2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bisey söyliycem gülmeyin ,ilk cocuguma hamileyken sivrisinek bacağımı yedi ki nasıl, ben de hangi akla hizmet orasını hatirlamiyorum yaz günü otururken iz kalmasin mantığı ile oraya elma kabuğu sürdüm, oğlum doğdu ki orasında tam o noktada doğum lekesi var.Normalde hic inanmazdım böyle şeylere.Demin portakalı bir ısırdım suyu boynumdan aktı maşallah ne suluymuş.Al başına belayı yıkadım, sildim ,artik gerisi Allahü taalaya emanet

Benim.bildigimde gizli saklı yada birisinin yiyeceğini ondan habersiz alıp yeyince çıkar..cunkum bende denedim oğlumda sırf denemek için sokağın başındaki erik ağacından erik kopardım sahibine sormadan yedim sonra popoma sürdüm mor eriklerdenmis ben yesilken yedim..oğlumun ppposunda erik var miniicik mor..hatta ilk farkedince nereye çarptı diye bı baya düşünmüştüm hala var..eşimin sırtında da kocaman üzüm salkımı var

Kiz yok valla helalinden babamın evinde ki elmaydı benimki

Hayır bu hem kız çocuk hem boyun ,Allah korusun

Kiz yok valla helalinden babamın evinde ki elmaydı benimki
Ne bilim işte gizli gizli yeyince çıkarmış diyolla bizim buralarda çok görünür yerlere surme sen elleeni benim kuzenimde eşinden gizli sigara içermiş hamileyken alnını kaşımak için sigara elindeyken alnına sürmüş yuvarlak sarı bı leke var kızının alnında hep değişik kimisinde oluyo cikiyo senin portakallar çıkmaz inşallah

Elimi sürmemde bu kendi sıçradı işte ay

Karnım yanlarım falan nasıl tatlı tatlı kaşınıyor kızlar yaa.. zor tutuyorum kaşımamak için. Kaşırsak daha fena çatlıyormuş dayanmak zor cidden

Hastaneden eve geldim şimdi. Progestan iğne oldum. Progestanın fitilini verdi doktor. Bir de yatış önerdi. Ben istemedim yatmak sordum dinlenmen için dedi. Dedim ne gerek var ben evde de dinlenirim. Eve geldim. Yatıyorum şu an.

Yorma kendini dinlen madem evde şimdi progestan geçirir kanamayı inş

Kanama neyden kaynaklıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…