Bu biraz da beslenme düzeniyle alakalı bence canım. Bazıları ısrarla son aylarda asla doymadığını söylüyor. Özellikle gece yarıları ya da sabah erken uyanıp bir şeyler yedikten sonra yeniden yatanlar oluyor vs. Bu şekilde annenin kilo alması kaçınılmaz olur diye düşünüyorum.Bende 4 aldım sanıyordum dün doktor kontrolünde 3,5 oldğnu öğrendim. Aldıysamda verdim sanrm. Son aylarda alınır diyenler kesinlikle anne almıyor bence tamamen bebeğin aldğı. Çnkü mide sürekli baskı altında ne kadar yiyeblrizki.
Benim başım hamurişi ve tatlıyla beladaBende 4 aldım sanıyordum dün doktor kontrolünde 3,5 oldğnu öğrendim. Aldıysamda verdim sanrm. Son aylarda alınır diyenler kesinlikle anne almıyor bence tamamen bebeğin aldğı. Çnkü mide sürekli baskı altında ne kadar yiyeblrizki.
Bnm midem şimdiden sıkışıyor kuzum ya. Çok yiyince bebekle sıkışıp kalıyoruz. Sonra mide fesatı ataklarıBu biraz da beslenme düzeniyle alakalı bence canım. Bazıları ısrarla son aylarda asla doymadığını söylüyor. Özellikle gece yarıları ya da sabah erken uyanıp bir şeyler yedikten sonra yeniden yatanlar oluyor vs. Bu şekilde annenin kilo alması kaçınılmaz olur diye düşünüyorum.
Bende börek yaptm bi dilim yedim sanrm hiç cnm çekmiyor. Ama tatlı dedinmi gözlerimden kalp çıkıyorBenim başım hamurişi ve tatlıyla beladabu yüzden kg almam durmuyooorrr. Porsiyonum artmadı ama her öğün nerdeyse canım börek istiyorrr hamurişii tatlııı
Neyse pilav makarnayı kesmeye çalışıyorum
Senin kilo almis halin podyuma çıkar canim ,benim almamış halim diyete girsin1 haftada 200 gr almışımkg alma muslukları açıldı kapanmıyor
Ben de hemen rahatsız oluyorumBnm midem şimdiden sıkışıyor kuzum ya. Çok yiyince bebekle sıkışıp kalıyoruz. Sonra mide fesatı ataklarıaz az çok öğünlü yemek lazım. Gecede acıkıyorsan çikolata vb değilde süt olablr bi kase yoğurt muz olablr. O zaman çok kilo alınmaz
Ay benim de aynı şeyler yüzünden beladaBenim başım hamurişi ve tatlıyla beladabu yüzden kg almam durmuyooorrr. Porsiyonum artmadı ama her öğün nerdeyse canım börek istiyorrr hamurişii tatlııı
Neyse pilav makarnayı kesmeye çalışıyorum
Bende öyle yavrum yemekten snra meyve fln yiyorm genelde hem ferah iyi geliyor. Tatlıyıda üç gibi ara öğün olarak tüketiyormBen de hemen rahatsız oluyorumAz az yemek işe yarıyor gerçekten. Bi de ben akşam yemeğini minicik tutuyorum hakkımı yemek sonrasından yana kullanıyorum genel de
Hay maşallahYarın 32 ye giriş yapıyorum insallah ,sonra 35 olsun rahat bir nefes alayım.Haftasonu izolasyon bitiyor ,bir an önce yürüyebilmek istiyorum ,meğer alışmışım yürümeye cok iyi geliyormuş
Evet ya ,10 bin yapamam ama ,yaklaşabildigim kadar artık. Ruh hali içinde cok önemli, yürüyüş antidepresan etkiliymişHay maşallahyürüyüş candır. Bende 32 den sonra 10bin adım inş Sağlıklı hamişler çiçek gibi.
OlmazmıEvet ya ,10 bin yapamam ama ,yaklaşabildigim kadar artık. Ruh hali içinde cok önemli, yürüyüş antidepresan etkiliymiş
Merhabalar ben de şuan adet ağrısı gibi şiddetli bel ağrısı içindeyim 39+4üm gittikçe artması gün içinde mi oluyor daha uzun evrede miAyırt etmemek miruhumu teslim ediyorum sandım mümkün değil anlamamak hoş başta öyle başlamıyo hafif hafif böyle regl sancısı gibi başlıyor. Adet olacakmışsın gibi. Beline vuruyor ve kasıklarına. Sonra şiddetlenip sıklaşıyor.
