Gebeliğe Hazırlık 2022 Müstakbel Nisan Anneleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzenim 9 ay boyunca tuttu birde minyon biriydi 45 kilo falan hic zorlanmadı Bi sıkıntı olmazsa tabi doktor izin verirse bende isterim zaten bat günüm 2 nisan her sey o zaman belli olur 🤣
Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz canım. Yine de hamile olduğumu öğrendikten sonra tutmam sanırım bilemiyorum. ☺️🥰

17/18 19 20 de olur Mart sa iğne vurulanlar su an ne durum da kuzular bende kaşık ageısı adet olacakmış gibi his bide bembeyaz akıntı var ya hala da denemeye devam 😂😂😂 gelsin bebeler

Kızlar ya spiral çıktıktan sonra hafif kanama ve sancı var bacaklarım titriyor 🤣sanırsın uşak doğurdum ama çok iş yaptım sanırsam o da etkiledi

Adet sancısı gibi sürdü sol kasığımda da batma oldu ama saniyelik sürdü akıntı hala devamm😂 ayy artık görelim de yumurtlamayi bitsinn bekleme kismina gecelim🐣
Benim 2 gün önce öyleydi sabah alt karın ağrısıyla uyandım sonra ara ara oldu bugünde pik gördüm yarın pik görmezsen endişelenme benimde 2 gün sonra oldu yumuşlar küçük oluyo ilk ağrı olduğu zaman ondan heralde 🤣 ah o beklemeler geçmek bilmiyo 🤭

Benim 2 gün önce öyleydi sabah alt karın ağrısıyla uyandım sonra ara ara oldu bugünde pik gördüm yarın pik görmezsen endişelenme benimde 2 gün sonra oldu yumuşlar küçük oluyo ilk ağrı olduğu zaman ondan heralde 🤣 ah o beklemeler geçmek bilmiyo 🤭
Birde yumurtlama masajı yapıyorum ya sanırım işe yaradı 😍 bak bugün ki ovulasyon testim böyleydi canım. Buraya atinca görüntü kalitesi biraz düşüyor ama, yakın sanırım 😍 adetin 14. Günü bugün

Eklentiler

• IMG_20220321_132913.webp
    IMG_20220321_132913.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 47
Aaa pik gördün mü ben kaçırdım galibaa hadi denemeler başlasınnnnnnnnn :halay::halay::rapci:

Back
X