Ay 40ı çıkmadan tatile çıkmak bilmiyorum çok iddaalı benceBiz karavan tatili çok seviyoruzbizde söz verdik kırkı çıkmadan karavanla tatile çıkacağız. Bakalım hayalperestçemi olacak
Biz o zamanlar taşınma modunda olacak gibiyizAy 40ı çıkmadan tatile çıkmak bilmiyorum çok iddaalı benceama inşallah gerçekleştirmek kısmet olur kuzu
Biz ağustos sonu eylül başı gideriz rahat olur diye düşündük ama anneme kalsa o zaman bile mümkün değil
Ben de o zamanlarda düşünüyorum eşime de hayalpereset bi düşünce gibi geliyoAy 40ı çıkmadan tatile çıkmak bilmiyorum çok iddaalı benceama inşallah gerçekleştirmek kısmet olur kuzu
Biz ağustos sonu eylül başı gideriz rahat olur diye düşündük ama anneme kalsa o zaman bile mümkün değil
Yemekten sonra maden suyundan hariç hiçbir şey tüketemiyorum karnım davul gibi oluyor geriliyor ama yemeğimi iyi yiyorumBende öyle yavrum yemekten snra meyve fln yiyorm genelde hem ferah iyi geliyor. Tatlıyıda üç gibi ara öğün olarak tüketiyorm
Çok geçmiş olsun. Şuan nasılsınız eve mi döndünüz? Doktorunuz başka bir şey söylemedi mi?Kozlar ben bi kontrole gittim başıma gelmeyen kalmadı. Doktor nst ve idrar testi istedi. Nstde kalp atışlarında düşüklük çıktı yavrumun bir daha nstye soktu onda da düşüklük çıktı yat diye tutturdu. Eşim yeter artık her gittiğin doktor yatırmaya çalışıyor dedi istemedi.
Ben de iki hafta önce gittiğimde 10 kilo almıştım toplamVallaha bi salsam oylede bi yirim ki guya kendimizi tutuyoruz 14 kiloyu buldum
Benm bazen maden suyuna bile yerim olmuyorYemekten sonra maden suyundan hariç hiçbir şey tüketemiyorum karnım davul gibi oluyor geriliyor ama yemeğimi iyi yiyorum
ooy geçmiş olsun belirtiniz neydi gittnz doktora.Kozlar ben bi kontrole gittim başıma gelmeyen kalmadı. Doktor nst ve idrar testi istedi. Nstde kalp atışlarında düşüklük çıktı yavrumun bir daha nstye soktu onda da düşüklük çıktı yat diye tutturdu. Eşim yeter artık her gittiğin doktor yatırmaya çalışıyor dedi istemedi.
Kozlar ben bi kontrole gittim başıma gelmeyen kalmadı. Doktor nst ve idrar testi istedi. Nstde kalp atışlarında düşüklük çıktı yavrumun bir daha nstye soktu onda da düşüklük çıktı yat diye tutturdu. Eşim yeter artık her gittiğin doktor yatırmaya çalışıyor dedi istemedi.
Biz o zamanlar taşınma modunda olacak gibiyizyetişirse eğer. Oooo annelere sorsan bizi topa koyarlar nereye gitceksiniz diye ama hava güzel olursa biz durmayız İnş sağlık sorunları olmaz bebelerimizin
Geçmiş olsun ,doktorun yatman gerekiyor dediyse eşin neden fikir beyan ediyor ki ,böyle bir sorumluluk ağır olur.Her defasında farklı bir doktora falan mi gidiyorsun ,panik olmak cok iyi bir sey degil ama doktora da kulak vermek iyi olur ,Allah korusunKozlar ben bi kontrole gittim başıma gelmeyen kalmadı. Doktor nst ve idrar testi istedi. Nstde kalp atışlarında düşüklük çıktı yavrumun bir daha nstye soktu onda da düşüklük çıktı yat diye tutturdu. Eşim yeter artık her gittiğin doktor yatırmaya çalışıyor dedi istemedi.
Benm eşimde pinpirikli bi anne olmayacaksın dmi diye sürekli bana yeminler ettiriyorKızlar ben bu yaz tatili aklımdan bile geçirmiyorum.Sizleri cesur kalbinizden öpüyorum ve şunu da gördüm ki cesur olanlar ,mutlu olmaya niyeti olanların gerçekten işleri rast gidiyoreşlerinizi de sizleri de tebrik ederim,neden olmasın ki, ben istesem bile eşim beni bin tane senaryo ile vazgecirir
Eşim dünden razı çok hevesli vallaBen de o zamanlarda düşünüyorum eşime de hayalpereset bi düşünce gibi geliyoçünkü hep etraff Çocuklarını soğuk diye dışarı çıkarmayanlar falan filan konuşunca, hele ki anneler uufff onlara kalsa full evde oturuş kat kat giydiriş en azından birbirimizden cesaret alıp gideriz ya
Saçmalamayın diyen herkese bunu anlatmaya çalışıyorum işteBence bu yaz tatil için en mantıklısı
Seneye ayaklanacak bıdıklar peşlerinde gezerken tatil matil daha zor. böyle pusette yatarken ve sadece anne sütüyle herşey daha kolay bence
Bence de neden olmasın ki ,böyle düşünen çiftlerin her isi daha kolay ilerliyorBenm eşimde pinpirikli bi anne olmayacaksın dmi diye sürekli bana yeminler ettiriyoro benden rahat. Ben bi tık daha kontrolcüyüm. Ama tatil neden olmasın ya. Bence birşey olmaz
Ah bacim otel fiyatlarina baktiniz miEşim dünden razı çok hevesli vallagerçi benim eşim bebek bakmanın zorluğundan habersiz başına gelcekleri bilmiyor sadece normalde biz çadır, kamp tatillerini çok seviyoruz. Eşim bu sene otel tatiline çok hevesli bakalım kısmet olcak mı Hatta balayı otelimize gideriz diyor
Mayıs bebekleri doğumdan sonra mayıs bebekleri tatilde olcakay içim kıpır kıpır oluyor allahımmm minicik canları yicemm ben onlarınn
Ben pregnacare kullaniyorum multivit. Olarak. Omega 3 olarak efa 1200 kullaniyorum. Drum verdi bunlari banaHamileliğin son 3 ayında bu ilaçlardan kullanan var mı kızlar?
Vitamin uzmanı önerdi ama doktor pek uygun bulmadı arada kaldım
Biz bi kere bebekli tatile gittik hiç hastalanmayan çocuğun orda hastalanacağı tuttuEşim dünden razı çok hevesli vallagerçi benim eşim bebek bakmanın zorluğundan habersiz başına gelcekleri bilmiyor sadece normalde biz çadır, kamp tatillerini çok seviyoruz. Eşim bu sene otel tatiline çok hevesli bakalım kısmet olcak mı Hatta balayı otelimize gideriz diyor
Mayıs bebekleri doğumdan sonra mayıs bebekleri tatilde olcakay içim kıpır kıpır oluyor allahımmm minicik canlarını yicemm ben onlarınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?