2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Takım satılmıyor. Puseti ve puset takmak için aparatını ayrı alıyorsunuz. Ama bazen bebek arabası, aparat ve puset şeklinde kampanya yapabiliyorlar.
Ya şimdi baya baktım arkadaşım cybex gb pockit plus kullanıyordu. Onu almaya karar verdim bide cybex ana kucağı alıcam travel oluyor böylece çok içime sindi sana da teşekkür ederim. İnternet sitesi operaistanbul mu acaba orası satıyor

Bugün ikili test için hastaneye gittim ultrason sonucumuz iyi boyun ölçüsünü 1 cm olarak ölçtü yarın da kan sonucum çıkacakmış

Rabbim bizi ve evlatlarimizi korusun. Okuyunca nasıl üzüldüm. Boşuna evham yaptırmışlar. Yazık değil mi anne karnında strese maruz kalmış minicik yavrulara. Çok şükür sağlıklı doğmuşlar. Rabbım hepimize sağlıklı sıhhatli evlat nasip eylesin

Ne demek rica ederim. All cityde onun bir tık daha geniş modeli. Evet mağaza ve online satış opera istanbul. Eğer istanbul dışındaysanız firmayla iletişime geçerseniz görüntülüde yardımcı oluyorlar.

Allah razı olsun inşaAllah sizin ümit ettiğiniz gibi olur
Adım Nilüfer Zeyneb

Canim gecmis olsun ben yurtdisinda yasiyorum Almanya burada gebeligin basindan beri multivit oneriliyoe onun icinde 150 mg var magnezyum yani kullanmanin erken oldugunu dusunmuyorum. Sen yinede tekrar bir konus.

Bana da %80 erkek dediler 14. Haftada bir umut değişir diye bekliyorum 16. Hafta da tekrar gideceğim inş o zaman netleşir

Aşı olacak mısınız arkadaşlar, benim yakin çevremde zarar gören cok gebe var.Ben 2 sinovacliyim, gecen hafta hastalanınca ömrümden ömür gitti.Korkuyorum sanirim bir de biontek yaptıracağım
3 ayi doldurur doldurmaz yaptirdim gecen hafta Aşı olmamayi hic düşünmemiştim zaten, covid gecirdim vs ancak siram gelmisti ki gebe kaldim. Sabırsızlıkla bekliyordum olmayi

Bunlar da benim görüşüm ya. Kimseyi de ilgilendirmez bence. Canavar gibi kocalarina, korkunc evliliklerine, berbat aole yasantilarina hic düşünmeden kendi cocuk sevdasi yüzünden egoistce cocuk doguran onca kadin dururken. Onlar cocuklarina hastalikli bi sekilde kendilerini adayinca iyi anne oluyor da ben biraz daha umursamaz, biraz daha özgür kafayla cocuk yetistirmeye niyetliyim diye kotu anne mi olcam? Diger cocuklari sevmiyorum evet, sevmek zorunda da degilim, hicbiri benim sorimlulugumda degil zaten, ama kendi cocugumu sevecegime ve kendi tarzimda iyi bakacagima inaniyorum. Erkek cocuklari konusunda kısıtlı da olsa gozlemlerime dayanan bir onyargim cekincem olabilir. Bu da kimseyi ilgilendirmez. Bircom kisinin sahip olamadigi kadar mutlu bir yuvam, harika bir ailem var, çocuğumun birbirini aşırı seven birbirine deli gibi aşık anne babasi var, maddi durumum iyi. Bir cocugu mutlu edebilecek seyler cogu kisiden daha cok bizde var cok sukur

Benim de karnimda hafif agri acı gibi seyler oldu daha 2 gundur Biraz korktum ama normal sanirim

Tabiki hayat sizin ve en iyisini siz bilirsiniz ama bir önceki yazınız ile bu yazınız aranızda uçurum var. Orda tamamen olumsuzluklar yazmışsınız bence objektif gözle sizde bir okuyun ayrıca siz iyi bir anne olamazsınız demedim sadece sizin yazmış olduğunuz asla sevmiyorum uzaktan sesini duysam yolumu çeviriyorumun ardından gelen bi heves yaptık gibi olan söylemeydi tepkim. Allah herkesin gönlüne göre versin

Benim de karnimda hafif agri acı gibi seyler oldu daha 2 gundur Biraz korktum ama normal sanirim
Ayy kizlar sormaya geldim bende . 2 gundur rahmimde bazen sag tarafta bazen solda agri degil aci degil ama boyle nabiz atar gibi pit pit bir his oluyor damar seyirmesi gibi boyle olan var mi ?

