Beş yıl okudum Bursa’da bunu ilk defa görüyorumGörünce de bir canım çekmedi değil yani yarın buna benzer bir şey uydurayım da yiyeyim
Çok meşhur olsa kesin bilirdik ya ben de orda okudum K Karsela
Günaydın canım bugün ben de erkenciyimGünaydınnnnnn
Bazen kasıklarımda bazen göbek deliğimin aşağısında hissediyorumBebisi doktor tescilli donmus olan anneler hickiriklari nerde hissediyorsunuz?? Benimki en son donmemisti malum ben donmesini istemeyen taraftayimben hickiriklari gobek deligim hizzasinda hissediyorum genelde sizcede donmemistir demi
GünaydınnnnlarrrrGünaydınnnnnn
sen nerdesin dünden beri kaçaaakkkGünaydın canım bugün ben de erkenciyim
Demekki dönmemiş. Bende ilk çocuğumda kasıkta hissediyordum diye hatırlıyorum ama üzerinden 6 yıl geçince insan unutuyorBenim dönük kız baş aşağı duruyor hıçkırığıda genelde altlarda hissediyorum kasığa doğru
Kuşum 61-62 kiloyum m-l aldım bedeni bence s-m de olur ama göğüslerim büyür diye düşündüm.Ben de onu favorilemiştim canımBir de e bebekte babymom marka basic kapsız emzirme sütyeni diye geçeni çok önermişlerdi.
Bedenini nasıl, neye göre seçtin?
Kasıklardaki gıdıklanma bence ellerle yapılıyo ya çok komikL Larissa Bencede yan duruyor gibi cunku gobegimin en ustunde kaburgalara yakin genelde cok bisey hissetmiyorum. Kasiklarda boyle gidiklanma gibi hissediyorum. Nadir vurma hissediyorum. Ama yanlarida genelde tekme gibi degilde meksika dalgasi gibi oluyor. Benimki sanki vurmuyorda surekli donuyor hep gobegim sekilden sekile giriyorinsallah donmez
Ah kuzum oğluşumun ütülerine geçemedik kiiGünaydınnnnlarrrr
sen nerdesin dünden beri kaçaaakkkçok mu yordu yağıztoşumun ütülerii annesi
Canım geçen gün bir yerde okudum bebekler öyle titrediklerinde çişlerini yapıyorlarmış sanırımBide böyle arada titreme gibi saniyelik bişey yapıyo o ne anlamadım ya böle sütlaç gibi kendi kendine sallanıyo sanki içeridevarmı öle bişe hisseden
Yaa ben de hissediyorum o dediğinden her öyle titrediğinde acaba napıyosun şu an diyorum çok ilginç şeyleri var minnaklarınBide böyle arada titreme gibi saniyelik bişey yapıyo o ne anlamadım ya böle sütlaç gibi kendi kendine sallanıyo sanki içeridevarmı öle bişe hisseden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?