- 9 Temmuz 2018
- 662
- 744
- 103
Suwenden aldım bi takım alt üst lohusa pijaması. Önceki gebeligimde aldığım bi elbise vardı birde yeter zatenKızlar pijama takımı aldınız mı.Bu arada indirimde bi ürün yakalarsanız burdan da paylaşabilir misiniz
Yok canım bebek Bi kaç gündür hep yatıyorum ya uyumadı da yukarı çıksa benim için çok iyi olacak karnımda aşağıda duruyor doğum zamanı gelmiş gibiBende oralarda hissediyorum daha çıkmadı herhalde benim ki de yukarıya öyle olunca gaz gibi geliyor işte bana ama hayatımda hiç gaz dalgası hissetmemiştim
Pijama takımı giyersin canım gecelik olmaz kapalılara dediğin gibi koridora çıkılıyor odaya illa birileri geliyor serklaja alınırken önlüğü giydirdiler üstüme bişey vermediler herkes öyle gördü misalYa kizlar tesetturlu olaniniz var mi? Ben bu lohusa pijamasi olayina takildim. Cogu kisi pijama takimi degil gecelik tercih ediyor. Emici bez kullanildigi icin rahat ve estetik olmuyormus. Tamam anliyorum. Ama gecelik ayaklara kadr uzun giyemeyecegime gore ne giyicem. Boyle dusunuyordum, bi arkadasa sordum, seni esinden baska kim gorecek ki, gecelik giy dedi. Eee herkes niye kafasini falan ortuyo, hastane koridorunda vs boy boy fotolar videolar görüyoruz. Ben illa birileri gorucek gibi dusunuyorum. Ne yapicaz, nasil giyinicez. Onerisi olan var mi
Merhaba pijama takımı değil de gecelik normal doğum da sık sık muayene olduğu için daha rahat oluyormuş sezaryenin sonrasında da dikiş, kanama kontrolü vs. olduğu için daha rahatmış. 2 durumda da gecelik daha kullanışlı doğumumuzun nasıl olacağıyla ilgili garantimiz yok o yüzden koridora çıkıp yürüyüş yapacağınız zamana kadar gecelik mantıklı yürüyüş zamanı pijama takımı giyebilirsiniz.Ya kizlar tesetturlu olaniniz var mi? Ben bu lohusa pijamasi olayina takildim. Cogu kisi pijama takimi degil gecelik tercih ediyor. Emici bez kullanildigi icin rahat ve estetik olmuyormus. Tamam anliyorum. Ama gecelik ayaklara kadr uzun giyemeyecegime gore ne giyicem. Boyle dusunuyordum, bi arkadasa sordum, seni esinden baska kim gorecek ki, gecelik giy dedi. Eee herkes niye kafasini falan ortuyo, hastane koridorunda vs boy boy fotolar videolar görüyoruz. Ben illa birileri gorucek gibi dusunuyorum. Ne yapicaz, nasil giyinicez. Onerisi olan var mi
Bana da arkadasim kimse gormuyo dedi. Bir yandan eger kimse gormicekse mantikli ama sosyal medyada gordugum videolari vs dusundum, sonra ben video falan cekip atacak degilim kim görecek ki dedim, bir yandan yine de birileri olabilir gorebilir. Bilemiyorum. Pijama takimi giymek rahatsizlik vermiyorsa pijama giymek isterim ben de sahsen cunku gecelik sevmem de yaniPijama takımı giyersin canım gecelik olmaz kapalılara dediğin gibi koridora çıkılıyor odaya illa birileri geliyor serklaja alınırken önlüğü giydirdiler üstüme bişey vermediler herkes öyle gördü misal
Pijama gercekten cok kuallanissiz oluyorsa mecbur gecelik giyicem galiba. Onda da sirf kameralara poz vericem diye upuzun gecelik giyenler var. Oyle giymem normal askılı giyer geçerim heralde. Bakalim.Merhaba pijama takımı değil de gecelik normal doğum da sık sık muayene olduğu için daha rahat oluyormuş sezaryenin sonrasında da dikiş, kanama kontrolü vs. olduğu için daha rahatmış. 2 durumda da gecelik daha kullanışlı doğumumuzun nasıl olacağıyla ilgili garantimiz yok o yüzden koridora çıkıp yürüyüş yapacağınız zamana kadar gecelik mantıklı yürüyüş zamanı pijama takımı giyebilirsiniz.
