2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bi pdr ci arkadasim ozel okullarda akran zorbaliginin daha fazla oldugunu soylemisti ama bu kendi gozlemiydi. Ah ahh cok zor gercekten..
Sizde sakin olmaya calisin. Ogretmen ne yapsin surekli cocuklari kontrol edemezler ki malesef
Ben de öğretmenim ama anne olunca o kimlik yalan oluyor.Artik yapacak bir şey yok ,hayırlısıyla bir doğurayim da bakacaz bir seylereözel okulda öğretmen ve idare otoritesi çok güçlü olamıyor, o açıdan doğrudur.

Aldığım 3 kilo ,dünyaya sığamıyorum, nefes alamıyorum sanki ,yatsam olmuyor,otursam olmuyor .Daha bu hafta böyleyse

Ah minik yaramazlarım benimm
Bu performansı doğum pozisyonuna dönmek içinde kullanırlar inşallah
Senin kızçe döndü mü acaba? Hissediyor musun?
Benimki çoktan döndüü ve hala dönük bence kafasını aşağıda hissediyorum ayy yağıztoş o kadar depremi dönmek için yapmıştır belkii
ya biz tişörtlerde falan bi çekme yaşamadık hiç ama eşimin oduncu gömleği vardı o biraz çekti ama çok çok değil hala giyiyo evet o bel kısımlarının öyle çıkması normall sevindim ya kurutmasına yazın alternetif olur. Normalde yazın kullanmıyorum ama Bazen acil durumlarda kurutmayı kullanırım diye düşünüyorum çünkü
L Larissa canım hastane çıkışı siparişi vereceğine göre ismimiz hazır galiba
ismimiz hazır değill ama vaktimiz daraldı ben de şansıma bugün sordum indirim yakaladım 8 mart içinn o yüzden yarına kadar karar verileceeekkkk nokta sen naptın Eliz geliyor mu

Yaaa maşallah ona
Rabbim evlatlarımızı hayatları boyunca iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah Elinde olmayan sebeplerden stres yapma canım. Her zaman etrafında sorunlar yaşadığı arkadaşları olacaktır. Oda zamanla büyüdükçe öğrenecektir eminim.

Oyy maşallah minnoşuma
Bir ben aşağıda hiçbir şey hissetmiyorum heralde sadece çok nadir ve özellikle doktora gideceğimiz gün hissediyorum ama ayaklar aşağıda çıkıyor kafası değil

Oyy maşallah minnoşuma
Bir ben aşağıda hiçbir şey hissetmiyorum heralde sadece çok nadir ve özellikle doktora gideceğimiz gün hissediyorum ama ayaklar aşağıda çıkıyor kafası değil
Sanırım kafası aşağıda olunca böyle eline top gibi sertlik geliyo kuzu. Çok bastırmak da istemiyorum ama semsert ayak aşağıda olunca da sertlik hissedilir mi acaba o gün ebe nst bağlarken onu da tekmeledi bizim kız duruşu da bi değişikti zaten, o hareketlerin enteresanlığını o zaman anladım kafa aşağıda sağ çaprazda, sırt sol tarafımda, popo sağ tarafımda onu dikiyo bazen ya hakkaten o anda bile güldürdü bizi

Evetttt ben kazandım kizcemin adı ELİZ olacak inşallah savaş kazanmış gibiyimhadi darısı sana

Tam olarak benim kızın duruşu

Merhaba hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz benim de böyle göbek deligimin altında kalp atması göz seğirmesi gibi değişik bişey oluyor hıçkırıyor olabilirmi eşime diyorum bizimkisi kazı çalışmalarına başladı galiba tünel açıp kaçıcak değişik bir his oluyor

Benim sertlikler hep yukarda oluyor kuzucum
Ayak aşağıda olunca sertlik değil de hareketleri daha farklı hissediyorsun.
Ah onun duruşunu yerim ben daha şimdiden her hareketleri çok tatlı çookk

Evet benim de bununla baş etmeyi öğrenmem gerek ,hayat boyu bitmiyor işte

Merhabalar pıt pıt şeklinde ama ritmik olarak hissediliyor Hareketten farklı olarak seri ve art arda oluyor. Muhtemelen sizin hissettiğinizde hıçkırmadır

O iste hıçkırık, kalp atışı gibi ,pıt pıt

Merhabalar pıt pıt şeklinde ama ritmik olarak hissediliyor Hareketten farklı olarak seri ve art arda oluyor. Muhtemelen sizin hissettiğinizde hıçkırmadır
Tam anlattığınız gibi seri ve art arda şimdi daha emin oldum teşekkür ederim
O iste hıçkırık, kalp atışı gibi ,pıt pıt
Evet aynen böyle ama daha seri

Bebişimizin en son ne zaman dönmüş olması gerekiyor kızlar? Benmkide tam dönmedi çapraz gibi duruyor genelde. Düz dursada makat geliş duruyor

Bebişimizin en son ne zaman dönmüş olması gerekiyor kızlar? Benmkide tam dönmedi çapraz gibi duruyor genelde. Düz dursada makat geliş duruyor
Bebişlerin %95i 37.haftaya kadar dönüyormuş canım doktorum öyle söyledi.
Bizim bebişler aynı demek. Ya çapraz gibi ya da kafa yukarda ayaklar aşağıda

Ay ne cok arkadas varms bu sorunu yasayan ya benim doktorum gebelikten diyor dogumdan 2 hafta sonra en gec duzelecek diyorda o sure icinde ben o burun etlerini folofos etmezsem

Burnum tıkalı diye burnumu yaptırdım inanın hamilelikte gene aynı şeyleri yaşıyorum yalnız değilsin bakalım ilerleyen haftalarda neler göreceğiz
Cok kisiymsz bunu yasayan ya kmse bsy demeyince bi bende var sandim allah yardmcmz olsn umarm duzeliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…