Ben de öğretmenim ama anne olunca o kimlik yalan oluyor.Artik yapacak bir şey yok ,hayırlısıyla bir doğurayim da bakacaz bir seylereBi pdr ci arkadasim ozel okullarda akran zorbaliginin daha fazla oldugunu soylemisti ama bu kendi gozlemiydi. Ah ahh cok zor gercekten..
Sizde sakin olmaya calisin. Ogretmen ne yapsin surekli cocuklari kontrol edemezler ki malesef
Benimki çoktan döndüü ve hala dönük bence kafasını aşağıda hissediyorumAh minik yaramazlarım benimm
Bu performansı doğum pozisyonuna dönmek içinde kullanırlar inşallah
Senin kızçe döndü mü acaba? Hissediyor musun?
ya biz tişörtlerde falan bi çekme yaşamadık hiç ama eşimin oduncu gömleği vardı o biraz çekti ama çok çok değil hala giyiyoL Larissa canım kurutmanın hassas ayarında kurutunca bebeğin eşyalarnı sana haber vercektiö. Bugün attım, normal ayara göre daha uzun sürede kurutuyo , çünkü ona göre daha az sıcak hava üflüyomuş , o yüzden de küçülme olayı falan yaşanma ihtmali biraz daha düşüyo sanırımbeli lastkli olan altlar hafif nemli çıktı onun dşında güzel kurumuştu memnun kaldım , benim normal ayarda bazen eşimin pamuklu tshirtleri küçülüyodu da o yüzden korkmuştum bebek kıyafetlerinde .öyle haberdar ediyim dedim
ismimiz hazır değill ama vaktimiz daraldı
Yaaa maşallah onaCanim aşırı duygusal ama böyle ice kapanik falan değil. Çok dışa dönük sosyal bir çocuk ,sadece fazla dürüst ve etik yetiştirdim.Bugun dedimki onlar sana ne yapıyorsa sen de onlara aynisini yap.Bana diyor ki o zaman onlardan ne farkım kalirgercekten banada derlerdi büyüdükçe daha zor diye inanmazdım. Hele okul ortami tamamen senin kontrolünden çıkıyor daha bunun ergenliğini düşününce tansiyonum yükseliyor
Oyy maşallah minnoşumaBenimki çoktan döndüü ve hala dönük bence kafasını aşağıda hissediyorumayy yağıztoş o kadar depremi dönmek için yapmıştır belkii
ya biz tişörtlerde falan bi çekme yaşamadık hiç ama eşimin oduncu gömleği vardı o biraz çekti ama çok çok değil hala giyiyoevet o bel kısımlarının öyle çıkması normall sevindim ya kurutmasına yazın alternetif olur. Normalde yazın kullanmıyorum ama Bazen acil durumlarda kurutmayı kullanırım diye düşünüyorum çünkü
ismimiz hazır değill ama vaktimiz daraldıben de şansıma bugün sordum indirim yakaladım 8 mart içinn o yüzden yarına kadar karar verileceeekkkk nokta sen naptın Eliz geliyor mu
Sanırım kafası aşağıda olunca böyle eline top gibi sertlik geliyo kuzu. Çok bastırmak da istemiyorum ama semsertOyy maşallah minnoşuma
Bir ben aşağıda hiçbir şey hissetmiyorum heraldesadece çok nadir ve özellikle doktora gideceğimiz gün hissediyorum ama ayaklar aşağıda çıkıyor kafası değil
Evetttt ben kazandım kizcemin adı ELİZ olacak inşallahBenimki çoktan döndüü ve hala dönük bence kafasını aşağıda hissediyorumayy yağıztoş o kadar depremi dönmek için yapmıştır belkii
ya biz tişörtlerde falan bi çekme yaşamadık hiç ama eşimin oduncu gömleği vardı o biraz çekti ama çok çok değil hala giyiyoevet o bel kısımlarının öyle çıkması normall sevindim ya kurutmasına yazın alternetif olur. Normalde yazın kullanmıyorum ama Bazen acil durumlarda kurutmayı kullanırım diye düşünüyorum çünkü
ismimiz hazır değill ama vaktimiz daraldıben de şansıma bugün sordum indirim yakaladım 8 mart içinn o yüzden yarına kadar karar verileceeekkkk nokta sen naptın Eliz geliyor mu
Tam olarak benim kızın duruşuSanırım kafası aşağıda olunca böyle eline top gibi sertlik geliyo kuzu. Çok bastırmak da istemiyorum ama semsertayak aşağıda olunca da sertlik hissedilir mi acaba o gün ebe nst bağlarken onu da tekmeledi bizim kız duruşu da bi değişikti zaten, o hareketlerin enteresanlığını o zaman anladım kafa aşağıda sağ çaprazda, sırt sol tarafımda, popo sağ tarafımda onu dikiyo bazen ya hakkaten o anda bile güldürdü bizi
