2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Aa hic duymadım. Ama yani milyonlarca sperm icinden ya x yada y dölleniyor yumurta ile bu nasil bir sistemle hesaplanabilir kii arkadasın dedigi gibi %50 ihtimal var zaten cok inandirici gelmedi acikcasi
ya bide insanlar paylaşmışlar msjları doğru çıktı bildin.. 80b takıpçisi var hemşireymiş,şaşırdım ve takip eden doktora da sordum :)

Nasıl şeyler yazmışım mesela ? Anormal olan ne görüyorsunuz bu yorumda.

Benimki migren olduğu icin asla yatamıyorum artik carem tukendi valla.Aynen öğürdükçe başımın ağrısı dahada artıyor.Bugun hicbir şey kalmadı midede zehir gibi bir asit kustum oda bitirdi beni
Cok gecmis olsun , migren kusmayı tetikliyor , kusma arttikca agri daha da artiyor resmen bir döngü insallah kısa surede atlatirsiniz

Ramzi teorisi var canım bebişib keseye yerleşme şekline göre tahmin yapılıyor bende inanmazdım ama ilginç bi şekilde bende de tuttu
Arkadaşıma doktoru 6. Haftadan itibaren bu teoriye göre kız dedi. 14 haftada yine kız dedi. 16. Haftada erkek olduğu kesinleşti . Doğdu bebek erkek :)

Arkadaşıma doktoru 6. Haftadan itibaren bu teoriye göre kız dedi. 14 haftada yine kız dedi. 16. Haftada erkek olduğu kesinleşti . Doğdu bebek erkek :)
Ben de benim oğlan kıza dönecek gibi hissediyorum ya yasa 25inde kontrolüm, nasıl sabredicem o zamana kadar bilmiyorum.

Ben 6 haftalik keseye tahmin yapıldığını hic görmedim o yuzden anlayamadım, yapacak varsa tabiki yaparlar
Hayır ben kese şekline göre cinsiyet yada ultrason fotoğrafına göre cinsiyet arama yaptım çıkınca girip yorum yaptım bu yüzden yani cevap vermek istemediğin şeylere yazmayabilirsiniz

Teşekkrler karından bakıldı ultrasonda anlamıyorum ama kızımdakiyle aynı ultrason fotoğrafı, doktor makineyi sol tarafıma koyup baktı

Aşı olacak mısınız arkadaşlar, benim yakin çevremde zarar gören cok gebe var.Ben 2 sinovacliyim, gecen hafta hastalanınca ömrümden ömür gitti.Korkuyorum sanirim bir de biontek yaptıracağım
Bence olun mutlaka. Bende 1 doz sinovaclıydım. Evden çalışmama rağmen korona oldum. Şu an bile oksijene takılı yazıyorum inanın. Allah'ıma bincelerce kez şükürler olsun çok çok daha iyiyim. Ama bebeğe zararı olmasın diye aşı olmadım da ne oldu. Antibiyotik balgam söktürücü gibi gebelikte kullanılmaması gereken bir çok ilacı kullanıyorum 4 gündür. Daha da kullanmaya devam edicem. Aşı olsaydım bebeğe asla bu kadar zararlı olacağını düşünmüyorum. Allah'a sığınıp ağlaya ağlaya içiyorum. Kadın doğum doktorum yapacak hiçbir şey yok dedi telefonda. Muayene de olamadım. Bana dua edin lütfen kızlaar bebeğe zararı olmasın ilaçların. Birde ben astım hastasıydım. Ondanda çook ama çok zorlandım.

Merhaba 2li tarama sonucu 1/125 Yüksek riskli çıktı. 2 gün önce de stresten kanamam oldu şimdi geçti allahtan. Profa gittik 3 boyutlu ultrason çekti. Kanama yüzünden amniyosentez yapılamaz dedi. Dün nipt testi yaptırdım. Hayırlısı

Cok geçmiş olsun yavrularımız öyle bir zamana denk geliyor ki iki ucu b... değnek.Üzülüyorum aşı karşıtlarından nefret ediyorum, herkes yeteri kadar hassas olsaydi bizler daha güvende olurduk.Sirf bu toplara girmeyeyim diye iki aşımı olup korunmayı bıraktım.Ama şimdi sinovac korumuyor diyorlar Üzülüyorum öğretmenim ,okulda ,öğrenciler ve bir çok kişi asla kurallara uymuyor.Hergun biri ile tartışıyorum maske konusu yüzünden

Geçmiş olsun ,sakin kalmaya çalışın, yaşınız kaç acaba.Bir sonraki test umarım daha iyi çıkar.Ben bunlarla mücadele edecek gücüm yok diye direkt reddettim ikili testi,insanin zamanla bazı şeylere gücü olmuyor galiba en azından benim.Rabbim hiçbirimizi bu yükle sınamasın inşallah

Cok cok gecmis olsun cok uzuldum , insallah kolaylikla atlatirsiniz. Allahin izniyle bebeginize de birsey olmaz. Gonlunuzu ferah tutun. Dualarimiz sizinle

Stres yapmayin lutfen bebek de etkilenmesin. Benimde 1/82 cikti ,serbestbetahcg olmasi gerekenden yuksek ciktigi icin.. nipty test yaptirdim cuma gunu sonucu bekliyorum. Ben icime,aklima hic kotu bir dusunce getirmiyorum sonuclarin temiz cikacagina inaniyorum. Sizde gonlunuzu ferah tutun iyi cikacak diye dusunun, daha sonuc cikmadin ne bebegi ne kendinizi uzmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…