• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kadindiyorki Kadindiyorki canım sen doğum izni dilekçeni ne şekilde yazdın bugün onu halledeceğim de Allah razı olsun idari izni senin attığın şekilde yazmıştım 🙏🏼

Nerden neyi aldıkları hiçç belli olmuyor ki. Hem aslında daha nokta kadarken doğacakları kilo belliymiş diyorlar yediklerimiz belki de pek etkilemiyordur🤷🏻‍♀️ Gerçi kilo aldıran yiyecekleri tüketenleri bebekleri toparlayabiliyorda.
Yetişirler yetişirler siz hiç merak etmeyin belki de geçerler bile☺️☺️ ne olduysa bu ay oldu zaten😅
Bu ay kızım ne yaptı etti 😃 alsın kiloları.🙈🙈🙈 29 martı iple çekiyorum. Görüş günü🤩
Kadindiyorki Kadindiyorki canım sen doğum izni dilekçeni ne şekilde yazdın bugün onu halledeceğim de Allah razı olsun idari izni senin attığın şekilde yazmıştım 🙏🏼
canım benm çalışanilir raporu ile işe başlayacağım o yüzden aynı olmayacak dilekçemiz❤️

Valla bebişler neyle kilo alır orası muamma ama anneler kaşarla kesin aliyor.10 gün tost yedim nerdeyse 3 kilo aldım 🤭 daha doğuma kadar eve kaşar almayı yasaklıyorum ,sinirim bozuldu 40 dakika yürüdüm geldim.Hemen bir ayar çekmem lazım, bakalım, Ela hanımın kontrolüne de cok var ,göreceğiz ne çıkacak 🤭

Bu ay kızım ne yaptı etti 😃 alsın kiloları.🙈🙈🙈 29 martı iple çekiyorum. Görüş günü🤩

canım benm çalışanilir raporu ile işe başlayacağım o yüzden aynı olmayacak dilekçemiz❤️
Bana doktorun asistanı çalışacak mısın diyince ne münasebet demişim 😁😁😁🤭 oğlum da çalışmıştım gayet valla .Bunda hayal edemiyorum.Bunlar hep yaşlılıktan, ama şu da var, öğretmen olduğum için doğum haftasını doğum sonuna ertlesemde yaz tatiline denk gelecek, onunda psikolojik etkisi muhakkak vardır ama gene de yok valla yapamam🤭

Kızlar dün kontrolden sonra toplamda 2.5 saat falan yolculuk yapip arkadasma gittim 1 gece yattim bgun dondum evime forumada cok giremedim herkeste bi bacak problemi olmus sabah oyle bir kaval kemigi krampiyla uyandim anlatamam 6 7 dk surdu ölüm gibiydi ne pozisyona soksam olmadı esim ovdu etti duzeldi varmi boyle kramp yasayan ayagim ice ice döndı resmen kramp esnasinda ama agrinin krampin esas yeri kaval kemigiydi suandada orda hafif agrim basladi gebelik pskolojisimidir nedir pihti falan mi atcak diye ödüm koptu kan sulandiriciyi birakali 3 gun olmusken bu sorun beni cok korkuttu 😔 varmi kramp giren ayaklarina sizinde
Benim ara ara oluyor canim dediğin gibi eşim masaj yapıyor anca düzeliyor. Magnezyum eksikliği dedi ama doktorum.

Bana doktorun asistanı çalışacak mısın diyince ne münasebet demişim 😁😁😁🤭 oğlum da çalışmıştım gayet valla .Bunda hayal edemiyorum.Bunlar hep yaşlılıktan, ama şu da var, öğretmen olduğum için doğum haftasını doğum sonuna ertlesemde yaz tatiline denk gelecek, onunda psikolojik etkisi muhakkak vardır ama gene de yok valla yapamam🤭
Benm doktorum çalış diyor.
Benide zaten evde olmak çok etkiledi psikolojik olarak ben biraz işkolik bir insanım. İdari izindeyken bile beş altı kere işe gittm tlfnm zaten hergün iş için çaldı. İşe gitmek bana iyi gelecek🙏🏻 Zaten bedenen yapılan bir işim yok. Tamamen 🤯🤯🤯

Valla bebişler neyle kilo alır orası muamma ama anneler kaşarla kesin aliyor.10 gün tost yedim nerdeyse 3 kilo aldım 🤭 daha doğuma kadar eve kaşar almayı yasaklıyorum ,sinirim bozuldu 40 dakika yürüdüm geldim.Hemen bir ayar çekmem lazım, bakalım, Ela hanımın kontrolüne de cok var ,göreceğiz ne çıkacak 🤭
Ben de mutlaka her gün kaşar yiyorum🙈 allahtan seviyorum da bıkmadım😅 bence kaşardan ziyade tostla birlikte tüketmek kilo yapmış olabilir😅 kilo bir kenara kalsiyum kaynağı ve kemikler için önemli ben o yüzden tüketiyorum.

