Dünden kötü değilim canım, cok şükür bu şekilde geçerse zorlansam da evden atlatabileceğim ,teşekkür ederim. Ateş 38 i geçmiyorÇok çok geçmiş olsun canım benim, umarım çok çok hafif atlatırsınız. Nasılsınız bugün ateşiniz var mı?
Ayy kuzucuum çok teşekkür ederim yarın fırtlatcam kendime gelince mutlaka deneyimleri derim malesef genel anesteziyle olcak sezo her ayrıntıyı anlatırım sizlereee
Ay ne mutlu size rabbim saglikla kavustursun kucaginizaa gelismelerinizi merakla bekliyoruzAyy kuzucuum çok teşekkür ederim yarın fırtlatcam kendime gelince mutlaka deneyimleri derim malesef genel anesteziyle olcak sezo her ayrıntıyı anlatırım sizlereee
Sağlıcakla kavuşalım hepimizzzz
Bu gece uyku yok bana da çok heyecanlıyıııımm ilk KK teyzesi oluşumAyy kuzucuum çok teşekkür ederim yarın fırtlatcam kendime gelince mutlaka deneyimleri derim malesef genel anesteziyle olcak sezo her ayrıntıyı anlatırım sizlereee
Ayy kuzucuum çok teşekkür ederim yarın fırtlatcam kendime gelince mutlaka deneyimleri derim malesef genel anesteziyle olcak sezo her ayrıntıyı anlatırım sizlereee
Doğum şekli hiçç önemli değill önemli olan yavruşlara sağ salim kavuşmakkAyy kuzucuum çok teşekkür ederim yarın fırtlatcam kendime gelince mutlaka deneyimleri derim malesef genel anesteziyle olcak sezo her ayrıntıyı anlatırım sizlereee
Zamanı belli olmayabiliyor canım. Son hafta çatlayan bile oluyor maalesefKızlar bu çatlama olayı kaçıncı haftada başlıyor tam olarak? Bu zamana kadar çatlamadıysak bundan sonra çatlamaz mıyız yoksa asıl bundan sonrası mı önemlibi bilgilendirin beni bilenlerr
Yok yok bırakır mıyım hiçZamanı belli olmayabiliyor canım. Son hafta çatlayan bile oluyor maalesef
Yağlanmayı, kremlenmeyi bırakmayı düşünüyorsan bence bırakma ne olur ne olmaz
Ay inşallah canımYok yok bırakır mıyım hiç
Bu arada ben burts bees kullanıyorum doktorum onu önerdi yazmadım heralde buraya. Şu ana kadar sorunsuz geldik inşallah bundan sonra da öyle devam ederdoğumdan sonra da bi süre kullanmak gerekiyomuş
Yok yok bırakır mıyım hiç
Bu arada ben burts bees kullanıyorum doktorum onu önerdi yazmadım heralde buraya. Şu ana kadar sorunsuz geldik inşallah bundan sonra da öyle devam ederdoğumdan sonra da bi süre kullanmak gerekiyomuş
Kızlar ben çatmalaktan aşırı korkuyorum en büyük korkum olablr.Ay inşallah canım
Ben de palmer’s tummy butter kullanıyorum çok şükür bende de sorun yok
Ben şimdilik günlük devam ediyorum ama 2ye çıkarabilirim. Benim de göbeğim kaşınmaya başladı ve 2 gün süren nemlilik artık 1 gün sürüyor canım.Kızlar benm karnım kaşınmaya başladı bu hafta ben günde ikiye çıkardım yağlanma işini ama birinde komple yağlanıyorum birinde sadece karın ve piyasadaki birçok kremi denedim birazı elimde var şu ançatlarsam çok üzüleceğim.
Burt bees
Lierac
Palmers
Bio-oil
Kantoron yağı
Bebe yağı
Arifoğlu çatlak bakım yağı
Hindistan cevizi yağı
Bunların hepsini genelde kremlerle yağları kombinleyip sürüyorum. bana hiç birii yüzde yüz tek başına yeterli gelmedi nemlendirme de.
Kuzum onu deneyeyim bunu deneyeyim diye hepsinden aldımBen şimdilik günlük devam ediyorum ama 2ye çıkarabilirim. Benim de göbeğim kaşınmaya başladı ve 2 gün süren nemlilik artık 1 gün sürüyor canım.
Senin liste baya zengin ohh
Eşimi darlıyorum gece 12de çocuğun doğum günü hani pastası nerde diye
Çocuğu boşver doğum hediyesi isteEşimi darlıyorum gece 12de çocuğun doğum günü hani pastası nerde diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?