- 29 Temmuz 2008
- 2.254
- 2.606
- 333
Eğer ilk yapılan testiniz pozitifse bağışıklığınız var demektir. Ama ilk yapılan test negatif ve sonra ki pozitifse hastalığı yeni geçiriyorsunuz durumunuz risk oluşturabilir demek. Doktorunuz size neden detaylı bir açıklama yapmadı acaba? Siz e nabızdan tahlillerinizi daha önce incelemediniz mi?Ben her tahlil sonrası doktoru beklemeden mutlaka bakarım çünkü. Meraktan yani. Daha sonra da doktoruma yorumlatırım. Benimde rubella pozitif toxoplazma negatif.O yüzden çiğ etten az pişmiş yumurtadan aşısız sokak hayvanlarından uzak durmam gerekiyor.Kızlar doktor kan testin sistemde yok dedi gebeliğin başında yapilan toxoplazma testi yapmış rubella igg , anti cmv IgM ,anti cmv igg pozitif. Enfeksiyon bölümüne sevk ettiler .bugün adivite testi yapıldı. İki hafta sonra çıkacak. Sana daha önce bu testler yapılmamış dedi halbuki ağustosta yapılmış sadece değerler farklı o zaman doktor bir sorun görmemişti. rubella igg yükselmiş o zamana göre Kafam çok karıştı internet te birsuru şey yazıyor. Bebeğe geçme riski birsuru tehlikeden bahsediyor . Önce rahimde perde şimdi bu normalde çok pimpirik biri değilim ama surekli birşeyler cikiyor. Net birşey diyende yok. İki hafta nasıl beklicem bilmiyorum.Gebelik başında size yapılan testlerde değerleriniz nasildi.
Hastanede veriyorlar depend muadili bişey. Daha sonrası için düşünüyorsanız zaten kanamanın çoğu hastanede gidiyor. Sonra ki kanamalar normal regl kanaması şeklinde pedle halledebilirsiniz.Dependi niye kullanamadın canım?
Herkes çok memnun kalmış ondan soruyorum.

nasıl alırım bu çeki
 nasıl alırım bu çeki  

Ne güzel maşallah. Sağlıkla büyüsün bebişin
 Ne güzel maşallah. Sağlıkla büyüsün bebişin

İmkanı olan olmayana yardım etmeli , birbirimize destek vererek insallah bugünleri geride bırakabiliriz.
 İmkanı olan olmayana yardım etmeli , birbirimize destek vererek insallah bugünleri geride bırakabiliriz. 

Biz de Bulgaristandayız, üniversite icin geldik eşimle burda tanıştık okuduk bitirdik  çalışmaya başladık evlendik derken dönmedik geri Türkiye’ye . Almanca öğreniyoruz bir süredir , seneye bebeğimizi de alıp oraya gitme gibi bir düşüncemiz var kısmet olursa insallah
 Biz de Bulgaristandayız, üniversite icin geldik eşimle burda tanıştık okuduk bitirdik  çalışmaya başladık evlendik derken dönmedik geri Türkiye’ye . Almanca öğreniyoruz bir süredir , seneye bebeğimizi de alıp oraya gitme gibi bir düşüncemiz var kısmet olursa insallah 

hastane kapısında bir korkuttu bizi. Tam hastaneye giriyoruz vajinamda batma hissettim peş peşe geçmeyen. Evden de ilk defa çıktık operasyondan sonra. Baya korktuk. Doktora çıktık hemen. Meğer bizim bey minnak ayaklarıyla egzersiz yapıyormuş dikişin üstüne üstüne
 hastane kapısında bir korkuttu bizi. Tam hastaneye giriyoruz vajinamda batma hissettim peş peşe geçmeyen. Evden de ilk defa çıktık operasyondan sonra. Baya korktuk. Doktora çıktık hemen. Meğer bizim bey minnak ayaklarıyla egzersiz yapıyormuş dikişin üstüne üstüne