- 26 Ekim 2019
- 500
- 340
- 53
- 30
Dikkat edin aman. Kaç aylıkken kaybettiniz pekiSadece açıklık mı olmuş o zaman şimdilik bazen keyfime göre yatıyorum doktor bişey demedi çünkü dikişlik bişeyin yok gibi dediler 1 buçuk sene oldu kaybedeli
Allah korusun seni ve bebeğini... İnşallah hiçbirşey olmadan sağlıkla kucağına alırsın.. dualarım seninleMerhaba güzel haberlerle gelmek isterdim. Sizden tek isteğim Kızım ve benim için dua. Bu haftayı şöyle bi özet geçeyim, 23. Haftaya giriş yaptık ve detaylı ultrasona gittik geçtiğimiz çarşamba . Doktor açılmam olduğunu doğum başladığını söyledi. Ne kanamam , ne suyum ne ağrım vardı. Detaylıya gitmeseydik göremiycektik. Halbuki haftanın başında normal kontrolüme gitmiştim kendi doktoruma hiç birşeyimiz yoktu gayet sağlıklı ilerletiyorduk süreci. Detaylı için farklı doktora gittik. Orda duyduklarımı size anlatmayacağım çok korkunçtu saatlerce ağladık eşimle ,Kendi doktorum zor susturdu. Tabi hemen kendi doktoruma gittik. Bi kaç uzman daha çağırdı yanına ortak ve acil bir kararla ameliyata alındım. Altıma dikiş atıldı. Ve bu şekilde bile bebeğimin Benimle kalması yüzde elli ihtimal. Doğurana kadar yatmam lazım ayaklarım havada tuvalete gidebilmem şu an içim serbest ama o da yasak olabilir. Her gün iğneler ilaçlar derken .... bi süreç var önümde tek istediğim dualarınız. Daha kısaltarak yazmaya çalıştım hakkınızı helal edin
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederimÇok çok dualar ettim inşallah her şey güzel olacak rabbim yardımcınız olsun
Amin inşallah hep birlikte sağlıkla alalım kucağımıza. Çok teşekkür ederimAllah korusun seni ve bebeğini... İnşallah hiçbirşey olmadan sağlıkla kucağına alırsın.. dualarım seninle
Çok geçmiş olsun. Aman dikkat edin. Telefonla girin banyoya ne olur ne olmazGene çok kötü oldum ben banyoya koştum, esim de işte.Artik gözümden yaş geliyor ,tansiyonumda düştü oturdum klozet dibine.Benim oğlan korkmuş taaaa memleketi kardeşimi aramış o da paniklemiş ,komsumu aramış, komşum geldi sağolsun, kisa bir ekşın yaşadım
Merhaba güzel haberlerle gelmek isterdim. Sizden tek isteğim Kızım ve benim için dua. Bu haftayı şöyle bi özet geçeyim, 23. Haftaya giriş yaptık ve detaylı ultrasona gittik geçtiğimiz çarşamba . Doktor açılmam olduğunu doğum başladığını söyledi. Ne kanamam , ne suyum ne ağrım vardı. Detaylıya gitmeseydik göremiycektik. Halbuki haftanın başında normal kontrolüme gitmiştim kendi doktoruma hiç birşeyimiz yoktu gayet sağlıklı ilerletiyorduk süreci. Detaylı için farklı doktora gittik. Orda duyduklarımı size anlatmayacağım çok korkunçtu saatlerce ağladık eşimle ,Kendi doktorum zor susturdu. Tabi hemen kendi doktoruma gittik. Bi kaç uzman daha çağırdı yanına ortak ve acil bir kararla ameliyata alındım. Altıma dikiş atıldı. Ve bu şekilde bile bebeğimin Benimle kalması yüzde elli ihtimal. Doğurana kadar yatmam lazım ayaklarım havada tuvalete gidebilmem şu an içim serbest ama o da yasak olabilir. Her gün iğneler ilaçlar derken .... bi süreç var önümde tek istediğim dualarınız. Daha kısaltarak yazmaya çalıştım hakkınızı helal edin
Gene ilk gebeliğim diyeceğim bir kere bile enfeksiyon falan olmamıştım.Bunda suyu misal bugün cok içemedim hemen böbreklerime dogru sizi başlıyor ,tobe diyorum daha da bir sey demiyorumGençler vajinal kaşıntı akıntı enfeksiyon için bol bol su,aç karnına yoğurtve karbonatlı yada sirkeli su ile tahharetlenmek..başka türlü gebelikte önüne gecilmiyo maalesef..
Bende diyecektim de demedim..oğlumda hiç olmadımGene ilk gebeliğim diyeceğim bir kere bile enfeksiyon falan olmamıştım.Bunda suyu misal bugün cok içemedim hemen böbreklerime dogru sizi başlıyor ,tobe diyorum daha da bir sey demiyorum
Allah gule gule kullanmayı nasip etsin ,bilemedim ki .Kurutma makinesi kullanmıyorum ben ama bebeğin de kıyafetlerine gore değişir diye düşünüyorum. Organik yuzde 100 pamuklu olanlar sanki sorun olabilirBen bebeğim için tüm İhtiyaçları %90 aldım. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. Bir tek yıkama ütüleme kaldı.. Henüz çok erken gerçi de...Bebek kıyafetlerini kurutma makinesinde kurutan var mı aranızda.Pamuklu çekebiliyor makinede bebek kıyafetleri de pamuklu hep kullanan var mı çekme yapıyor mu merak ettim.
