doğru cümle bu karın içi acıma aynen öyle oluyo yaa.iki üç gündür yattigim yeri bilmiyorum.wc ile kankayim zaten geçen uyuya kaldım orda aynen bende kıyaslama yapmaya çalışıyorum ama o zamanda çok pimpirikliydim ve tam hatırlayamıyorum şimdi de öyleyim az biraz sanki..

Kızlar evde bebegin kalp atisini dinleyebilecegimiz cihazlar nekadar ucuzlamis ilk hamileligimde cok pahaliydi saglik ocagindakiler 270 lira angelsounds diye var bitane kalp atisi gostermiyor sadece ses duyuruyor oda 160 lira alasim geldi yahu

Kızlar evde bebegin kalp atisini dinleyebilecegimiz cihazlar nekadar ucuzlamis ilk hamileligimde cok pahaliydi saglik ocagindakiler 270 lira angelsounds diye var bitane kalp atisi gostermiyor sadece ses duyuruyor oda 160 lira alasim geldi yahu
Bebeğin hareketlerni hissettiğimizde rahatlarız diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…