• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Allah söyletiyor bence bunları ☺️☺️ Gönlümden kız geçiyor benim de ama şaka bir yana tabiki sağlıklı olsun gerisi önemli değil kız da olsa erkek de olsa canımızın içi oldu şimdiden ❤️
Benik 2 kizim var, 3 tane olmasi bana ancak mutluluk verir 🥰 saglikli olduktan sonra önemi yok gerçekten, Rabbim herkese gonlundekini nasip etsin 💕

Cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım acaba sizde Çin takvimi tuttu mu merak ettim ☺️
Canım çok sağol valla çok makbule geçti çünkü ben de doktora muayane olamadım bugün geri eve geldim. Çok kötüyüm. Su içsem çıkarıyorum. İlaç falan hiçbirşey yarım saatten fazla kalmıyor içerde 😔

Kızlar aranızda Onzyd tablet kullanan oldu mu? Doktorum prilam yeterli gelmiyor buna geçelim dedi ama bi tedirgin oldum ağır birşey mi acaba diye 🤔
Gün boyu içmem gereken hiçbir ilacı vitamini midemde tutamadığım için değiştirmemiz lazım dedi🤷‍♀️

Aramızda 3 hafta var belki bi atak yapar 😄 ikinci 3 ayda artik bebek hızla büyümeye basliyor, belki bende de biraz vardir ama hep geniş giydiğim için farketmiyorum görünüşte 🤦‍♀️
Benim 3 ay bittikten sonra başladı belli olmaya yani göbekten farklı durmaya daha doğrusu🤭

Bugünkü a101 bebek alışverişinden Asya hanıma ilk kıyafetleri alındı 🙈🥰 giydiği günleri de görmeyi nasip etsin rabbim 🙏
Çok güzeller😍 bizim cinsiyet net söylemediği için ben de battaniye, havlu, çorap, patik ve banyo eldiveni aldım🥰

Eklentiler

• 20211014_190246.webp
    20211014_190246.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar kamuda 24.haftadan itibaren verilen covid idari izni hala devam ediyor mu bilen var mi? Hersey surekli degisiyor internette guncel bilgi bulamadim. Is yerinde de firsat bulup soramadim.

Back
X