2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bence de acele etme zaten doğar doğmaz bir ihtiyaç değil bu.Yasindan sonra da kesinlikle baston daha kullanışlı.Bu arkadaşların arabası baston görünümlü gerçekten güzel araba.Bence biz de arkadasinkini alabiliriz ama esim iste ,bugun iyi bir araba 4 binden 5 binden aşağı değil.Oglanin küveti falan duruyor mavi,yok diyor ben kızıma pembesini alırım.Benim bilmediğim ayri bir kiz parasi var bu adamda

Bebek arabaları çok pahalı arkadaşın ki iyise bence alıp deneyin yanii..ayy küvet varsa yenisi çok gereksiz belli bı yaştan sonra banyoda da yikaniyolar artık..onlar bile pahalanmis he setleri

Bebek arabaları çok pahalı arkadaşın ki iyise bence alıp deneyin yanii..ayy küvet varsa yenisi çok gereksiz belli bı yaştan sonra banyoda da yikaniyolar artık..onlar bile pahalanmis he setleri
Bu kadar yakin olmasak asla kabul etmem ,arabada yeni gibi ve cok kullanışlı. Hatta ben benim oğlanın kılık kıyafetine biraz takıntılıyım, cok guzel kiyafetleri var ,ve cok az zedelense bile hepsini attım.Boyle cok guzel ve marka parçları biriktirdim sadece ,simdi mesela o parcalari ayni arkadaşa vereceğim ben ,onların minik cocuk erkek.Bakalim arabayi almak için zaten acele etmeyi düşünmüyorum.Bebek doğarsa duruma göre bakarız

Buldumcuk olmus benim ki kızım da kızım, sanki mavi küvette yikansa ne olacaksa ,adını bile Mavi koyacaktım ya ben sadece bebek arabasini hic sevmediğim için birine vermistim.Bir de park yatağı atmıştım.Park yatağı aldık,onun disinda aklına gelen gelmeyen bütün ıvır zıvır kutu kutu duruyor.Sadece akülü arabayi gecen sene letgodan cok ucuza sattim bir cinnet geldi bana ev de kalabalık diye.Insallah bu kiz da akülü araba falan istemez.

Bizimkide kız olaydı bende aynı performansı eşimden bekliyodm açıkçası bende oğlumun çoğu kıyafetlerni dağıttım o yüzden çok pişmanım hemde çok güzeldi kıyafetleri.. akülümz duruyo çok ağır bişey onun için müstakil ev şart kullanamıyoruz balkonda duruyo..yazın köye goturcem onu köyde paralasin işte

Ya ben 2.cocuk yapacağımı sanmiyordum, aynen araba dediğim jeepti zaten ,simdi baktim 6500 diyor fiyatina ben geçen sene 1200 e verdim siteye çıkarana kadar canım çıkıyordu.Baska cocuklarin gozu kalıyordu, bindirsen olmuyor bindirmesen olmuyor ben de dedim oğlum buna binmiyorsun zaten,eşime de söylemeden koydum letgoya .Akşamına adam geldi aldi arabayi .Müstakil ev olsa ah gözünü seveyim.Erkek olsa sattigima cok üzülürdüm, gerci arabanın kizi erkeği de yokta.Napim buda binmek.isterse babasi götürsün avm de bindirsin

Erkekler çok garip. Bize de eşimin kuzeni teklif etti, ben olur demiştim. Eşim ilerde kızım duyarsa üzülür, neden başkasının eski arabasını kullandınız diye diyor.(sizinde böyle mi düşünüyor acaba) Sonra abla biz yeni alacağız istersen başkasına verebilirsin dedim. Ama bana kalsa kullanırdım. Hem bebek neden üzülsün ki. Biz hiç sorguladık mı ne giydik neye bindik diye

Sizin ilk bebek mi ,eger ilk ise sıfır alabilirsiniz.Hos diyelim 2.el olsa bile sanki bebekligine gidipte benim arabamı nerden aldınız mı diyecek Ben de yapi olarak kimseden bir şey almayi sevmem ,imkanım ölçüsünde hep yeni almak isterim ama bebek arabasını gerçekten çok az kullanıyoruz ,o sebeple bir de arkadaş cok yakin ve arabası da cok kaliteli diye olabilir dedim ama ne yapalım, erkeklere parasi cok geliyorsa alsınlar kızlarına

Ayy bu babalara hayırdır Loto falan mı çıktı
Bende bebeğe bi dolap ufak bi oda takım bakalım diyorum ablasınınkini o alsın ben kızıma yeni genç odası alcam dio ki kızımın odasıda yeni 3 sene oldu daha.

Ayy bu babalara hayırdır Loto falan mı çıktı
Bende bebeğe bi dolap ufak bi oda takım bakalım diyorum ablasınınkini o alsın ben kızıma yeni genç odası alcam dio
Valla benim bildiğim gayet ucu ucuna gidiyoruz ama demekki kızına ayri bir yatırımı var.Ben de acil bir ihtiyaç değil zaten diye ,önemsemiyorum

Allah gule gule kullanmayı nasip etsin ,bilemedim ki .Kurutma makinesi kullanmıyorum ben ama bebeğin de kıyafetlerine gore değişir diye düşünüyorum. Organik yuzde 100 pamuklu olanlar sanki sorun olabilir
Aminnn hepimizin inşallah güle güle kullanalım. Hepsi de % 100 organik filan diye geçenlerden. Kurutmaya atmadan o zaman halledeyim

Ben de kiyafetler haric cogu seyi aldim sanirim. Kiyafet bol bol alicam. Hic de oyle alma bosver, az al diyenlere kulak asmicam. Cinsiyeti daha dun igrendik bakalim. Kiyafet alisverisi icin daha baslayamadim o yüzden. Internetten almayi da canım cok istemiyor nedense. Yasadigim yerde pek magaza yok. Bakalim merkeze veya annemlere gittikce alicam birseyler Hayirlisi insallah.

Allahım şifanızı versin inşallah. Kızçenizi kucağınıza sağlıkla mutlulukla almak nasip olsun Vakti zamanında gelsin bütün bebikler mutlulukla paylaşalım doğum günlerimizi

Ay en çok seni merak ediyodum kızmı erkekmi diye Gözün aydın allah gönlüne göre verdi. Ben 3.oğlanla yoluma devam

Covid+ ve öksürük sebebiyle bebeğin durumunu çok merak ediyorum. Ev tipi kalp dinleme doppler cihazları varmış, sizce alsam bir zararı olur mu. Hiç bilgisi olan var mı, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…