Benimki migren olduğu icin asla yatamıyorumDun bende cok kotuydum, kustukca beynim catlayacak gibi oluyorduu sanki gozlerim yuvalarindan fırlıyor, beyin damarlarim atıyor. Erkenden yattımm bas agrısından.Burnum tikalı ondan mi bu bas agrisi neyden hic anlamiyorum
Cinsiyet nerden belli olacak ki sımdiden :) o soylenilenlerin hiçbiri tutmuyor ihtimal yüzde elli zaten. Az daha dayan büyüsün inşallah :)Eki Görüntüle 2948948 banada bakabilirmisiniz cinsiyet için 6+4 günlük
Bugün detaylı ultrasonumuz vardı, çok şükür bebeğimiz iyi ve erkekmiş öğrendik cinsiyetiniYaa kızlar lütfen cinsiyetleri bana yazarmısınız.. Tablomuzun cinsiyet alanı hala boş duruyor.
Bu konu altında geçmiş bu tarz konuşmalar arama yerine yazınca çıkıyor ben o yüzden yazdım neden böyle şeyler yazdığınızı anlamıyorum evet yüzde elli her iki seçenekte olabilir ama burada anneler yada hamileler arasında geçen hoş sohpet ve eğlence oluyor biraz tuhafıma gitti arama esnasında çıktığı için yazmıştım cevap vermeyebilirsiniz teşekkürlerCinsiyet nerden belli olacak ki sımdiden :) o soylenilenlerin hiçbiri tutmuyor ihtimal yüzde elli zaten. Az daha dayan büyüsün inşallah :)
Yaaa cidden durumunuz çok sıkıntılı doktor hiç bir şey önermiyor mu böyle 9ay nasıl geçer ki. Migren taşı filan işe yaramadı mı? Yada nane yağı? Tekrar geçmiş olsun çok üzüldüm.Benimki migren olduğu icin asla yatamıyorumartik carem tukendi valla.Aynen öğürdükçe başımın ağrısı dahada artıyor.Bugun hicbir şey kalmadı midede zehir gibi bir asit kustum oda bitirdi beni
Bi acile gidin serum taksınlar en iyisi. Bu kadar kötü evde dinlensenizde geçmez.Benimki migren olduğu icin asla yatamıyorumartik carem tukendi valla.Aynen öğürdükçe başımın ağrısı dahada artıyor.Bugun hicbir şey kalmadı midede zehir gibi bir asit kustum oda bitirdi beni
Ben 6 haftalik keseye tahmin yapıldığını hic görmedim o yuzden anlayamadım, yapacak varsa tabiki yaparlarBu konu altında geçmiş bu tarz konuşmalar arama yerine yazınca çıkıyor ben o yüzden yazdım neden böyle şeyler yazdığınızı anlamıyorum evet yüzde elli her iki seçenekte olabilir ama burada anneler yada hamileler arasında geçen hoş sohpet ve eğlence oluyor biraz tuhafıma gitti arama esnasında çıktığı için yazmıştım cevap vermeyebilirsiniz teşekkürler
Ramzi teorisini soruyorsun sen canım karından mı bakıldı ultrason? Vajinal veya karından değişiyor çünkü. Söyle söyliyimBanada bakarmısınız çok merak ediyorum 6+4 daha bugün doktora gittim.
eğlencesine baktırabilirsinizde tabiki doğruluk payı %50Okadar net konuşuyorlar ki yine şaşmadım ben nedersem olur doğru çıkar tahminim %10 yanılma payım var biz biliriz... hemşirelermiş sanırım baya şaşırdım bunu yaptıran varmı gerçekten doğru çıkan var mı merak ettim..
:)) instagramda baya iş yapıyorlar ''cinsiyet tahmini kesin '' başlıkları ve bi kadın doktoruda takipçileri şaşırdım kaldım bu işe :)eğlencesine baktırabilirsinizde tabiki doğruluk payı %50
fal bakanlarda çok iş yapıyor. biz seviyoruz umut satın almayı :):)) instagramda baya iş yapıyorlar ''cinsiyet tahmini kesin '' başlıkları ve bi kadın doktoruda takipçileri şaşırdım kaldım bu işe :)
Aa hic duymadım. Ama yani milyonlarca sperm icinden ya x yada y dölleniyor yumurta ile bu nasil bir sistemle hesaplanabilir kiiOkadar net konuşuyorlar ki yine şaşmadım ben nedersem olur doğru çıkar tahminim %10 yanılma payım var biz biliriz... hemşirelermiş sanırım baya şaşırdım bunu yaptıran varmı gerçekten doğru çıkan var mı merak ettim..
Çok geçmiş olsun inşallah biran önce geçerBenimki migren olduğu icin asla yatamıyorumartik carem tukendi valla.Aynen öğürdükçe başımın ağrısı dahada artıyor.Bugun hicbir şey kalmadı midede zehir gibi bir asit kustum oda bitirdi beni
Ramzi teorisi var canım bebişib keseye yerleşme şekline göre tahmin yapılıyor bende inanmazdım ama ilginç bi şekilde bende de tuttuBen 6 haftalik keseye tahmin yapıldığını hic görmedim o yuzden anlayamadım, yapacak varsa tabiki yaparlar
Zaten 3-4 haftaya herkes hemen hemen öğrenmiş olur bence boşuna birde oralara para harcamayın derim :)kafam çok karıştı yüzde 10 luk yanılma payı var bilimsel yöntem diyorlar doğum tarihi ve adet tarihi baz alıyolarmış ve usg fotosuna bakıyolar nuba ama en çok tarih üzerinde duruyolar bilgisi olan varmı
:)) bak bu çok iyidifal bakanlarda çok iş yapıyor. biz seviyoruz umut satın almayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?