- 20 Haziran 2015
- 372
- 365
- 103
- 36
Ama sanirim emin degil 5 mi 6 misiz sata göre hesaplayın yinede. doktorun dediği kesenin gelişimi herhalde. sanırım şu an 6 haftalık oluyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama sanirim emin degil 5 mi 6 misiz sata göre hesaplayın yinede. doktorun dediği kesenin gelişimi herhalde. sanırım şu an 6 haftalık oluyoruz.
Aslinda ayni aya dusmesinøer diye gecen ay hamile kalmistim ozaman nisanda dogacakti ama kimyasal olunca dedim bizim ne istedigimiz allahin ve evrenin cok umrunda degilçok iyiymiş ya :)
Böyle bir teori de duymuştum ama bilemiyorum işte en mantıklı bana kese şekli geliyorBen de ultrason görüntüsünde bebek soldaysa/sola daha yakınsa erkek sağdaysa kız diye bir teoriye denk gelmiştim
Bu teoriye göre cinsiyeti ne![]()
29 ekim çarşamba günüBenimde 16 ağustos bat tarihim siz kalp atışıni ne zaman duyacaksınız Bana 1ekim dedi doktorum heyecanla bekliyorum
MALESEF. hatta az önce yine pembemsi yogun bir akıntı geldi yine. çok korkuyorumKizlar yaa reglimin uzerinden bugun 5-6 gun gecti dunden beri boyle bir agri var ama offf agriyor gibi de degil. Burdayim diyen bir kasik ve bel agrisi. Reglim ha geldi ha geliyor hissiyati. Varmidir boyle hisseden aramizda??
Sanırım öyle zamanla netleşir hesaplar alıştıkçasiz sata göre hesaplayın yinede. doktorun dediği kesenin gelişimi herhalde. sanırım şu an 6 haftalık oluyoruz.
Kac haftalik suan ve doktor kontrolune gittinizmi hic?MALESEF. hatta az önce yine pembemsi yogun bir akıntı geldi yine. çok korkuyorum
Geç döllenme ya da ikinci kez yumurtlama olmuş demişti doktor benimde. İnşallah öyledir. Dualarım seninle. Eğer bat göre baksaydık ben şu an 8+3 yerine mesela 10+5 filan olacaktım. Bana ilk doktor regl olursun ya da düşük yaparsın gibi bişeyler söylemişti.Benim 1.02 gözüküyor. Sanırım kabullenmem lazım bişeyler normal değil..
kimse yokmu:)6. haftada beta değerleriniz kaçtı
evet gittim 3 kez düşük riski diyorlar. kürtaj öneren oldu ben beklemeyi seçtim. su anda ağrım da var dinlenemiyorum işte oldugum için parol içtim. 6+1iz su an kese 12 mmKac haftalik suan ve doktor kontrolune gittinizmi hic?
Ben yurtdisinda yasiyorum burda erken dusuklerde kurtarmak icin bisey yapmiyorlar ama turkiyede progestan mi ne veriyolarmis dusugu onlemek icin sana verilmedi mi?evet gittim 3 kez düşük riski diyorlar. kürtaj öneren oldu ben beklemeyi seçtim. su anda ağrım da var dinlenemiyorum işte oldugum için parol içtim. 6+1iz su an kese 12 mm
İnan hiç hatırlamıyorum 6 yıl önceydi sadece 6+2 olduğumu hatırlamıyorum çünkü çıktıktan sonra birkaç arkadaşım beni çok korkutmuştu 6. Haftada hSanırım kese olması gerekenden küçük. Ben covid geçirdim vs. Hikaye çok iç acıcı değil. Ondan olsa gerek. Sizin kese kaç cm idi 6 2 de?
Bakalım küm kazanacakBenim Kese bana göre yuvarlak eşime göre muz şeklinde![]()
DÜŞECEKSE sağlıksızsa düşsün dedi doktor.. benim özel durumum var ama covid ilaçlarnı kullandım hamileliğimin 2.3. günündeBen yurtdisinda yasiyorum burda erken dusuklerde kurtarmak icin bisey yapmiyorlar ama turkiyede progestan mi ne veriyolarmis dusugu onlemek icin sana verilmedi mi?
Benim de 25 Mayıs görünüyor :)Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benimde nasip ederse 25 mayis ikinci cocugumu alicam kucagimaHemde oglum 26 mayis dogumlu
bir tasla iki kus dogumgunusu olur bize
![]()
Benim de çok canım sıkılıyor sanki ufak ufak çoğalmaya başladı sanki birde leke gelirken sancı yapıyor o çok canımı sıkıyor yaBenim bugün sabah az çamaşırda gördüm. Canim skiliyor ya benim.
Benim kizimda muz gibiydi teori çürüdüKızlar kese görüntünüz nasıl? Eğer kese yuvarlaksa kız uzun muz gibiyse erkek diyorlar bu teori doğru mudur
Benim kese yuvarlak ama tarih hesaplamasında 5+1, ultrason ölçüm hesaplamasında 5+4 çıktı kese gününden önde gidiyorsa da erkek diyorlar
Eğer teoriler doğruysa keseye göre kız ultrason gün hesaplamasına göre erkek![]()
Progestan progestron hormonunu yani sağlıklı embriyonun tutunma hormonunu arttırmaya yarıyor yani tamamen düşük engellemiyor bana da doktorlar sağlıksız embriyonun tutunması için yapabileceğimiz hiç bir şey yok demiştiBen yurtdisinda yasiyorum burda erken dusuklerde kurtarmak icin bisey yapmiyorlar ama turkiyede progestan mi ne veriyolarmis dusugu onlemek icin sana verilmedi mi?
Sıkmayın canınızı bende de devam ediyor o kadar çok yaşayan var ki haftalarca süreni varBenim de çok canım sıkılıyor sanki ufak ufak çoğalmaya başladı sanki birde leke gelirken sancı yapıyor o çok canımı sıkıyor ya
Rabbim yar ve yardımcımız olsun