2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Canım demek gerekli görmemiş şu an zaten erken haftalarda atılmıyor duruma göre yapacaklardır

Hakkınızda hayırlısı olsun Öyle veya böyle önemli olan sağlıkla kavuşmak bu süreci güzelce atlatıp sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize

Canim benide ekleyebilirsin

28 yasindayim
1. Mucizem
Ilk muayenem 7+0 da yapildi sukurler olsun kalp atisi duyuldu kese icin gitmemistik.
Canım merhaba tesadüfen denk geldi yazışmalar da Şişli Memorial topiğinde görmüştüm seni danışmak istedim :) Kalp ve keseye birlikte mi bakıldı? Bu muayene vajinal mı yoksa göbekten mi yapılmıştı acaba? :)

Canım merhaba ben yurtdışında yaşıyorum oyuzden 7. Haftadan önce özel hastaneler dahil ultrason ile bakılmıyor oyuzden bebeğimize dair her şeyi ilk ultrason ile 7+0 da gördük şükürler olsun

Ama zaten şişli memorialde 2 kez kan testi yaptırdıktan sonra sağlıklı ilerliyor ve 7. Haftada ultrasonda kalp atışlarına baktırabilirsiniz demişlerdi yani tavsiyeleri o yöndeydi.

Bana hep karından bakıldı zaten 7 haftalık olduğu için rahat şekilde her şeyi görebildik :)

Bende bugün içtim. Tansiyon mu acaba dedim bende. Hayatta başım ağrımazdı tek tarafı ağrıyor böyle gözümde dahil mafoldum. Birde sürekli bilgisayar başındayım
Sinüzitiniz olabilir mi ? Benimde ağrıyor sinüzitimden kaynaklı.

15. Haftadayım. Doktora gebeliğin başlarında söylemiştim. Zor durumda kalırsan kullan demişti. Bende belki zararı vardır diye kullanmadım.

Aynen kısmet hayırlısı sağlıklısı olsun inş

Hakkınızda hayırlısı olsun Öyle veya böyle önemli olan sağlıkla kavuşmak bu süreci güzelce atlatıp sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize
Aynen Bi şekilde olacak da yine doktor ihmaline uğrarım diye korkuyorum

Çok sağol canım en mantıklısı aslında hem kese hem kalp aynı anda görülmüş maşallah boşuna stres de olmaz insan :) Biz de bakalım inşallah o günleri görebiliriz hayırlısıyla :)

Çok sağol canım en mantıklısı aslında hem kese hem kalp aynı anda görülmüş maşallah boşuna stres de olmaz insan :) Biz de bakalım inşallah o günleri görebiliriz hayırlısıyla :)
Hayrlı Uğurlu olsun canım hiç endişe etme Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…