- 18 Mart 2021
- 3.330
- 3.399
- 83
- 34
Ay masallah nasi tospiklesmis benim kontrolumde yarin sukur cok uzun geldi bu sefer tam 31 gun oldu gormeyeli bakalm benim kızçem nolmuş en son 20+ larda 400 kusur biseydi yarin 25+3 olacagizEvet yaa maşallah , 1 ay önceki hali ile şuanki hali bambaşka geldi bana, yanaklar dolunca falan baya değişmiş, size de öyle gelcek mi bakalım :))
Oh ne güzel yarın randevunuz varAy masallah nasi tospiklesmis benim kontrolumde yarin sukur cok uzun geldi bu sefer tam 31 gun oldu gormeyeli bakalm benim kızçem nolmuş en son 20+ larda 400 kusur biseydi yarin 25+3 olacagiz
İnsan her gördüğünde enerjisi yenileniyor şarjın dolmuş gibi oluyorAy masallah nasi tospiklesmis benim kontrolumde yarin sukur cok uzun geldi bu sefer tam 31 gun oldu gormeyeli bakalm benim kızçem nolmuş en son 20+ larda 400 kusur biseydi yarin 25+3 olacagiz
Tatlım INR değeri kan pıhtılaşması ile ilgili allahtan sorun yokmuş. Bu haftalarda idrar kültürü yapılıyormuş inşallah o da temiz çıkarBahsettiğiniz değerle ilgili bir bilgim yok ama normal olmasına sevindim. İdrar kültürünüzde temiz gelir umarım
İdrar kültüründe belki enfeksiyon çıkarsa endişelenmeyin hepimizde çıktı tek dozluk ilaç kullandık zararsızTatlım INR değeri kan pıhtılaşması ile ilgili allahtan sorun yokmuş. Bu haftalarda idrar kültürü yapılıyormuş inşallah o da temiz çıkar
Bence bi sıkıntı yokturr rutin yapılan test olduğu için yaptırdınız mı diye sormuştur bence. Eğer sıkıntılı bi durum olsa öne çekin derdi heraldeYa kızlar şimdi kafama takıldı az önce devlet hastanesine gittiğimde şeker ölçümü yaptırdın mı dedi doktor yok haftaya dedim bişi demedi suyu falan fazla görmüş olsa söylerdi dimi niye sordu ki diye aklıma takıldı
Sağol canım kendi doktorum da 27.haftanın içinde yaptır dedi o yüzden bekliyorumBence bi sıkıntı yokturr rutin yapılan test olduğu için yaptırdınız mı diye sormuştur bence. Eğer sıkıntılı bi durum olsa öne çekin derdi heralde
yaa başladı bizim ikiz annelerimiz fırtlatmayaa ama tekillerden daha yok dediğin gibiii 2-3 haftaya başlarız fırt fırtttYok Martta yok ama orda nst Ler başlamış hazırlıklar falan 20 gün sonra onlarda başlar
Valla Şubat anneleri hep ocakta doğurdu sanırım marttakilerde Şubat'ta doğurur sağlıkla gelsinler de Şubat olur Mart ilur farketmezyaa başladı bizim ikiz annelerimiz fırtlatmayaa ama tekillerden daha yok dediğin gibiii 2-3 haftaya başlarız fırt fırttt
Yaa ben de öyle çok sabırsızlanıyorum kiBir ısırıkla kurtulamazlaarro minicik eller, o minicik ayaklar, o minicik parmaklar tek tek ısırılcaakk
Ay bazen o kadar sabırsızlanıyorum kiiiiiminicik bir can gelcek evimize
Sağlıcakla görelim o günleri inşallah
Ben de onlara bakıyordum şimdi valla şubatı görmeden doğurdu hepsiValla Şubat anneleri hep ocakta doğurdu sanırım marttakilerde Şubat'ta doğurur sağlıkla gelsinler de Şubat olur Mart ilur farketmezyavaştan sıra bize gelsin artik
Doğuranları gördükçe bana da geliyor o perilerYaa ben de öyle çok sabırsızlanıyorum kialdıklarıma bakıp bakıp iç geçiriyorum rüya gibi geliyor sonra içeriden pıt pıt tekmeler ha tamam gerçekmişsin diyorum ne tarifsiz güzel duygular bunlar bu arada yavaştan doğum korkusu perileri geliyor bana var mı benim gibi olan
BenYaa ben de öyle çok sabırsızlanıyorum kialdıklarıma bakıp bakıp iç geçiriyorum rüya gibi geliyor sonra içeriden pıt pıt tekmeler ha tamam gerçekmişsin diyorum ne tarifsiz güzel duygular bunlar bu arada yavaştan doğum korkusu perileri geliyor bana var mı benim gibi olan
Aldıklarım bir süre baş köşede duruyor açıp açıp seviyorumYaa ben de öyle çok sabırsızlanıyorum kialdıklarıma bakıp bakıp iç geçiriyorum rüya gibi geliyor sonra içeriden pıt pıt tekmeler ha tamam gerçekmişsin diyorum ne tarifsiz güzel duygular bunlar bu arada yavaştan doğum korkusu perileri geliyor bana var mı benim gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?