Evet bunlar dogru. Iki yazi arasinda da ucurum yok Ikisi de beni anlatiyor. Cocuklara katlanamiyorum Allah o sabri vermemis bana. Hic anaç ruhlu degilim. Benim annem de oyledir mesela. Kucucuk yastayken bizle kendini bir tutardi. Annemiz var gibi degil de o da kardesimizdi sanki. Psikopat olmadik 5 kardes hicbirimiz de cok sukur. Gaza geldik cocuk yaptik kismini da bi hevesle yaptik anlaminda demedim. Bir arkadasim bizle ayni hafta evlenmis bizden 1 sene hatta daha once korunmayi birakmis ama olmamisti hala. Doktor bir arkadasim da, cok normal zaten bir sure korununca en az 6 ay falan olmuyor genelde dedi. Biz de artik 2 bucuk yildir evliyiz, bir sure de olmayacagini goz onune olalim bak onlarin olmadi hadi korunmayi birakalim , olana kadar zaten vakit gecer diye bir gaza gelme dusuncesiyle biraktik korunmayi. 2 hafta icinde hamile kalmisim ama. Beklenmedik olan buydu. Gaza gelip cocuk yapmadik, biz niyetlendik ama hemen olacagini düşünemedim

Ayy kizlar sormaya geldim bende . 2 gundur rahmimde bazen sag tarafta bazen solda agri degil aci degil ama boyle nabiz atar gibi pit pit bir his oluyor damar seyirmesi gibi boyle olan var mi ?
Benimki de oyle zaten Ama bu his beraberinde hafif bir agri yapiyor. Boyle nabiz atar gibi degil de kas kasilip anlik gevsiyor gibi

Eklemeleri sayfa sahibi yapabiliyor bu sayfada da ben yapıyorum:) İlk sayfadaki tabloya bakıp bilgileri bana iletirseniz sizi de eklerim tabi ki.
Bende bir süredir yazıları okuyorum gruba katılmaya henüz cesaret edemedim. 4 kaybım var artı yaş faktörü o nedenle çok korkuyorum. Biraz daha bekleyip öyle ekletmek istiyorum. Ama yazılarınızı severek takip ediyorum

Son düzenleme:
Benimki de oyle zaten Ama bu his beraberinde hafif bir agri yapiyor. Boyle nabiz atar gibi degil de kas kasilip anlik gevsiyor gibi
Tam adlandiramiyorum ama gercekten buda ne zormua bilmedigimiz seyler oldugu icin

Kas kasilip gevsemesi kadar guclu degil benimki fakat sizin 15. Hafta bence normaldir daha belirgin olmasi

asıl sorun duygularınız değil zaten insan hissettiklerinin önüne geçemez asıl sorun duygularınızın sağlıksız olduğunu kabul etmeyip bunu güzel bir sav gibi savunmanız. "Canavar gibi kocalarina, korkunc evliliklerine, berbat aole yasantilarina hic düşünmeden kedi cocuk sevdasi yüzünden egoistce cocuk doguran onca kadin dururken." bir kadın çocuk sevdası içinde çocuk doğurabilir. bir çocuğun dünyaya gelmesi için ayrıca evlilik ilişkisine gerek yoktur. duygusal bir bağlanmaya da gerek yoktur bu tamamen fizyolojik bi olay ama o çocuk dünyaya geldikten sonra kendisini seven insanlara ihtiyacı vardır..
"Benim annem de oyledir mesela. Kucucuk yastayken bizle kendini bir tutardi. Annemiz var gibi degil de o da kardesimizdi sanki. Psikopat olmadik 5 kardes hicbirimiz de cok sukur. " belki psikopat olmamışsınız ama içinizde bişeyler eksik kalmış annenizin yaptğı yanlışları devam ettiriyorsunuz. umarım bir gün güzel olan iyi olan yanınızla tanışırsınız. daha fazla sizinle konu hakkında istişare etmeyi doğru bulmuyorum ama çocuk alanında çalışan bir ruh sağlığı çalışanı olarak çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı.

Yoo bir kadin o sartlarda cocuk dogurmamali Saglikli asgari kosullari saglamadan kendi keyfi icin cocuk dogurmak hic de masum degil. Ben anaç biri degilim, butun olayin ozeti bu. Olmak zorunda da degilim. Bunu marifet gibi anlatmiyorum, ama kati bi gereklilik olarak da gormuyorum. Sevgi gormeyecegi bir aileye cocuk getirmek mi daha kotu, annesi baska cocuklari sevemeyen onune gelen her cocuga canim cicim yapamiyor diye cocuklardan kacinan bir cocugun kendi mutlu yuvasinda buyumesi mi? Bence benim bu tutumumun kendi cocugumu etkileyen hicbir yanı yok. Bizim ailemizde, sulalemizde en kucuk kuzen yegen vs su an 19 yasinda. Yillardir sulalede bebek goren yok, bebekle buyumedik, görmedik, sevmedik, alismadik. Cocuklarin bazi hareketlerine sabretmeyi tahammul etmeyi de öğrenmedik. Bence boyle olmam cok normal. Sonradan hasir nesir oldugum birkac arkadas komsu cocugu, sokaktan gelen gecen cocuk vs de sinirlerimi bozabiliyor hareketleri, ben alip cocuklari tokatlamiyorum sonucta, sinirlenmeyim diye kaciniyorum gormemeye calisiyorum. Ne var bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…