- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
Aşı olacak mısınız arkadaşlar, benim yakin çevremde zarar gören cok gebe var.Ben 2 sinovacliyim, gecen hafta hastalanınca ömrümden ömür gitti.Korkuyorum sanirim bir de biontek yaptıracağım
Ben de çıkardım saniyordum ama simdi sinovac korumuyor diyorlar,kesinlikle aşı karşıtı değilim ama gebeyken vurulmak istemezdim.Genede hasta olmaktansa aşıyı tercih ederimben transferden önce iki aşıyı da aradan çıkarmıştımbiontech oldum ben
Ben yalnızca bir biontech oldum maalesef ikinciyi doktorum 12. haftadan sonra yaptırabilirsin demişti, ama burada okuduğuma göre 16. haftadan sonra önerenler de varAşı olacak mısınız arkadaşlar, benim yakin çevremde zarar gören cok gebe var.Ben 2 sinovacliyim, gecen hafta hastalanınca ömrümden ömür gitti.Korkuyorum sanirim bir de biontek yaptıracağım
Hoşgeldiniz. Kese ve kalp atışınıda hatırlıyormusunuz? Ve isterseniz şehirde ekliyoruz.Merhabalar ben dilek nasılsınız..sat a göre 14+5 im..geç döllenme var 1 hafta kadar..tahmini doğum 4 Mayıss.beni de aranıza alır mısınızyaşım 34 bu arada ikinci gebelik olacak inşallah ilki erkek bununda erkeğe benzetti Dr ama hayırlısı artik i
Benimde 2 doz sinovac var son dozu temmuzda olup hamile kalmıştım. Eşim çok baskı yapıyor biontech olmam için. Sanırım bende bu hafta olucam biontech.Ben de çıkardım saniyordum ama simdi sinovac korumuyor diyorlar,kesinlikle aşı karşıtı değilim ama gebeyken vurulmak istemezdim.Genede hasta olmaktansa aşıyı tercih ederim
Planli gebelik oldugu icin , ben haziran temmuzda 2 doz biontech olup aradan cikardim , agustosta da hamile kaldimAşı olacak mısınız arkadaşlar, benim yakin çevremde zarar gören cok gebe var.Ben 2 sinovacliyim, gecen hafta hastalanınca ömrümden ömür gitti.Korkuyorum sanirim bir de biontek yaptıracağım
Edirne liyim burda yaşıyorum.8.haftada kalp atışını duyduk kese de 5.haftada göründü.ben 5 haftalık diye gittim o 3 4 haftalikti yani..benim biraz karışıkHoşgeldiniz. Kese ve kalp atışınıda hatırlıyormusunuz? Ve isterseniz şehirde ekliyoruz.
Zarar gören derken nasıl zarar gördü düşük falan mı yaptılar acaba.benimde iki doz sinovac üçüncüyü doğumdan sonra yaptırcm.zarari yok deselerde korkuyorum..biontekten daha da korkuyorumAşı olacak mısınız arkadaşlar, benim yakin çevremde zarar gören cok gebe var.Ben 2 sinovacliyim, gecen hafta hastalanınca ömrümden ömür gitti.Korkuyorum sanirim bir de biontek yaptıracağım
Size sonuna kadar katılıyorum. Gerçekten üzüldüm ben ki çocuklara bayılan onlarla ilgilenip oyunlar oynayan bir insandım ama gerçekten kendine ait bir çocuğun tüm sorumluluğu ile bakıp ilgilenmek cidden zor ve sabır isteyen bir durum. İnşallah bebeğinizi kucağınıza aldığında tüm duyguları değişir ve bebeğine tutkuyla bağlanır. Birde ikinci çocuğun kız olması garanti değil, onuda geçtim benim oğlum 6 yaşında ve yanlız büyüdü gayet saygılı ve efendi bir çocukDüşünceleriniz bana çok farklı geldi. Şanslısınız hemen çocuk sahibi olmuşsunuz. Ben tedavi görerek hamile kaldım ve maalesef sonunda kürtaj oldum yine aynı tedavi yolları görünüyor yani. Buna da şükür fakat böyle düşünmeniz üzücü bence. Çocuk gaza gelinip yapılacak bir şey değil olmamalı da. Başlı başına sorumluluk başlı başına yeni bı düzen gerektiren ve çok değerli bı olay. Ortalık gaza gelinip yapılan ve sonrasında doğru düzgün bakilmayan çocuklarla dolu bence o gördüğünüz örnekler de çoğunlukla böyle olmuştur. Bı de insan kınadığını yaşıyor bence erkek çocuklar ya da yaramaz çocuklar konusunda böyle düşünmeyin. Erkek çocuğa da yanında kız kardeş olmadan pekâlâ bakılabilir kendisine ve çevresine saygılı bı şekilde yestirilebilir diye düşünüyorum. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Ben de temmuzda 2.dozu oldum ,artik onun etkisi hic kalmamistirBenimde 2 doz sinovac var son dozu temmuzda olup hamile kalmıştım. Eşim çok baskı yapıyor biontech olmam için. Sanırım bende bu hafta olucam biontech.
Hayır asi olmadığı için zarar görenler oldu,bebek erken alındı, anne yogun bakimda ,bebek küvözdeZarar gören derken nasıl zarar gördü düşük falan mı yaptılar acaba.benimde iki doz sinovac üçüncüyü doğumdan sonra yaptırcm.zarari yok deselerde korkuyorum..biontekten daha da korkuyorum
Gecmis olsun ,1 haftadir içmediğim yapmadığım şey kalmadı, bittim artık gecmiyor.Cocuğuma da bulaştı simdi o da hasta.İnsallah bari esime bulaşmaz.Bize bakacak biri lazimKızlar selam öksürük için ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz((
He anladım ben olduğu için diye anlamıştımHayır asi olmadığı için zarar görenler oldu,bebek erken alındı, anne yogun bakimda ,bebek küvözde
Bal tazezencefil limon yapabilirsiniz yada ben cocuk icin siyah turp icine bal koyup süzdürüyorum, iyi geliyor.Kızlar selam öksürük için ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz((
Evet oluyor bende karın ici acımalarda oluyor sanırım rahim genisledikce hafif acımalar oluyor.Sizinde yatarken sağa yada sola farketmiyo ağrı oluyo mu.sanki.gobegeniz o tarafa dusuyomus gibi mesela sağ tarafa sağ kasık ağrısı oluyo..bide sağa yatınca bişey oluyor mu..benim biraz göbekten biraz da iç karın darlığından 6 aylık gibi karnım var arada böle ağrılar oluyo normal midir.ikinci gebelik ama ben herşeyi unuttum sanki
Evet bak doğru cümle bu karın içi acıma aynen öyle oluyo yaa.iki üç gündür yattigim yeri bilmiyorum.wc ile kankayim zaten geçen uyuya kaldım ordaEvet oluyor bende karın ici acımalarda oluyor sanırım rahim genisledikce hafif acımalar oluyor.
Benimde ikinci gebelik araya 7 yıl girince bazen tedirgin oluyorum bende diger gebelikte de boylemiydi falan diye
Bebeğin hareketlerni hissettiğimizde rahatlarız diye düşünüyorumKızlar evde bebegin kalp atisini dinleyebilecegimiz cihazlar nekadar ucuzlamis ilk hamileligimde cok pahaliydi saglik ocagindakiler 270 lira angelsounds diye var bitane kalp atisi gostermiyor sadece ses duyuruyor oda 160 lira alasim geldi yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?