2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Dun bende cok kotuydum, kustukca beynim catlayacak gibi oluyorduu sanki gozlerim yuvalarindan fırlıyor, beyin damarlarim atıyor. Erkenden yattımm bas agrısından.Burnum tikalı ondan mi bu bas agrisi neyden hic anlamiyorum
Benimki migren olduğu icin asla yatamıyorum artik carem tukendi valla.Aynen öğürdükçe başımın ağrısı dahada artıyor.Bugun hicbir şey kalmadı midede zehir gibi bir asit kustum oda bitirdi beni

Cinsiyet nerden belli olacak ki sımdiden :) o soylenilenlerin hiçbiri tutmuyor ihtimal yüzde elli zaten. Az daha dayan büyüsün inşallah :)
Bu konu altında geçmiş bu tarz konuşmalar arama yerine yazınca çıkıyor ben o yüzden yazdım neden böyle şeyler yazdığınızı anlamıyorum evet yüzde elli her iki seçenekte olabilir ama burada anneler yada hamileler arasında geçen hoş sohpet ve eğlence oluyor biraz tuhafıma gitti arama esnasında çıktığı için yazmıştım cevap vermeyebilirsiniz teşekkürler

Benimki migren olduğu icin asla yatamıyorum artik carem tukendi valla.Aynen öğürdükçe başımın ağrısı dahada artıyor.Bugun hicbir şey kalmadı midede zehir gibi bir asit kustum oda bitirdi beni
Yaaa cidden durumunuz çok sıkıntılı doktor hiç bir şey önermiyor mu böyle 9ay nasıl geçer ki. Migren taşı filan işe yaramadı mı? Yada nane yağı? Tekrar geçmiş olsun çok üzüldüm.

Bi acile gidin serum taksınlar en iyisi. Bu kadar kötü evde dinlensenizde geçmez.

Ben 6 haftalik keseye tahmin yapıldığını hic görmedim o yuzden anlayamadım, yapacak varsa tabiki yaparlar

Banada bakarmısınız çok merak ediyorum 6+4 daha bugün doktora gittim.
Ramzi teorisini soruyorsun sen canım karından mı bakıldı ultrason? Vajinal veya karından değişiyor çünkü. Söyle söyliyim
Karından bakılan ultrason: Eğer doktorunuz 6. ya da 7. haftanızda karından ultrason baktıysa; bebiş sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa cinsiyet tahmini KIZ. Eğer bebiş sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyet tahmini ERKEK olarak yapılıyormuş. Vajinal bakildiysada bunun tam tersi diyebiliriz. Ve benim karından bakılıp solda olup erkek çıktı

Arkadaslar birşey sormak istiyorum İNSTAGRAMDA cinsiyet belirleme sayfaları var paralı doğruluk payı nedir yaptıran var mı merak ettim.Çok net konuşuyorlar anlamadım.

kafam çok karıştı yüzde 10 luk yanılma payı var bilimsel yöntem diyorlar doğum tarihi ve adet tarihi baz alıyolarmış ve usg fotosuna bakıyolar nuba ama en çok tarih üzerinde duruyolar bilgisi olan varmı

Okadar net konuşuyorlar ki yine şaşmadım ben nedersem olur doğru çıkar tahminim %10 yanılma payım var biz biliriz... hemşirelermiş sanırım baya şaşırdım bunu yaptıran varmı gerçekten doğru çıkan var mı merak ettim..

eğlencesine baktırabilirsinizde tabiki doğruluk payı %50

Aa hic duymadım. Ama yani milyonlarca sperm icinden ya x yada y dölleniyor yumurta ile bu nasil bir sistemle hesaplanabilir kii arkadasın dedigi gibi %50 ihtimal var zaten cok inandirici gelmedi acikcasi

kafam çok karıştı yüzde 10 luk yanılma payı var bilimsel yöntem diyorlar doğum tarihi ve adet tarihi baz alıyolarmış ve usg fotosuna bakıyolar nuba ama en çok tarih üzerinde duruyolar bilgisi olan varmı
Zaten 3-4 haftaya herkes hemen hemen öğrenmiş olur bence boşuna birde oralara para harcamayın derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…