Valla serklaj yapıldı kapalıyım pijama takımı giydim alttan da kontrol ettiler hiç sıkıntı yaşamadım yine siz bilirsiniz illaki koridorda görüyorlar ameliyattan geldim ultrasona götürdüler ameliyat kıyafetiyle o kadar insan o halde gördü bacak açık falanBana da arkadasim kimse gormuyo dedi. Bir yandan eger kimse gormicekse mantikli ama sosyal medyada gordugum videolari vs dusundum, sonra ben video falan cekip atacak degilim kim görecek ki dedim, bir yandan yine de birileri olabilir gorebilir. Bilemiyorum. Pijama takimi giymek rahatsizlik vermiyorsa pijama giymek isterim ben de sahsen cunku gecelik sevmem de yani
Pijama gercekten cok kuallanissiz oluyorsa mecbur gecelik giyicem galiba. Onda da sirf kameralara poz vericem diye upuzun gecelik giyenler var. Oyle giymem normal askılı giyer geçerim heralde. Bakalim.
Tamamdir o zaman Pijma sorun olmuyor diyorsaniz ben hic kafami yormayim, pijama ve sabahlikla mis gibi olurValla serklaj yapıldı kapalıyım pijama takımı giydim alttan da kontrol ettiler hiç sıkıntı yaşamadım yine siz bilirsiniz illaki koridorda görüyorlar ameliyattan geldim ultrasona götürdüler ameliyat kıyafetiyle o kadar insan o halde gördü bacak açık falan
Valla ben de olmadı devlet hastanesinde oldum herkesin üstünde pijama takımı var neden sorun olsun ki önemli olan rahatlıkTamamdir o zaman Pijma sorun olmuyor diyorsaniz ben hic kafami yormayim, pijama ve sabahlikla mis gibi olur
2 doğum yaptım ikisinde de pijama giydim. Gecelik sevmiyorum zaten. Pijamada giymiş olsam koridorda yürürken uzun sabahlığımı giydim hep üstüme. Benim 2side normal doğumdu bu arada. Ama etrafımda sezeryanda olsa gecelik giyen hiç olmadı :) ilk kanama kontrolune kadar alt kısmını giydirmiyorlar zaten ameliyathaneden bez külot giydirirerek getirmiş oluyolar. Üzerinde pike örtülü oluyor. İlk kanama kontrolunden sonra zaten pijamanı rahatça giyebiliyosun.Tamamdir o zaman Pijma sorun olmuyor diyorsaniz ben hic kafami yormayim, pijama ve sabahlikla mis gibi olur
İlk.dogumda da pijama giydim yine pijama.giycem canım gayette rahat oluyo..dikiş baya aşağıda kaliyo.pijama hizasında değil degmiyo bile..Pijama hastanede çok mümkün değil kızlar altınız açık olması sezaryen için de normal dogumda olsa gerekli oluyor dikiş oluyor vs o pijama giyilmiyor.. gecelik kısa olsada uzun bir sabahlık bulunabilir yanında belki üzerine alıp çıkarsın yürüyüşe.
İlk.dogumda da pijama giydim yine pijama.giycem canım gayette rahat oluyo..dikiş baya aşağıda kaliyo.pijama hizasında değil degmiyo bile..
Ben de gecelik giyen hic gormedim ,pijamayı cok rahat giydim2 doğum yaptım ikisinde de pijama giydim. Gecelik sevmiyorum zaten. Pijamada giymiş olsam koridorda yürürken uzun sabahlığımı giydim hep üstüme. Benim 2side normal doğumdu bu arada. Ama etrafımda sezeryanda olsa gecelik giyen hiç olmadı :) ilk kanama kontrolune kadar alt kısmını giydirmiyorlar zaten ameliyathaneden bez külot giydirirerek getirmiş oluyolar. Üzerinde pike örtülü oluyor. İlk kanama kontrolunden sonra zaten pijamanı rahatça giyebiliyosun.
