Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya geçen haftalarda bende öyle olmuştum ama zaten nifty olmasaydı biz de daha öğrenmezdik. sabrın sonu selametŞuan karnım ağrıyo diyip doktora koşasım var cinsiyet öğrenip gelenleri gördükçe kıskandım![]()
ya geçen haftalarda bende öyle olmuştum ama zaten nifty olmasaydı biz de daha öğrenmezdik. sabrın sonu selamet![]()
Ben de aynı şeyi düşünüyorumAh keşke nifty yaptıraydım![]()
Kız diyormBizde muayeneden geldik ultrason görüntülerinde herşey normal çıktı çok şükür öğleden sonra da kan tahlillerine bakacak dr cinsiyeti için hiçbirşey söylemedi siz bakın bakalım ne diyeceksiniz
Kiz sankiBizde muayeneden geldik ultrason görüntülerinde herşey normal çıktı çok şükür öğleden sonra da kan tahlillerine bakacak dr cinsiyeti için hiçbirşey söylemedi siz bakın bakalım ne diyeceksiniz
Çok çok beğeniKız diyorm![]()
Ayy dimiKiz sankiçok narin bı duruşu var sağlıkla gelsin inşallah
![]()
Bende oğlumda son 1 ay o ekşimeyi dibine kadar yaşamıştım sadece bir dilim mandalina yemiştim sanırsın 10 tane limon yemiş gibi yanıyordu bide sabahlara kadar yatamazdım16.haftada hortlayan mide yanmasızabaaanan maden suyuna boguyorun kendimi..ne kaa güzel gecmisti bayadır yoktu
Benim baya erken başlamıştı.sonra üç dört hafta durdu şimdi tekrar başladıBende oğlumda son 1 ay o ekşimeyi dibine kadar yaşamıştım sadece bir dilim mandalina yemiştim sanırsın 10 tane limon yemiş gibi yanıyordu bide sabahlara kadar yatamazdım
Cnm ben hala hissetmiyorum ikinci gebeliğim benimde sen kaçıncı haftada hissettinMerhaba kızlar, 2 gündür bebegi resmen göbek deliği hizasında hatta azıcık üstünde hissediyorum cok enteresan.Henuz bu kadar çıkmamıştır diyorum amademin tatlı yaptim tencerenin dibini yedim 5 dakika oldu oturdum ,kıpırdanmaya başladı
Amiin hepimizin inşallahGözünüz aydın olsun,hayırlı sağlıklı evlat olsun
Selaaam