- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
Canım demek gerekli görmemiş şu an zaten erken haftalarda atılmıyor duruma göre yapacaklardırKendi doktorum 12. Haftada bakıp atarım demişti prof da 16. Dan sonra kısalık olursa atarım yoksa 34 kadar götürmeye çalışırız dedi ama bu hafta profa tekrar gözükeceğim detaylı ultrason olacak dedi bakalım artık
Hakkınızda hayırlısı olsunKendi doktorum 12. Haftada bakıp atarım demişti prof da 16. Dan sonra kısalık olursa atarım yoksa 34 kadar götürmeye çalışırız dedi ama bu hafta profa tekrar gözükeceğim detaylı ultrason olacak dedi bakalım artık
Canım merhaba tesadüfen denk geldi yazışmalar da Şişli Memorial topiğinde görmüştüm seni danışmak istedim :) Kalp ve keseye birlikte mi bakıldı? Bu muayene vajinal mı yoksa göbekten mi yapılmıştı acaba? :)Canim benide ekleyebilirsin
28 yasindayim
1. Mucizem
Ilk muayenem 7+0 da yapildi sukurler olsun kalp atisi duyuldukese icin gitmemistik.
nasıl korkuyor dimi insan çok şükür.Kızlarr Fetal Dna sonucumuz bugun geldi çok şükür temiz çıktı .(ikili taramada 1/361 çıkmıştı )Şükürler olsun
Canım merhaba ben yurtdışında yaşıyorum oyuzden 7. Haftadan önce özel hastaneler dahil ultrason ile bakılmıyor oyuzden bebeğimize dair her şeyi ilk ultrason ile 7+0 da gördük şükürler olsunCanım merhaba tesadüfen denk geldi yazışmalar da Şişli Memorial topiğinde görmüştüm seni danışmak istedim :) Kalp ve keseye birlikte mi bakıldı? Bu muayene vajinal mı yoksa göbekten mi yapılmıştı acaba? :)
Ah çok geçmiş olsun. İnşallah sizin için daha da sağlıklı şekilde verirsiniz.Siz zaten masallah zayifsiniz Ben 6 kilo vermis halimle 79 um. Hem bel rahatsizligi hem normal dogum istiyorum. Durumumu riskli hale getiriyordu. Verdigim her kilo nimet benim icin su an
Sinüzitiniz olabilir mi ? Benimde ağrıyor sinüzitimden kaynaklı.Bende bugün içtim. Tansiyon mu acaba dedim bende. Hayatta başım ağrımazdı tek tarafı ağrıyor böyle gözümde dahil mafoldum. Birde sürekli bilgisayar başındayım
15. Haftadayım. Doktora gebeliğin başlarında söylemiştim. Zor durumda kalırsan kullan demişti. Bende belki zararı vardır diye kullanmadım.Kaçıncı haftadasnz,12.haftadan sonra astım ilaçların serbest dedi kadın doğumcum da alerji doktorum da,ams tabi içtğiniz ilaca bağlı belki hamileliikte kullanımı uygun bi ilaçla değişirler danışın doktorunuzA
Aynen kısmet hayırlısı sağlıklısı olsun inşIlkinde doktor bacak arasini cok net gorduk, hic cinsiyet cikintisi yok ama bir sy soylemek icin erken dedi. Ikincide de baska bir doktor ben kız gibi görüyorum ama henuz erken dedi. Benim de gonlum kizdan yana Heyecanla bekliyorum bakalim 2 bucuk hafta kaldi :)
12. Haftadan sonra atılacak diye bilgi vermişlerdi doğumdaCanım demek gerekli görmemiş şu an zaten erken haftalarda atılmıyor duruma göre yapacaklardır
Aynen Bi şekilde olacak da yine doktor ihmaline uğrarım diye korkuyorumHakkınızda hayırlısı olsunÖyle veya böyle önemli olan sağlıkla kavuşmak bu süreci güzelce atlatıp sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize
Çok sağol canım en mantıklısı aslında hem kese hem kalp aynı anda görülmüş maşallah boşuna stres de olmaz insan :) Biz de bakalım inşallah o günleri görebiliriz hayırlısıyla :)Canım merhaba ben yurtdışında yaşıyorum oyuzden 7. Haftadan önce özel hastaneler dahil ultrason ile bakılmıyor oyuzden bebeğimize dair her şeyi ilk ultrason ile 7+0 da gördük şükürler olsun
Ama zaten şişli memorialde 2 kez kan testi yaptırdıktan sonra sağlıklı ilerliyor ve 7. Haftada ultrasonda kalp atışlarına baktırabilirsiniz demişlerdi yani tavsiyeleri o yöndeydi.
Bana hep karından bakıldı zaten 7 haftalık olduğu için rahat şekilde her şeyi görebildik :)
Kimse yok muBugün dr kontrolüm vardı, bebek kasıkta duruyormuş bu yüzden düşük tehlikesi devam ediyor, kendini yorma dediMoralim bozuldu
Var mı aynı durumu yaşayan
13+3 haftalık.
Bu arada cinsiyet için erkeğe benziyor dedi
Eki Görüntüle 2946359
Gozunuz aydinKızlarr Fetal Dna sonucumuz bugun geldi çok şükür temiz çıktı .(ikili taramada 1/361 çıkmıştı )Şükürler olsun
Decavit bana da verdi doktorum, bu hafta kullanmaya başlayacağımKızlar Selam 2 sorum var sizlere.
1) SMA Testi yapan var mı?
2) Decavit isimli multivitamini kullanan var mı?
3 ay önceden başlamak lazım onu biliyorum. Demek istediğim adetin bilmem kaçıncı günü içmek vs gibi Bi kullanım şekli yok. Günlük yada dozuna göre haftalık alınıyor.Gebelikten once gebelik dusunenlere kolaylastirir diye heeer yerde folik asit tavsiyesi goruyordum ama ben de
Hayrlı Uğurlu olsun canım hiç endişe etme Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok sağol canım en mantıklısı aslında hem kese hem kalp aynı anda görülmüş maşallah boşuna stres de olmaz insan :) Biz de bakalım inşallah o günleri görebiliriz hayırlısıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?