- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.219
- 83
- 31
Rus baktım şimdi kız çıktıBenim tuttu, çin rus ikiside. Ve kese şekli, başta kesede nereye yerleştiği filan bütün teorileri doğruladım nerdeyseSonuç, erkek
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rus baktım şimdi kız çıktıBenim tuttu, çin rus ikiside. Ve kese şekli, başta kesede nereye yerleştiği filan bütün teorileri doğruladım nerdeyseSonuç, erkek
![]()
Benik 2 kizim var, 3 tane olmasi bana ancak mutluluk verirAllah söyletiyor bence bunlarıGönlümden kız geçiyor benim de ama şaka bir yana tabiki sağlıklı olsun gerisi önemli değil kız da olsa erkek de olsa canımızın içi oldu şimdiden
![]()
Bakalım az kalmış seninde, sağlıklı olsunda ikisininde tadı ayrıdır eminimRus baktım şimdi kız çıktıBöyle olunca daha çok heyecanlanıyorum
![]()
Canım çok sağol valla çok makbule geçti çünkü ben de doktora muayane olamadım bugün geri eve geldim. Çok kötüyüm. Su içsem çıkarıyorum. İlaç falan hiçbirşey yarım saatten fazla kalmıyor içerdeCinsiyetini öğrenen arkadaşlarım acaba sizde Çin takvimi tuttu mu merak ettim![]()
Sabah ac karnina Kefir,Kizlar herkese hayırlı günler bana kabızlık önereceğiniz birseyler var mi
Gece yatmadan önce 2 tane içiyorumMerhaba ne zamanları içiyorsunuz ilacı?
Benim 3 ay bittikten sonra başladı belli olmaya yani göbekten farklı durmaya daha doğrusuAramızda 3 hafta var belki bi atak yaparikinci 3 ayda artik bebek hızla büyümeye basliyor, belki bende de biraz vardir ama hep geniş giydiğim için farketmiyorum görünüşte
☺
Çok güzellerBugünkü a101 bebek alışverişinden Asya hanıma ilk kıyafetleri alındıgiydiği günleri de görmeyi nasip etsin rabbim
![]()
Ayy çok güzeller nereden aldınız bunları banada mesaj atabilir misiniz? :))Ben de beğendim bişeyler doktor bi söylese başlıcam hemen![]()
Bugünkü a101 bebek alışverişinden Asya hanıma ilk kıyafetleri alındıgiydiği günleri de görmeyi nasip etsin rabbim
![]()
Saglikla giydikleri gunleri gormeyi nasip etsin AllahBu da benim oglanlarinkiler, azicik heves ettim aliverdim
Trendyolda buldum, linki mesaj olarak atıyorum şimdiAyy çok güzeller nereden aldınız bunları banada mesaj atabilir misiniz? :))
Evt once alt taraf sismeye basliyor, hadi bakalim hayirlisiBenim 3 ay bittikten sonra başladı belli olmaya yani göbekten farklı durmaya daha doğrusu![]()
Ayy çok güzeller nereden aldınız bunları banada mesaj atabilir misiniz? :))
bakıcam hepsine çok teşekkürlerpembemanolya Idil baby, aziz bebe, andywawa, cassiope bebek, nenny baby, eda baby, pierre cardin bu markalara bakabilirsiniz hastane çıkışlarında kaliteli oluyor kumaşları
Sağlıkla giydirdigimiz günlerde gelsin inşallah,iyi yapmışsın kuzumÇok güzellerbizim cinsiyet net söylemediği için ben de battaniye, havlu, çorap, patik ve banyo eldiveni aldım
![]()
Bende oyleydim, öğrendik bi hafta 10 gun oluyor daha ilk defa birsey aldim bak. Amin kuzumSaglikla giydikleri gunleri gormeyi nasip etsin Allahdarisi cinsiyeti belli olmayanlarin basina, zor duruyorum tulum zibin almadan
![]()
Beni de bilgilendirir misiniz bu konudaKizlar kamuda 24.haftadan itibaren verilen covid idari izni hala devam ediyor mu bilen var mi? Hersey surekli degisiyor internette guncel bilgi bulamadim. Is yerinde de firsat bulup soramadim.