2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Allah korusun seni ve bebeğini... İnşallah hiçbirşey olmadan sağlıkla kucağına alırsın.. dualarım seninle

Çok geçmiş olsun. Aman dikkat edin. Telefonla girin banyoya ne olur ne olmaz

Gençler vajinal kaşıntı akıntı enfeksiyon için bol bol su,aç karnına yoğurt ve karbonatlı yada sirkeli su ile tahharetlenmek..başka türlü gebelikte önüne gecilmiyo maalesef..

Dualarım sizinle inşallah sağlıkla, gününü doldurup öyle alırsınız bebeğinizi kucağınıza üzmeyin kendinizi, Allah’a bin şükür ki farkedilmiş

Ben bebeğim için tüm İhtiyaçları %90 aldım. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. Bir tek yıkama ütüleme kaldı.. Henüz çok erken gerçi de...Bebek kıyafetlerini kurutma makinesinde kurutan var mı aranızda.Pamuklu çekebiliyor makinede bebek kıyafetleri de pamuklu hep kullanan var mı çekme yapıyor mu merak ettim.

Gençler vajinal kaşıntı akıntı enfeksiyon için bol bol su,aç karnına yoğurt ve karbonatlı yada sirkeli su ile tahharetlenmek..başka türlü gebelikte önüne gecilmiyo maalesef..
Gene ilk gebeliğim diyeceğim bir kere bile enfeksiyon falan olmamıştım.Bunda suyu misal bugün cok içemedim hemen böbreklerime dogru sizi başlıyor ,tobe diyorum daha da bir sey demiyorum

Allah gule gule kullanmayı nasip etsin ,bilemedim ki .Kurutma makinesi kullanmıyorum ben ama bebeğin de kıyafetlerine gore değişir diye düşünüyorum. Organik yuzde 100 pamuklu olanlar sanki sorun olabilir

Yaw bende onu yazacaktım şimdiden yikasak bişey olur mu..gerçi on beş tatil ne zamana geliyo ablama yikatip utuletebilirim de..anam bende ama yaşlı kadın zorlanir

23 ocakta başlıyor canim 15 tatil.Sanki erken gibi ama bilemedim ,ben de Martta yıkarım gibi çünkü bence ben Nisanın sonunda doğuracağım

Ya sen bebek arabası aldın mı..ben almadım ilk oğlumda baston kullanmıştım ama biraz tirtladi gibi bişey dolap uygulamasından baksam mı öle çok pahalı olmayanlardan yada erken mi daha
Bebek arabası daha almadım, oğlumda kanz almıştım ,sağlamdı ama cok hantaldı ,onu birine verdim.Bizim ailecek kanka olduğumuz arkadaşımız var onlar ustuste 2 çocuğu yaptılar, arabaları casualin, katlanır ve cok hafif bir modeliydi.Onlar diyorlar ki niye alacaksınız veririz bunu iste ,artik bize lazım değil diyorlar.Ben normalde kimsenin bir şeyini kabul etmem ama bunlar çok yakın arkadaşımız,arabaları da gerçekten kaliteli bir de biz bebek arabasını fazla kullanmıyoruz, heryere araba ile gidiyoruz.O yuzden ben olabilir dedim ama esim olmaz diyor kızına yeni alacakmış.Ne bileyim ya bence arkadaslarinkini alabilirdik.

Ahh ah aminnnnninşallah, bu hasret çok zor rabbim aratmasın bize de kavuşmayı nasip etsin Güzel düşünelim herşey güzel olsun inşallah

Ya ben kurutma kullanıyorum kızımın mesela hiçbişeyi çekmiyo ama sadece atletleri küçüldü sanırım daha farklıydı pamuktu atlet dışında küçülme yaşamadım henüz bide bildiğim yünlüler küçülebiliyo.

Amin kuzum aminnnn

İşte bizde pek kullanmıyoruz küçükken pek bı yere gittiğimiz yok zaten 1 yaşından sonra da hep baston kullandım..kangrum da var ne bilim çok kararsız kaldım..yada doğumdan sonra bakarım bende ya en iyisi öle çok lazım olursa alırım

23 ocakta başlıyor canim 15 tatil.Sanki erken gibi ama bilemedim ,ben de Martta yıkarım gibi çünkü bence ben Nisanın sonunda doğuracağım
Ocakta da olabilir bak..ya benimkiler sabırsız ya genelde erkenden hazırlayayım diyorm ablamda İstanbul'da gel ütüye desem hemen gelemiyo çocukları okuyo diye bakiciz bakailm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…