2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Covid+ ve öksürük sebebiyle bebeğin durumunu çok merak ediyorum. Ev tipi kalp dinleme doppler cihazları varmış, sizce alsam bir zararı olur mu. Hiç bilgisi olan var mı, teşekkürler.
Burada alanlar vardı, kimdi hatırlamıyorum. Zararı olmaz.Sakin olmaya çalışın, bildigim kadari ile covidde en riskli durum stresmiş,psikiyatrist söyledi, en zor atlatanlar stres yapanlarmış.Allah yardımcınız olsun inşallah

Ay en çok seni merak ediyodum kızmı erkekmi diye Gözün aydın allah gönlüne göre verdi. Ben 3.oğlanla yoluma devam
Cok tesekkur ederim. :) cok guzel bir hediye oldu benim icin. Eşim benden daha cok istiyordu kiz olmasini. Su ana kadar bebege dair hicbir heyecanini gormemistim pek. O gun kiz olduğunu duyana kadar. Ilk defa mutluluktan ici içine sigmadigini farkettim

çok geçmiş olsun. bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.hiç bi belirti olmadan insan nerden bilebilir burdaki herkes için risk sonuçta. erken tespit edilmiş. çok şükür.

Dilek simdi de bunun için panik yapma daha yeni gittin doktora.Akinti herkeste var ben sadece herkeste benim gibi mi diye sordum,bak herkes ayni durumdaymış bacim takma
Bende kendi doktoruma sormuştum hem bembeyaz akıntım var hemde sadece su gibi ıslaklık oluyo baya demiştim o da normal demişti. Sarı renk olursa söylersin dedi.

Covid+ ve öksürük sebebiyle bebeğin durumunu çok merak ediyorum. Ev tipi kalp dinleme doppler cihazları varmış, sizce alsam bir zararı olur mu. Hiç bilgisi olan var mı, teşekkürler.
Ben aldim canim hicde bi zarari yok 7 24 dinleyecek degilsin ya radyosyon falan da yaymiyor zaten ses dalgasiyla dinleniyor bakip kapatirsin baslarda cok isime yaradi smdide hissetmesem arada dinliyorum

Günaydın kızlaaar..sola yatiyrom ve bebik kasiklara vurmuyo azucuk daha yukarı vuruyo çok sukuuuur Allah'ım insallah plesantada çıkmıştır yukarı ya
İnşallah canım Başka bir topikte okuduğum kadarıyla bebişlerin pozisyonundan dolayı vuruş yerleri değişiyormuş. Tekmeler yukarda hissedildiğinde baş aşağı duruyorlarmış aşağıda hissedildiğinde makat geliş şeklinde duruyorlarmış. Kontrol günlerimiz gelsin içimiz rahat edecek inşallah

Benimki en son yan duruyordu..hala yatay sanırım çünkü sağ sol boşluklara denk geliyo vuruşlar.bas assagi dururlarsa sanırım göbek deliğinden yukarı gelmesi lazım vuruslarin..iki gün var daha görüş gününe dua ederek geçiriyorum hayırlı haberler alayım su ayrintilidan inşallah

Mueter arkadaşım iyi misin ,kaç gündür hic görünmüyor musun?
merhabaaaaa, çok iyiyim/iyiyiz :) iş güç biraz yoğun bu aralar ben freelance çalışan bi tasarımcıyım, malum yıl sonunda bizim işler biraz karışıyor. oğlanın tekmeleriyle uğraşıyorum, sen nasılsın? ay çok teşekkür ederim sorduğun için, valla bi mutlu oldum :)

Ay ne demek ,birden aklıma geldin ,iyi olmanıza sevindim,kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…