Yaaaaaaaa seni yerimmm nasıl güzelsin
Teşekkür ederim bebeklerim eminim siz çok daha güzelsinizdir beraber büyütüyoruz burada keseyi gördük mü görecek miyizden bugünleri de gördük şükür devamı da güzel olsun inşallahKuşum maşallah sana nasıl güzel gözüküyor karnın

gülsuyu pek etikemez sanırımm
 gülsuyu pek etikemez sanırımm 

benden bebiş güncellemesi son durumum bu
 benden bebiş güncellemesi son durumum bu

Ama orda soruma cevap bulamadım bende cok sivilcelenme oldu doktorum antibiyotikli kremde kullanma dedi kullanmadım .. napcagımı bilemedim internete 20 haftada geçiyor yazıyordu size sormak istedim benim gibi olan var mı 7 hafta başladı hala sürüyor .. üzülüyorum bu duruma sizdede benim yaşadığı yaşayıp geçen oldu mu lütfennn yardım edinnnn
 Ama orda soruma cevap bulamadım bende cok sivilcelenme oldu doktorum antibiyotikli kremde kullanma dedi kullanmadım .. napcagımı bilemedim internete 20 haftada geçiyor yazıyordu size sormak istedim benim gibi olan var mı 7 hafta başladı hala sürüyor .. üzülüyorum bu duruma sizdede benim yaşadığı yaşayıp geçen oldu mu lütfennn yardım edinnnn 
		 Teşekkürler. . İnşLlah benimde geçer
Teşekkürler. . İnşLlah benimde geçer hicte bi sey yapmadim. Yikadim bol bol sadece.
 hicte bi sey yapmadim. Yikadim bol bol sadece. çocugu iteceksiniz ya diyelim araba 8 kg çocukta oldu 10 15 kg hep 3 kg olmıcak bu yavrucak asıl büyüyünce kullancaksınız 2 3 yaşta falan heh ozmn iterken helak olmayın ağırlıktan ilerlemiyo bu tarz arabalar sonra bel fıtıkları online allah korusun
 çocugu iteceksiniz ya diyelim araba 8 kg çocukta oldu 10 15 kg hep 3 kg olmıcak bu yavrucak asıl büyüyünce kullancaksınız 2 3 yaşta falan heh ozmn iterken helak olmayın ağırlıktan ilerlemiyo bu tarz arabalar sonra bel fıtıkları online allah korusun 

o bel fıtığı çocuğu kucaklamaktan, emzirirken eğilmekten vs olmasın
 o bel fıtığı çocuğu kucaklamaktan, emzirirken eğilmekten vs olmasın İki ablam da hiç pusete geçmedi evleri asansörlüydü bagaja koyma dşnda ağrlğyla ilgili olmsuz hiçbir yorum çıkmadı , bebeğin konforu ilk kriter benim için , doona var arkadşmda kendi konforları için aldılar minicik tekerleri var çocuk sarsılmaktan titreye titreye gitmekten asla uyuyamyo içinde düz yolda uyurken takır tukur yola gelince ağlayarak uyanıyo. Süspansiyon büyük tekerlek ve konforlu oturma kısmı şart ve bunlar olunca da ağır olması kaçınılmaz .
 İki ablam da hiç pusete geçmedi evleri asansörlüydü bagaja koyma dşnda ağrlğyla ilgili olmsuz hiçbir yorum çıkmadı , bebeğin konforu ilk kriter benim için , doona var arkadşmda kendi konforları için aldılar minicik tekerleri var çocuk sarsılmaktan titreye titreye gitmekten asla uyuyamyo içinde düz yolda uyurken takır tukur yola gelince ağlayarak uyanıyo. Süspansiyon büyük tekerlek ve konforlu oturma kısmı şart ve bunlar olunca da ağır olması kaçınılmaz .   

5 yıl aktif olarak bebek arabası kullanmış bi anneyim ona dayanarak öneri verdim sadece. senin durduk yere arabayı savunmaya geçmen biraz saçma oldu ben arabayı ne bilirim ne gördüm ne sürdüm ağırdır ama sürüşü kolaydır onu da bilemem. Marka danışmanı gibi savunmaya geçmeniz ayrı bir alem. yok herkes kullanmışta kimse fıtık olmamış falan üslup önemli.
 5 yıl aktif olarak bebek arabası kullanmış bi anneyim ona dayanarak öneri verdim sadece. senin durduk yere arabayı savunmaya geçmen biraz saçma oldu ben arabayı ne bilirim ne gördüm ne sürdüm ağırdır ama sürüşü kolaydır onu da bilemem. Marka danışmanı gibi savunmaya geçmeniz ayrı bir alem. yok herkes kullanmışta kimse fıtık olmamış falan üslup önemli.