- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
Yok gündüz uyuyorm bende gece uyur uyanık hep..deliksiz uyku yok e WC ye kalkiyrm falan sabahları da yorgun uyanuyormAy bacim uyu ne guzel ,dun gece sadece 2ve 3 arasi uyudum benbeni de uyku tutmuyor iyi mi.Bu sefer ayran içtik ayrı düştük
Yok gündüz uyuyorm bende gece uyur uyanık hep..deliksiz uyku yok e WC ye kalkiyrm falan sabahları da yorgun uyanuyorm
Benim.bildigimde gizli saklı yada birisinin yiyeceğini ondan habersiz alıp yeyince çıkar..cunkum bende denedimBisey söyliycem gülmeyin ,ilk cocuguma hamileyken sivrisinek bacağımı yedi ki nasıl, ben de hangi akla hizmet orasını hatirlamiyorum yaz günü otururken iz kalmasin mantığı ile oraya elma kabuğu sürdüm, oğlum doğdu ki orasında tam o noktada doğum lekesi var.Normalde hic inanmazdım böyle şeylere.Demin portakalı bir ısırdım suyu boynumdan aktı maşallah ne suluymuş.Al başına belayıyıkadım, sildim ,artik gerisi Allahü taalaya emanet
Kiz yok valla helalinden babamın evinde ki elmaydı benimkiBenim.bildigimde gizli saklı yada birisinin yiyeceğini ondan habersiz alıp yeyince çıkar..cunkum bende denedimoğlumda sırf denemek için sokağın başındaki erik ağacından erik kopardım sahibine sormadan yedim sonra popoma sürdüm mor eriklerdenmis ben yesilken yedim..oğlumun ppposunda erik var miniicik mor..hatta ilk farkedince nereye çarptı diye bı baya düşünmüştüm hala var..eşimin sırtında da kocaman üzüm salkımı var
Ne bilim işte gizli gizli yeyince çıkarmış diyolla bizim buralardaKiz yok valla helalinden babamın evinde ki elmaydı benimki
Elimi sürmemde bu kendi sıçradı işte ayNe bilim işte gizli gizli yeyince çıkarmış diyolla bizim buralardaçok görünür yerlere surme sen elleeni benim kuzenimde eşinden gizli sigara içermiş hamileyken alnını kaşımak için sigara elindeyken alnına sürmüş yuvarlak sarı bı leke var kızının alnında hep değişik kimisinde oluyo cikiyo senin portakallar çıkmaz inşallah
Bisicik olmaz o zmaan beya sıkıntı yapmaElimi sürmemde bu kendi sıçradı işte ay
Artık bu da kader bir manadaBisicik olmaz o zmaan beya sıkıntı yapma
İnşallah hemen geçer her şey yolundadırBenim kanamam oldu az miktarda şimdi hastaneye gidiyorum
İnşâAllâh iyi sonuçlarla gelirsin canımBenim kanamam oldu az miktarda şimdi hastaneye gidiyorum
Geçmiş olsun canım yoktur bişey inşallahBenim kanamam oldu az miktarda şimdi hastaneye gidiyorum
Hastaneden eve geldim şimdi. Progestan iğne oldum. Progestanın fitilini verdi doktor. Bir de yatış önerdi. Ben istemedim yatmak sordum dinlenmen için dedi. Dedim ne gerek var ben evde de dinlenirim. Eve geldim. Yatıyorum şu an.
Kanama neyden kaynaklıymışHastaneden eve geldim şimdi. Progestan iğne oldum. Progestanın fitilini verdi doktor. Bir de yatış önerdi. Ben istemedim yatmak sordum dinlenmen için dedi. Dedim ne gerek var ben evde de dinlenirim. Eve geldim. Yatıyorum şu an.
Bi açıklama yapmadı doktor nöbetçi doktora gittim zaten kendi doktorum değildiKanama neyden kaynaklıymış
Sabah kalktım kanama kalmamışYorma kendini dinlen madem evde şimdi progestan geçirir kanamayı inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?