Oyşş o beni kesmez bana daha ağır şeyler lazımBende börek yaptm bi dilim yedim sanrm hiç cnm çekmiyor. Ama tatlı dedinmi gözlerimden kalp çıkıyorekmek almaya pstaneye gittm sabahn köründe canım cheesecake istedi yani eşime sölüyorm yuh artık riyor
Yaaaa alemsinSenin kilo almis halin podyuma çıkar canim ,benim almamış halim diyete girsin
Hamurişi kırmızı çizgimiz dokunmayın bizeAy benim de aynı şeyler yüzünden belada
Özellikle sabah uyanır uyanmaz vucüdumun her yerinden hamurişiiii diye sesler geliyor sanki
49 ile başladığım bu yolculuğa 57,2 ile devam ediyorum bende kuzucumL Larissa ben de asla durduramıyorum kendimi bu konuda hamur işi, tatlı yiyorum 54,8 ile başladığım bu serüvende şimdi 60 kilo oldum ve bazen beni görenler 7.ayıma girdiğime inanmıyorlar yemek yemiyor musun kilo almamak için diyorlar oysa hiç öyle bir çabam da yok, yiyorum da bebişe yarıyor inşallah diyorumM Mvikdn nasıl oldun bu arada iyisin değil mi canım N Neess kuzu bu arada doktor ceviz falan tüketme demiş sana sebebini söyledi mi ben her gün ara öğünde badem, ceviz, fındık falan tüketiyorum çünkü
Kuzucum benim bulantılarım ilaca rağmen arttığı için doktorum tüketme dedi. Yağlı oldukları için bulantıyı tetikleme etkileri olabilirmiş. Etkisi olcak mı diye deneyeceğiz bakalımL Larissa ben de asla durduramıyorum kendimi bu konuda hamur işi, tatlı yiyorum 54,8 ile başladığım bu serüvende şimdi 60 kilo oldum ve bazen beni görenler 7.ayıma girdiğime inanmıyorlar yemek yemiyor musun kilo almamak için diyorlar oysa hiç öyle bir çabam da yok, yiyorum da bebişe yarıyor inşallah diyorumM Mvikdn nasıl oldun bu arada iyisin değil mi canım N Neess kuzu bu arada doktor ceviz falan tüketme demiş sana sebebini söyledi mi ben her gün ara öğünde badem, ceviz, fındık falan tüketiyorum çünkü
Gelsin yürüyüşleerr, kendini daha iyi hissetmelerYarın 32 ye giriş yapıyorum insallah ,sonra 35 olsun rahat bir nefes alayım.Haftasonu izolasyon bitiyor ,bir an önce yürüyebilmek istiyorum ,meğer alışmışım yürümeye cok iyi geliyormuş
Tatlıyı ben genelde 2 öğün yiyorum öğlen ve akşamBende öyle yavrum yemekten snra meyve fln yiyorm genelde hem ferah iyi geliyor. Tatlıyıda üç gibi ara öğün olarak tüketiyorm
Aynen hatta sabah çıktığım için kimse olmayan yerlerde maskemi de indiriyorum,şöyle bir nefes çekiyorum içime, çok şükür diyorumGelsin yürüyüşleerr, kendini daha iyi hissetmelerben çok bunaldığım için artık son günler maskemle sakin yerlerde biraz hava almış olmak için yürüyordum canım.
Yürümek gerçekten şahane hissettiriyor
Bir manken daha buldumKuzucum benim bulantılarım ilaca rağmen arttığı için doktorum tüketme dedi. Yağlı oldukları için bulantıyı tetikleme etkileri olabilirmiş. Etkisi olcak mı diye deneyeceğiz bakalım
Sen ye tabii ki tontişe yarasınn
Bende 54le başlamıştım şuan 62yimbana çok geliyor ama aynı şeyleri ben de duyuyorum. Hiç doğuma 2 ay kalmış gibi durmuyorsun diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?