Yok canim orda bandaj varya bir de lohusa pijamalari zaten sıkmaz, cok rahat oluyor ,ayarlı oluyorÖyle ama karnı acımıyomu insanın sanki içerisi böyle ağırır gibi ne bileyim karnımda bi lastik istemem açıkçası ben biraz sıkıntılıyım o lohusa donlarını bile zor giydim geniş old.halde herşey sıkıyor gecelik bana daha uygun efil efilyatarken altın boş zaten kalkınca hop indiriyorsun geceliği tamam pijamayı indir kaldır wc iişi falan ne bileyim zor geliyo bana hastanede. Ben eve geçince duş alıp öyle giymiştim pijamalarımı 3.gün
Kimse görmüyor olur mu ,doğumdan sonra devamli yürümen gerekiyor, doktorun iki lafının birisi yürü. Odada yürüyemeyeceğine göre mecbur çıkacaksın dışarı .Ay ilk kalkıp yürümeyi düşündüm de canim yandı simdidenBana da arkadasim kimse gormuyo dedi. Bir yandan eger kimse gormicekse mantikli ama sosyal medyada gordugum videolari vs dusundum, sonra ben video falan cekip atacak degilim kim görecek ki dedim, bir yandan yine de birileri olabilir gorebilir. Bilemiyorum. Pijama takimi giymek rahatsizlik vermiyorsa pijama giymek isterim ben de sahsen cunku gecelik sevmem de yani
Pijama gercekten cok kuallanissiz oluyorsa mecbur gecelik giyicem galiba. Onda da sirf kameralara poz vericem diye upuzun gecelik giyenler var. Oyle giymem normal askılı giyer geçerim heralde. Bakalim.
Valla gecelik en kapalisi bile bana baya ayip gibi falan geliyor. Kii cook rahat bir insanimdir normalde. Ben gecelikl rahat edebileceğimi sanmiyorum. Hani kesinlikle pijama giyilmiyor gibi bisey varsa mecbur gecelik giyicem ama nasil giyicem dusuncesindeydim. Pijama giyilebiliyor diyorsaniz ben pijamadan devam bence2 doğum yaptım ikisinde de pijama giydim. Gecelik sevmiyorum zaten. Pijamada giymiş olsam koridorda yürürken uzun sabahlığımı giydim hep üstüme. Benim 2side normal doğumdu bu arada. Ama etrafımda sezeryanda olsa gecelik giyen hiç olmadı :) ilk kanama kontrolune kadar alt kısmını giydirmiyorlar zaten ameliyathaneden bez külot giydirirerek getirmiş oluyolar. Üzerinde pike örtülü oluyor. İlk kanama kontrolunden sonra zaten pijamanı rahatça giyebiliyosun.
Yani güzel de , ben evde bile gecelgi yataktan ciktigim an cikaririm. Cok rahat edebildigim bir sey degil. Pijamayi tercih ederim. Kimse gormeyecek olsa zaten ben de boyle acik gecelik tercih ederim tabi. Ama illa birilerinin gorme ihtimali varsa paspal paspal uzun kapali gecelik arayip giycegime pijama bin kat iyidirben ilk doğumdan sonra gecelik düşünüyorum.linkini bıraktığım gecelik olabilir daha elbise gibi. dantelli birşey giymeyeceğim.
bir tanede pijama takımı düşünüyorum ama sevimli bir desenden ziyade pijama gibi durmayan bir takım tercih edeceğim.Magic Form 30108 Model Brode Desenli Lohusa Takımı - Fiyatı, Yorumları
Magic Form 30108 Model Brode Desenli Lohusa Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Iyi de özellikle de normal dogumsa eger ne kadar durucaz ki hastanede bana kac kere yuru diyebilir kiKimse görmüyor olur mu ,doğumdan sonra devamli yürümen gerekiyor, doktorun iki lafının birisi yürü. Odada yürüyemeyeceğine göre mecbur çıkacaksın dışarı .Ay ilk kalkıp yürümeyi düşündüm de canim yandı simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?