- 21 Ekim 2012
- 919
- 989
- 323
Selaaam kızlar e bebek indirimlerinden faydalandım bende biberonu emziği vs beslenme ürünlerinde epey indirim vardı. Onları tamamladm. Avent aldm ikisinide. Birkaç tulum takım aldım, mama kaşığı bile aldmilaç içirirken lazım oluyor özellikle.
Kızımda tekmelemekten dün beni uyutmadı resmen. Şu an yazarkende öyle, içim kalkıyor gibi bi tuhaf oluyorm sürekli yavrum ne istiyorsun evladım diye biraz sövüyorm ama faydası olmuyor
Ay ben de doktoruma söyledim bu çocuğun hareketlerini hissediyor olabilir miyim diye hissedersin ama tam olarak değil gıdıklanma, kayma gibi hissedersin dedi ama ben aynı senin dediğin gibi resmen hareket ettiğini hissediyorum.
Kızlar ben bu ay hesabını hala karıştırıyorum biz şimdi kaçıncı aydayız

ama dünkü şokumu görmeliydiniz eşim bile ya sen niye bu kadar şok oldun boşver falan diyodu
 ama dünkü şokumu görmeliydiniz eşim bile ya sen niye bu kadar şok oldun boşver falan diyodu  bi de aylarca hep bi şeyi araştırıp alırım kendisi benim tam tersimdir, bi güzel malzeme de verdim tüh
 bi de aylarca hep bi şeyi araştırıp alırım kendisi benim tam tersimdir, bi güzel malzeme de verdim tüh  ben de aynı şekilde düşündüm ya aprtmanda merdvenden falan indrmiceğim sürece birtek bagaja koyarken sorun etmedim ben de ya.evet hepsi de güzeldi ya ben cashmere den yana kullandım hakkımı o rengi hep çok severim sütlü kahve gibi .şubatte kesin düşer bence 7 küsürlere . Şubatta hergün bir marka indrme giriyo ya , almadığım şeylerin hepsini ben de şubata bırakıyorum . Tabi ocak sonrası yine zam gelcek diyolar ama napyım herşeyi de alelacele ocağa kadar alıp bitiremem yani
 ben de aynı şekilde düşündüm ya aprtmanda merdvenden falan indrmiceğim sürece birtek bagaja koyarken sorun etmedim ben de ya.evet hepsi de güzeldi ya ben cashmere den yana kullandım hakkımı o rengi hep çok severim sütlü kahve gibi .şubatte kesin düşer bence 7 küsürlere . Şubatta hergün bir marka indrme giriyo ya , almadığım şeylerin hepsini ben de şubata bırakıyorum . Tabi ocak sonrası yine zam gelcek diyolar ama napyım herşeyi de alelacele ocağa kadar alıp bitiremem yani