2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
15. Haftadayım. Doktora gebeliğin başlarında söylemiştim. Zor durumda kalırsan kullan demişti. Bende belki zararı vardır diye kullanmadım.
Başlarında önermediler bana da ilk 3 ay çok zor durumda kalmadıkça sıfır ilaçla geçirmeyi hedefliyoruz demişti, tam 3 ay doldu alerjik astımım başladı ,çok şükür öncesinde sıkıntı olmamıştı,şimdi kullanabiliyorumOrganlar geliştikten sonra bu kullandıklarımın bebeğe zararı yokmuş

yararken hangi pozisyonda uyuyorsunuz
sırt üstü yatıyırmusunuz benim ennrahat uyuyabildiğim pozisyon sırt üstü ama sakıncalımı sizce yoksa çok zor geçecek

yararken hangi pozisyonda uyuyorsunuz
sırt üstü yatıyırmusunuz benim ennrahat uyuyabildiğim pozisyon sırt üstü ama sakıncalımı sizce yoksa çok zor geçecek
Ben duz ve sagda yatarken hic rahat yatamiyorum bebek sagda duruyormus o yuzden heralde hep soluma dönük yatiyorum

10+5 cinsiyet tahmini yapabilen varmi

Eklentiler

• 16361889218519192288191175144979.webp
    21 KB · Görüntüleme: 51
Merhabalar ben dilek nasılsınız..sat a göre 14+5 im..geç döllenme var 1 hafta kadar..tahmini doğum 4 Mayıss.beni de aranıza alır mısınız yaşım 34 bu arada ikinci gebelik olacak inşallah ilki erkek bununda erkeğe benzetti Dr ama hayırlısı artik i

Bide şu alttaki hamilelik takvimini nasıl yapıyorduk.oglumdayken kullanmıştım kadınlar kulübünü ama unuttum şimdi ben

Kızlar 2 gündür sürekli kusuyorum dün gece de acilde kaldım. Boğazım vs mafoldu. Kan geliyor artık. Endeskopi olucam çok korkuyorum. Ne oldu anlamadım hiiiiç bebiş iyi ama hareketleri falan normal.

Kızlar 2 gündür sürekli kusuyorum dün gece de acilde kaldım. Boğazım vs mafoldu. Kan geliyor artık. Endeskopi olucam çok korkuyorum. Ne oldu anlamadım hiiiiç bebiş iyi ama hareketleri falan normal.
Çok geçmiş olsun ishal ve kusma salgınları var ona mı yakalandınız acaba? Bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz, endoskopi sonucunuzda temiz çıkar inşallah

Gecmis olsun.birsey sorabilir miyim hareketlerini hissediyor musunuz.bende soluma döndüğümde göbek deliğinin yakınlarında pıt pıt biseyler hissediyorum acab bebek mi diyorum ama emin değilim.ikinci gebelik benim.oglumda 20 haftalardan sonra hissetmiştim..siz nasıl hissediyorsunuz acaba

Düşünceleriniz bana çok farklı geldi. Şanslısınız hemen çocuk sahibi olmuşsunuz. Ben tedavi görerek hamile kaldım ve maalesef sonunda kürtaj oldum yine aynı tedavi yolları görünüyor yani. Buna da şükür fakat böyle düşünmeniz üzücü bence. Çocuk gaza gelinip yapılacak bir şey değil olmamalı da. Başlı başına sorumluluk başlı başına yeni bı düzen gerektiren ve çok değerli bı olay. Ortalık gaza gelinip yapılan ve sonrasında doğru düzgün bakilmayan çocuklarla dolu bence o gördüğünüz örnekler de çoğunlukla böyle olmuştur. Bı de insan kınadığını yaşıyor bence erkek çocuklar ya da yaramaz çocuklar konusunda böyle düşünmeyin. Erkek çocuğa da yanında kız kardeş olmadan pekâlâ bakılabilir kendisine ve çevresine saygılı bı şekilde yestirilebilir diye düşünüyorum. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin

Aşı olacak mısınız arkadaşlar, benim yakin çevremde zarar gören cok gebe var.Ben 2 sinovacliyim, gecen hafta hastalanınca ömrümden ömür gitti.Korkuyorum sanirim bir de biontek yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…