Bu kadar benzememiz bir tesadüf mü acepBende diyecektim de demedim..oğlumda hiç olmadım
Yaw bende onu yazacaktım şimdiden yikasak bişey olur mu..gerçi on beş tatil ne zamana geliyo ablama yikatip utuletebilirim de..anam bende ama yaşlı kadın zorlanirBen bebeğim için tüm İhtiyaçları %90 aldım. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. Bir tek yıkama ütüleme kaldı.. Henüz çok erken gerçi de...Bebek kıyafetlerini kurutma makinesinde kurutan var mı aranızda.Pamuklu çekebiliyor makinede bebek kıyafetleri de pamuklu hep kullanan var mı çekme yapıyor mu merak ettim.
Ya sen bebek arabası aldın mı..ben almadım ilk oğlumda baston kullanmıştım ama biraz tirtladi gibi bişey dolap uygulamasından baksam mı öle çok pahalı olmayanlardan yada erken mi dahaBu kadar benzememiz bir tesadüf mü acep
Bebek arabası daha almadım, oğlumda kanz almıştım ,sağlamdı ama cok hantaldı ,onu birine verdim.Bizim ailecek kanka olduğumuz arkadaşımız var onlar ustuste 2 çocuğu yaptılar, arabaları casualin, katlanır ve cok hafif bir modeliydi.Onlar diyorlar ki niye alacaksınız veririz bunu iste ,artik bize lazım değil diyorlar.Ben normalde kimsenin bir şeyini kabul etmem ama bunlar çok yakın arkadaşımız,arabaları da gerçekten kaliteli bir de biz bebek arabasını fazla kullanmıyoruz, heryere araba ile gidiyoruz.O yuzden ben olabilir dedim ama esim olmaz diyor kızına yeni alacakmış.Ne bileyim ya bence arkadaslarinkini alabilirdik.Ya sen bebek arabası aldın mı..ben almadım ilk oğlumda baston kullanmıştım ama biraz tirtladi gibi bişey dolap uygulamasından baksam mı öle çok pahalı olmayanlardan yada erken mi daha
Canimsin cok teşekkür ederim ,inşallah.Ya herkeste bir sıkıntı çıkıyor ya yarın için de icimde bir endişe oluştu,inşallah detaylı ultrasonu kötü bir haber almadan tamamlarız. Annelik alayına stres, karnına düşüyor başlıyorsun, bosa degil cennet analara.Ayni zamanda da şükür, cok şükür ki rabbim bize sağlıklı evlatlar vermis ,simdi istiyoruz ikinci karnımızda ,rabbim bunlari da sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahtüm evlat hasreti çekenlerin kucağını doldursun
Ben bebeğim için tüm İhtiyaçları %90 aldım. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. Bir tek yıkama ütüleme kaldı.. Henüz çok erken gerçi de...Bebek kıyafetlerini kurutma makinesinde kurutan var mı aranızda.Pamuklu çekebiliyor makinede bebek kıyafetleri de pamuklu hep kullanan var mı çekme yapıyor mu merak ettim.
Amin kuzum aminnnnAhh ah aminnnnninşallah, bu hasret çok zor rabbim ararmasın bize de kavuşmayı nasip etsin Güzel düşünelim herşey güzel olsun inşallah
Ya ben kurutma kullanıyorum kızımın mesela hiçbişeyi çekmiyo ama sadece atletleri küçüldüsanırım daha farklıydı pamuktu atlet dışında küçülme yaşamadım henüz bide bildiğim yünlüler küçülebiliyo.
İşte bizde pek kullanmıyoruz küçükken pek bı yere gittiğimiz yok zaten 1 yaşından sonra da hep baston kullandım..kangrum da var ne bilim çok kararsız kaldım..yada doğumdan sonra bakarım bende ya en iyisi öle çok lazım olursa alırımBebek arabası daha almadım, oğlumda kanz almıştım ,sağlamdı ama cok hantaldı ,onu birine verdim.Bizim ailecek kanka olduğumuz arkadaşımız var onlar ustuste 2 çocuğu yaptılar, arabaları casualin, katlanır ve cok hafif bir modeliydi.Onlar diyorlar ki niye alacaksınız veririz bunu iste ,artik bize lazım değil diyorlar.Ben normalde kimsenin bir şeyini kabul etmem ama bunlar çok yakın arkadaşımız,arabaları da gerçekten kaliteli bir de biz bebek arabasını fazla kullanmıyoruz, heryere araba ile gidiyoruz.O yuzden ben olabilir dedim ama esim olmaz diyor kızına yeni alacakmış.Ne bileyim ya bence arkadaslarinkini alabilirdik.
Ocakta da olabilir bak..ya benimkiler sabırsız ya genelde erkenden hazırlayayım diyorm ablamda İstanbul'da gel ütüye desem hemen gelemiyo çocukları okuyo diye bakiciz bakailm23 ocakta başlıyor canim 15 tatil.Sanki erken gibi ama bilemedim ,ben de Martta yıkarım gibi çünkü bence ben Nisanın sonunda doğuracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?