- 2 Ağustos 2021
- 354
- 283
- 23
- 33
Amiiinnn inşallahhhGozunuz aydindarısı basıma olsun diyelim
Bana da 12.haftada verdi doktorum kullanıyorumKızlar Selam 2 sorum var sizlere.
1) SMA Testi yapan var mı?
2) Decavit isimli multivitamini kullanan var mı?
Başlarında önermediler bana da ilk 3 ay çok zor durumda kalmadıkça sıfır ilaçla geçirmeyi hedefliyoruz demişti, tam 3 ay doldu alerjik astımım başladı ,çok şükür öncesinde sıkıntı olmamıştı,şimdi kullanabiliyorum15. Haftadayım. Doktora gebeliğin başlarında söylemiştim. Zor durumda kalırsan kullan demişti. Bende belki zararı vardır diye kullanmadım.
Bende sonradan farkettimLarisle görüştükDecavit çok büyük hap ya yutana kadar zorlanıyorum :)))
Amin canım çok teşekkür ederimHayrlı Uğurlu olsun canım hiç endişe etme Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben duz ve sagda yatarken hic rahat yatamiyorum bebek sagda duruyormus o yuzden heralde hep soluma dönük yatiyorumyararken hangi pozisyonda uyuyorsunuz
sırt üstü yatıyırmusunuz benim ennrahat uyuyabildiğim pozisyon sırt üstü ama sakıncalımı sizce yoksa çok zor geçecek
Çok geçmiş olsun ishal ve kusma salgınları var ona mı yakalandınız acaba? Bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz, endoskopi sonucunuzda temiz çıkar inşallahKızlar 2 gündür sürekli kusuyorum dün gece de acilde kaldım. Boğazım vs mafoldu. Kan geliyor artık. Endeskopi olucam çok korkuyorum. Ne oldu anlamadım hiiiiçbebiş iyi ama hareketleri falan normal.
Gecmis olsun.birsey sorabilir miyim hareketlerini hissediyor musunuz.bende soluma döndüğümde göbek deliğinin yakınlarında pıt pıt biseyler hissediyorum acab bebek mi diyorum ama emin değilim.ikinci gebelik benim.oglumda 20 haftalardan sonra hissetmiştim..siz nasıl hissediyorsunuz acabaKızlar 2 gündür sürekli kusuyorum dün gece de acilde kaldım. Boğazım vs mafoldu. Kan geliyor artık. Endeskopi olucam çok korkuyorum. Ne oldu anlamadım hiiiiçbebiş iyi ama hareketleri falan normal.
Cok geçmiş olsun acil şifalarKızlar 2 gündür sürekli kusuyorum dün gece de acilde kaldım. Boğazım vs mafoldu. Kan geliyor artık. Endeskopi olucam çok korkuyorum. Ne oldu anlamadım hiiiiçbebiş iyi ama hareketleri falan normal.
Hiçbir fikrim yok sormakta sklima gelmedi ne yazik kiPeki sadece folik asit desteği olarak mı yoksa başka bi problem de var mıydı? Bi de özellikle neden bu önerdiler bi bilgin var mı?
Anladım. Çok teşekkür ederimHiçbir fikrim yok sormakta sklima gelmedi ne yazik ki
Düşünceleriniz bana çok farklı geldi. Şanslısınız hemen çocuk sahibi olmuşsunuz. Ben tedavi görerek hamile kaldım ve maalesef sonunda kürtaj oldum yine aynı tedavi yolları görünüyor yani. Buna da şükür fakat böyle düşünmeniz üzücü bence. Çocuk gaza gelinip yapılacak bir şey değil olmamalı da. Başlı başına sorumluluk başlı başına yeni bı düzen gerektiren ve çok değerli bı olay. Ortalık gaza gelinip yapılan ve sonrasında doğru düzgün bakilmayan çocuklarla dolu bence o gördüğünüz örnekler de çoğunlukla böyle olmuştur. Bı de insan kınadığını yaşıyor bence erkek çocuklar ya da yaramaz çocuklar konusunda böyle düşünmeyin. Erkek çocuğa da yanında kız kardeş olmadan pekâlâ bakılabilir kendisine ve çevresine saygılı bı şekilde yestirilebilir diye düşünüyorum. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsinYok ben h8c cocuk sevmiyorum ya. Oyle boyle degil Sokakta karsidan cocuk geliyosa, bi zirlayacak bi gelip carpacak sinirlerim bozulacak diye karsi kaldirima gecen, karsi apartmandan gelen bebek sesine bile bilenen bi insanim normalde. Hala da duygularım ayni. Nasil bi gaza geldiysek yaptik bisey. Nasil becericem diye düşünüyorum simdi. Rabbim hayirlisini versin, ama erkek cocuk hele de akli basinda cinsiyetinin farkina varip erkeksi bi yaramazlik, haydutluklarinin basladigi 3 yas ve uzerine kadar yalniz buyuyen veya yaninda kiz kardessiz buyuyen erkek cocuklarin bi daha iflah olup egitilemedigini dusunuyorum. Insallah hayirlisi ise kizim olur ama erkek olursa da 1 gun bile beklemeden yaninda kiz kardesiyle buyusun umuduyla 2. Cocugu yapicam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?