Ay valla dogru mu anliyorum diye yazdigini 3 kere okudum

yani icme suyuyla mi yikamak istediler

ayy cok guldum ya

Yine belirtiyim asla elestirmem herkes kendince uygun gordugunu yapar ama bu kadar abartmaya gerek var mi

Gerci bebegin cildiyle alakali bi sorun olur doktoru kirecli su yasak der o zaman icme suyu kullanirim tabi. Ben hamileligimi ogrenince yemeklerimi icme suyuyla yapmaya basladim ama bi sure sonra basa cikamayinca biraktim eski usulden devam ettim. Ben cok abartmak istemiyorum ya. Gecen kuzenim aldiklarima bakti 2 tane cocugu var 8 ve 3 yasinda ve dedi ki "ben iki cocugumu da bunlarsiz buyuttum ne sut sagma, ne gogus kalkani ne mustela ne ozel camasir deterjani ne gogus pedi vs. hicbirini almadim. Sen baya arastiriyorsun ama icinde kalmasin iyi yapiyosun " dedi.
Dedim ek gidaya gecince nelere dikkat ettin. Kendimize ne yemek yapiyorsak aynisini tuzsuz yagsiz baska seylerle karistirmadan buharda pisirip, pure yapip yedirdim dedi. Inan 2 cocugu da masallah cok saglikli ve akilli. Hatta esim bile dedi "Sacma sapan instagram fenomenlerinin cocuklarina bakacagina bu guzel cocuklara bakta cocugumuz benzesin. "