yahu benim ki hiç mi durmuyor yoksa ben gazla mı karıştıyorum hareketleri ama elimi koyduğum zaman elimde hafif dalgalanma oluyor. Bebemin hareketleri ise ayvayı yedim zaten şimdiden böyleyse 7. 8. Aylarda çıkmak için mahveder beni
Pentide 1 alana 1 bedava varken 2 takim aldim,asiri uyguna geldi ama dar gelecek bana onlar giyemicem muhtemelen. Cok ucuz aldim diye iade de etmedim. Ama oyle gobekli takimlardan, ya da lohusa takimlarindan almayi dusunmuyorum. Dagi yi cok begeniyorum, esnek zaten kumaslari, indirimde gordukce normalde de pijamalarimi ordan alirim. 1 beden uzerime buyuk olacak sekilde birkac takim alicam yeterli bence
yahu benim ki hiç mi durmuyor yoksa ben gazla mı karıştıyorum hareketleri ama elimi koyduğum zaman elimde hafif dalgalanma oluyor. Bebemin hareketleri ise ayvayı yedim zaten şimdiden böyleyse 7. 8. Aylarda çıkmak için mahveder beni
Canim lohusa pijamasi diyorsan,
Ben aldim sabahlik ve gecelik olarak tercih ettim kumasi yumusacik tavsiye ederim Suwenden aldim. Sabahlik 140 gecelik 120 civari idi
Bende oralarda hissediyorum daha çıkmadı herhalde benim ki de yukarıya öyle olunca gaz gibi geliyor işte bana ama hayatımda hiç gaz dalgası hissetmemiştim