Günaydın minnoş anneler herkesler iyidir umarım🥰🥰
Mutlu haftalar hepimizeeeee:KK71:
Bgn abla geldi temizliğim var evde bi bayram havası🥳🥳🥳
Günaydın canım😍😍
Oohh her yer miss kokcakk temizlik bitene kadar zor da bittikten sonrası şahanee🤩🤩
Bizim de dün bitti çok şükür.
İnsan keşke hep böyle kalsa diyor🥲🥲

Günaydın canım😍😍
Oohh her yer miss kokcakk temizlik bitene kadar zor da bittikten sonrası şahanee🤩🤩
Bizim de dün bitti çok şükür.
İnsan keşke hep böyle kalsa diyor🥲🥲

Ah keşke kuzumm bikaç güne batıyor yine maalesef ama hiç degilse bi dip köşe girildiğini bilmek bile huzur🥰

Ben de mutlaka her gün kaşar yiyorum🙈 allahtan seviyorum da bıkmadım😅 bence kaşardan ziyade tostla birlikte tüketmek kilo yapmış olabilir😅 kilo bir kenara kalsiyum kaynağı ve kemikler için önemli ben o yüzden tüketiyorum.

Kızlar taze kaşar mı yiyosunuz yoksa eski mi farkediyormu bebişe kg aldıran hamgisiymiş

Benm doktorum çalış diyor.
Benide zaten evde olmak çok etkiledi psikolojik olarak ben biraz işkolik bir insanım. İdari izindeyken bile beş altı kere işe gittm tlfnm zaten hergün iş için çaldı. İşe gitmek bana iyi gelecek🙏🏻 Zaten bedenen yapılan bir işim yok. Tamamen 🤯🤯🤯
Aslinda cok dogru beni en çok uzak tutan devamli kusmamdı, bir de öğrenciler asla covid tedbirlerine uymuyordu, yoksa ben de cok ama cok bunaldım

Tabiki ,tost ekmeği de olsa her gün 2 dilim yedim tabi ,kaşarınıda bol koydum🤣

Aslinda cok dogru beni en çok uzak tutan devamli kusmamdı, bir de öğrenciler asla covid tedbirlerine uymuyordu, yoksa ben de cok ama cok bunaldım
Snn oğlun var en azndan evde🙈 ben tek. Eşimde yılbaşından beri çok yoğun çalışıyor. Birde evimizin inşaatına gidiyor iş çıkışları geliyor yemekten iki saat snra bayılıyor. Çalışmazsam ona saracağım😆😆😆😆😆😆😆 tek yemek bile yiyemem normalde ben. Yine bebişin zoruna yiyiorm.

Snn oğlun var en azndan evde🙈 ben tek. Eşimde yılbaşından beri çok yoğun çalışıyor. Birde evimizin inşaatına gidiyor iş çıkışları geliyor yemekten iki saat snra bayılıyor. Çalışmazsam ona saracağım😆😆😆😆😆😆😆 tek yemek bile yiyemem normalde ben. Yine bebişin zoruna yiyiorm.
Benim oglumda sabah 8 de evden çıkıyor ,5 te geliyor.Annem diyor ki cocuk 2 yaşından beri memur hayatı yaşıyor🤣 Eşim desen cok yoğun çalışıyor, gerçekten çok sıkıcı.Çalışmaya alışan bir insan için böyle çok evde durmak gerçekten çok sıkıcı. Ha covid olmasaydı biraz dışarıda takilabilseydim belki zevkli olurdu ama hep evde olunca iyice sinir bozucu oldu.Covid korkusuna oturdum evde ama oğlum gene covid getirdi o da ayrı mesele.Simdi kusmalarim gunde 1 ya da 2 günde 1 e düştü şükür daha bir haftadır. Ama gerçekten çalışabilecek gibi de değildim. Neyseki bu haftalara aylara geldik çok şükür

Hepsi önde ama birbirinden farklılar😅
Mesela 32+6da gittik ama kafası 36+1🙈
Boyu 34+6, karın çevresi 34+4.
Tahmini doğum tarihi 4 mayıstı ama ölçümlere göre bu sefer 18 nisan çıktı oda 35+1e denk oluyormuş.
Ay kolay doğurabilcek kadar kiloları olsun yeter☺️🙏🏻
Oyyyy maşallah yakışıklı tosbiğime 😍
Sen zaten Nisanda doğurcaksın gibime geliyo, ama yağıztoş tembellik ederse anca gününü beklerse o zaman bilemiiiciiiiiğim 😂
10 gün tosta 3 kg gayet normal 🙈 peynirden daha faydalı olduğu için ben yumurtayla tüketiyorım genelde ya da avokadoyla. Ekmek zaten çok sevmem, tostu da sucuklu severdim de sarımsaktan tiksindiğim için ona da bye bye dedik 😂 bence gerçekten kesin aldırıyo bi de ceviz, tahin pekmez falan 🤤
Bizim de 29 mart🤩🤩 neyse ki 1 hafta kaldı:KK76:
benim 24ündee 🥳🥳 geçen de yüzünü göstermeyince bi hüzünlendim inş bu sefer gösterir 🥹

Oyyyy maşallah yakışıklı tosbiğime 😍
Sen zaten Nisanda doğurcaksın gibime geliyo, ama yağıztoş tembellik ederse anca gününü beklerse o zaman bilemiiiciiiiiğim 😂

10 gün tosta 3 kg gayet normal 🙈 peynirden daha faydalı olduğu için ben yumurtayla tüketiyorım genelde ya da avokadoyla. Ekmek zaten çok sevmem, tostu da sucuklu severdim de sarımsaktan tiksindiğim için ona da bye bye dedik 😂 bence gerçekten kesin aldırıyo bi de ceviz, tahin pekmez falan 🤤

benim 24ündee 🥳🥳 geçen de yüzünü göstermeyince bi hüzünlendim inş bu sefer gösterir 🥹
Biz normalde ekmek tüketmiyoruz ,o bir paket tost ekmeği yaktı beni demek ,hain ekmek😁

Back
X