2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar bu konu hakkında daha önce yazmıştım lütfen bir kişi daha yazmasın! Az çok bu tartışmaların nereye varacağını biliyorum o yüzden önlemimizi baştan alalım bu konuyu tartışmanın kimseye bir faydası yok. Lütfen rica ediyorum tekrar yazmayın..

Ben kanz xgo travel sistem alcam sanırım beğendim özelliklerini

Merhaba arkadaşlar Nifty testi yaptırmayı düşünüyorum aslında kararsızım hala. Yaş faktörü olduğu için doktorum ikili test önermedi. Doğru sonuç vermez dedi. Nift testi için Genoks diye bir merkezi önerdi tabi dilersen yaptırabileceğimi söyledi. Bu merkez hakkında bilgisi olan var mı?

Benimde biyokimyasal sonuclarim kotu cikti cuma gunu, doktorum fetal dna testlerine yonlendirdi. Genoksla gorustum ,nifty testi icin cuma gunu gelip kan aldilar. Acikcasi cok hizli bir sekilde iletisime gecip karar verdigimiz icin pek arastirma firsatim olmadi. Sonrasinda da aklimi bulandirmamak adina pek arastirmadim. Saglik bakanligi onayli bir firma.

Hic merakli degilim kimseye laf anlatmaya valla. Bi fikrimizi soyledik taa haftalar oncesinden bile bulup cikarip linc etme derdindeler. He aferin size aferin siz gidin sokajta butun buldugunuz cocuaklarin basini oksayin, sagolun ben almayim yeter ya

İnşsllah sonucuz sağlıklı gelir. Ne zor işler. Gerçi daha önceden genetiği sağlam bebeklerimi kaybetmiştim. Herşey Allahtan ol dedikten sonra oluyor. Sonuçlar 7-10 gün içerisinde geliyormuş. Ben şuan 11 haftalğım inşallah sağlıkla ilerlerse gebeliğim bende yaptıracam.

Insallahh kesinlikle hersey Allahtan .Ben ilk gebeligimde de yaptirmistim. O zamanda detayli ultrasonda burun kemigi kısa gozukuyor demisti perinatolog. Ilk hamilelik, stres ,panik ,aglamalar yine kan testi ikinci bir perinatolog , sonuclar cikana kadar neler cektimm. Bu seferde ikili testte bu sekilde oldu. Kismet iste. Ilkinden tecrubeli olunca ,bi de hazirlamistim yastan dolayi yuksek cikabilecegini, aa tamam biz test yaptiralim dedik. Belki doktor bile sasirmistir sakin karsilamamiza. Ama ilkinde o kadar yiprattim ki kendimi , ne yaparsan yap sonuc 1 tane o yuzden bu sefer cok rahatim. Allah iyi sonuclar cikmasini nasip etsin insallah bu arada kızım 7 yasinda hala minicik burnu

Bende dün yaptırmıştım ikili testimi tıp fakültesinde güya sonuç bugün çıkacaktı e nabıza bakıyorum bişey yok hemen çıkınca düşüyor mu e nabıza

Merhabalar
13+1 deyim cinsiyet kız göründü
İkili test riskli çıktı yaşımda var
Nipt yaptırdım bakalım hayırlısı
iyi şeyler hissediyorum inşallah öyledir

Benim bulantım dahada arttı ,artık su içsem kusuyorum.2 gündür migrenim tavan,bugun ağlayarak parol ictim ve anında kustum.Artik bitiğim ben yarabbim yardım et

Banada bakarmısınız çok merak ediyorum 6+4 daha bugün doktora gittim.

Eklentiler

• 16364774236938315105475597159706.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 43
Ayy kıyamam ya. Bu doktorlar indana kafayı yedirtiyor bazen. Kız kardeşimedr çocuğunun burnu yok kafası küçük vs demişlerdi ağla ağla sonra farklı doktor o doktorun gözü körmü görememiş demişti. Bu arada benim yiğenin burnuda küçüktü aslında bu kusur değil aksine kusursuzluk

Benim bulantım dahada arttı ,artık su içsem kusuyorum.2 gündür migrenim tavan,bugun ağlayarak parol ictim ve anında kustum.Artik bitiğim ben yarabbim yardım et
Dun bende cok kotuydum, kustukca beynim catlayacak gibi oluyorduu sanki gozlerim yuvalarindan fırlıyor, beyin damarlarim atıyor. Erkenden yattımm bas agrısından.Burnum tikalı ondan mi bu bas agrisi neyden hic anlamiyorum

kesinlikle hokka gibi burun .. cidden bazı doktorlar felaket telalli gibi olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…