2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bebeğin hareketlerni hissettiğimizde rahatlarız diye düşünüyorum
Vallahi dolap uygulamasindan aldim bir bayandan 70 liraya haraketleri hissetmekte yetmiyor ki bazi gunler hic oynamadigi oluyor ilk gebeligimde cok kostum saglik ocagina kalp dinlemeye bari elimin altinda olsn kendim bakayim arada

Vallahi dolap uygulamasindan aldim bir bayandan 70 liraya haraketleri hissetmekte yetmiyor ki bazi gunler hic oynamadigi oluyor ilk gebeligimde cok kostum saglik ocagina kalp dinlemeye bari elimin altinda olsn kendim bakayim arada
Daha hic oralara gelemedim ,ilk gebeligimde merak ederdim.Bunda daha canımın derdindeyim hatta o kadar ki baştaki kadar cinsiyeti bile merak etmiyorum.Hayirlisiyla diyorum su 9 ay bir geçse de güzel kısımlara gelsek.Ama yaştan ama bu hamileliğin zor geçmesinden.Gecen hafta 36.yasa girdim valla mecalim yok

Evet ya sürekli halsiz olduğunuzu söylüyorsunuz. Gerçekten çok üzücü. Takviyelerle toparlarsınız inşallah.

Valla benim yaş 26 benim bile hiç enerjim yok gerçekten eskisi gibi değilim sürekli yatasım var hiç bir iş yapasım yok işide bırakıyorum daha ağırlaşmadan böyleysem ağırlaştığım zaman yuvarlanırım herhalde

yararken hangi pozisyonda uyuyorsunuz
sırt üstü yatıyırmusunuz benim ennrahat uyuyabildiğim pozisyon sırt üstü ama sakıncalımı sizce yoksa çok zor geçecek

Hoşgeldiniz. Kese ve kalp atışınıda hatırlıyormusunuz? Ve isterseniz şehirde ekliyoruz.
Ya bu ekleme falan nasıl oluyo ayıptır söylemesi ben pek bilmiyorum bu siteyi bayadır direkt sayfaya girip yazılanlara bakıyorm öyle cevap falan yazıyorum kendi halimde takılıyorum ne için nasıl ekleniyorsa beni de ekler misiniz öğreneyim

Eklemeleri sayfa sahibi yapabiliyor bu sayfada da ben yapıyorum:) İlk sayfadaki tabloya bakıp bilgileri bana iletirseniz sizi de eklerim tabi ki.

Allah yardimciniz olsun insallah umarim ilerleyen zamanlarda daha enerjik hale gelirsiniz benimde riskli gecti bu zamana kadar tedirginlik yasiyorum o sebeple iyimidir degilmidir diye rabbim saglikla kucagimiza almayi nasiip etsin insallah cumlemizin evladini

Kızlaar kalçanız beliniz ağrıyor mu nasıl yatmam oturmam gerektiğini bilemiyorum ağrıyor belim

Kalmistir daha bende temmuzda 2.doz bionteki olmustum ocaga kadar koruyuculugu var simdi 6 ay gecenlere 3. hatirlatma dozu vurulmaya baslandi biz napicaz blmiyorum vurulacakmiyiz bekleyecekmiyiz
Bize de çıktı aşı yeniden hak tanındı istediğimiz an gidip olabiliyoruz.Bende haftaya kontrolum var akabinde aynı gün olucam büyük ihtimal.

Kalmistir daha bende temmuzda 2.doz bionteki olmustum ocaga kadar koruyuculugu var simdi 6 ay gecenlere 3. hatirlatma dozu vurulmaya baslandi biz napicaz blmiyorum vurulacakmiyiz bekleyecekmiyiz
Biontek devam eder tabi ama benimki sinovac olduğu için bence korumaz.

Yaa kızlar lütfen cinsiyetleri bana yazarmısınız.. Tablomuzun cinsiyet alanı hala boş duruyor.
Valla bence de o tablo çoğu değişecek, genetik test falan yapıp kesin öğrenenleri ayrı tutuyorum yoksa doktorlar üstüne basa basa söylüyor 15 den 16dan once kimse bilemez diye.Benim çocuğuma da yüzde 90 dedikten sonra döndü o yuzden kesin olmadıkça inanmıyorum

Hmm öyleyse tmm 16yı bekliycez demek ki. Bende diyorum anketi seçip bana neden bildirmiyo bu hatunlar Ay bu arada istermisiniz benim oğlanda kıza dönsün bu gidişimde3.oğlan karnımdaki çünküm

Kasıklarım sabahtan beri ağrıyor ya ara ara dinleniyor tekrar başlıyor var mı 14.haftada kasık ağrısı başlayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…