Merhaba hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz benim de böyle göbek deligimin altında kalp atması göz seğirmesi gibi değişik bişey oluyor hıçkırıyor olabilirmiKızlar yağıztoşum bu aralar çok sık hıçkırmaya başladı
Önceden çok nadir hıçkırırdı. Hatta artık hem hareket ediyor hem hıçkırıyornefes alıp verme provalarını hızlandırdı sanırım
Benim sertlikler hep yukarda oluyor kuzucumSanırım kafası aşağıda olunca böyle eline top gibi sertlik geliyo kuzu. Çok bastırmak da istemiyorum ama semsertayak aşağıda olunca da sertlik hissedilir mi acaba o gün ebe nst bağlarken onu da tekmeledi bizim kız duruşu da bi değişikti zaten, o hareketlerin enteresanlığını o zaman anladım kafa aşağıda sağ çaprazda, sırt sol tarafımda, popo sağ tarafımda onu dikiyo bazen ya hakkaten o anda bile güldürdü bizi
Evet benim de bununla baş etmeyi öğrenmem gerek ,hayat boyu bitmiyor işteYaaa maşallah ona
Rabbim evlatlarımızı hayatları boyunca iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahElinde olmayan sebeplerden stres yapma canım. Her zaman etrafında sorunlar yaşadığı arkadaşları olacaktır. Oda zamanla büyüdükçe öğrenecektir eminim.
Merhabalar pıt pıt şeklinde ama ritmik olarak hissediliyorMerhaba hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz benim de böyle göbek deligimin altında kalp atması göz seğirmesi gibi değişik bişey oluyor hıçkırıyor olabilirmieşime diyorum bizimkisi kazı çalışmalarına başladı galiba tünel açıp kaçıcak değişik bir his oluyor
O iste hıçkırık, kalp atışı gibi ,pıt pıtMerhaba hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz benim de böyle göbek deligimin altında kalp atması göz seğirmesi gibi değişik bişey oluyor hıçkırıyor olabilirmieşime diyorum bizimkisi kazı çalışmalarına başladı galiba tünel açıp kaçıcak değişik bir his oluyor
Tam anlattığınız gibi seri ve art arda şimdi daha emin oldum teşekkür ederimMerhabalar pıt pıt şeklinde ama ritmik olarak hissediliyorHareketten farklı olarak seri ve art arda oluyor. Muhtemelen sizin hissettiğinizde hıçkırmadır
Evet aynen böyle ama daha seriO iste hıçkırık, kalp atışı gibi ,pıt pıt
çok komik değil mi amaTam olarak benim kızın duruşu
hepsini ısırmak istiyoruuummmmmmBenim sertlikler hep yukarda oluyor kuzucum
Ayak aşağıda olunca sertlik değil de hareketleri daha farklı hissediyorsun.
Ah onun duruşunu yerim ben daha şimdiden her hareketleri çok tatlı çookk
Bebişlerin %95i 37.haftaya kadar dönüyormuş canım doktorum öyle söyledi.Bebişimizin en son ne zaman dönmüş olması gerekiyor kızlar? Benmkide tam dönmedi çapraz gibi duruyor genelde. Düz dursada makat geliş duruyor
Poposunu karaciğere dayamış yiyivercen popoyuçok komik değil mi ama
hepsini ısırmak istiyoruuummmmmm
Ay ne cok arkadas varms bu sorunu yasayan ya benim doktorum gebelikten diyor dogumdan 2 hafta sonra en gec duzelecek diyorda o sure icinde ben o burun etlerini folofos etmezsemBen canım inanki her daim 7/24 tıkalıyım
Biri açılıyorsa diğer taraf kesin kapalı resmen nöbetleşiyorlar sanki bi şöyle mis gibi nefes alamıyorum biran önce doğurup kbb ye gidicem o konkalarımı kesiyo burnumukomple alıyomu napıyo yapsın kurtarsın beni
Cok kisiymsz bunu yasayan ya kmse bsy demeyince bi bende var sandim allah yardmcmz olsn umarm duzelirizBurnum tıkalı diye burnumu yaptırdım inanın hamilelikte gene aynı şeyleri yaşıyorum yalnız değilsin bakalım ilerleyen haftalarda neler göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?