• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar hastaneden geldim. Oglumuz 1460 gram olmus biz kari koca boyluyuz haliyle bebeginde bacak boyu uzun cikiyor. Genel durumu iyi cok sukur buda fotomuz
Maşallah bu ne güzellik bu ne tatlılık 😍😍 nazar değmesin ne kadar net çıkmış 🧿🧿🧿🧿 alnına dayadığı şey ayağı mı gerçekten 🙈 😍

Kizlar hastaneden geldim. Oglumuz 1460 gram olmus biz kari koca boyluyuz haliyle bebeginde bacak boyu uzun cikiyor. Genel durumu iyi cok sukur buda fotomuz
Maşallah çok güzel 🧿😍
Bizim oğlanın FL de benzer seninle, ama ben kısayım inşallah babaya çeker diyordum ona benzeyecek galiba 😍

Ayy çok güzeller ya 😍 teyzeler iyi ki var 😍
Anne tarafı farklı oluyor bence kim ne derse desin. Teyzelerimle abla kardeş gibi büyümüş biri olarak ben bunu çok hissediyorum.
Benim en büyük teyzem de evde yelek örer, amigurimi, iğne oynası falan yapıp satar. Annem yelek seçmeye gitmiş, kendi alacakmış. Bana yolladılar 3 tane seçtim aralarından. Hediye etmiş üçünü de 😍 bir de amigurimi seçsin öreyim demiş ☺️
Çok güzeller iyi günlerde kullansın bebişin

İlerde bizim çocuklarımız da inşallah bizim sakladıklarımızı kullanırlar çocuklarında 😍
Insallah bakalim göreceğiz.
Masallah ne güzel fotolar bunlar. 29. Haftada 1460 gr masallah ne güzel buyuduler. sabırla hasretle bekliyoruz bebeklerimizi

Anne tarafı farklı oluyor bence kim ne derse desin. Teyzelerimle abla kardeş gibi büyümüş biri olarak ben bunu çok hissediyorum.
Benim en büyük teyzem de evde yelek örer, amigurimi, iğne oynası falan yapıp satar. Annem yelek seçmeye gitmiş, kendi alacakmış. Bana yolladılar 3 tane seçtim aralarından. Hediye etmiş üçünü de 😍 bir de amigurimi seçsin öreyim demiş ☺️
El emegi goz nuru seylere bayiliyorum 😍 Guzel gunlerde kullansin oglusun 🙏 benim anne baba tarafi da iyidir ya hic o ayrim gormeden buyudum.😊

Fl'i 7yle carpiyoruz dimi. Mart annelerinden ogrenmistim bu bilgiyi de 😅
Fl - femur ölçüsü ( uyluk kemiği ) . Vücuttaki en uzun kemik olduğu için ölçüm yaparken bu kemik baz alınıyor .7 ile çarpımı da ortalama olarak bebeğin boyunu veriyor canım 🥰 bpd değeri şakak kemikleri arasındaki mesafe , ac değeri kalbinin hemen altından ölçülen karın çevresi ,hc de kafa çevresinin ölçümü

Çok güzeller iyi günlerde kullansın bebişin
Sağol teyzesi inşallah 🙏
Kızlar sterilizatör almayı düşünen veya alan var mı? Biberon/mama ısıtıcılı olanları da var pratik olur diye düşündüm ama çok gerekli bir şey mi bilemedim
Ya ben bir niyetlendim. Ama sonra düşündüm inşallah sütüm olursa emzirmeyi düşünüyorum. Biberon falan işlerine pek girmek istemiyorum. Emzik olacak bir bir de süt pompası. Onları da kaynatarak idare ederiz gibi geliyor. Ama mamayla beslenen bir bebeğim olursa o zaman düşünebilirim.

El emegi goz nuru seylere bayiliyorum 😍 Guzel gunlerde kullansin oglusun 🙏 benim anne baba tarafi da iyidir ya hic o ayrim gormeden buyudum.😊
Sen de sağol teyzesi🙏

Sağol teyzesi inşallah 🙏

Ya ben bir niyetlendim. Ama sonra düşündüm inşallah sütüm olursa emzirmeyi düşünüyorum. Biberon falan işlerine pek girmek istemiyorum. Emzik olacak bir bir de süt pompası. Onları da kaynatarak idare ederiz gibi geliyor. Ama mamayla beslenen bir bebeğim olursa o zaman düşünebilirim.

Sen de sağol teyzesi🙏
Ya diğer topiklerde yeni doğum yapanları okuduğum kadarıyla çoğunluk mama ve meme şeklinde ilerliyor . İnsallah mama vermeye gerek kalmaz ama sanırım her ihtimali düşünüp alacağım ısıtıcı, her geçen gün biraz daha pahalanıyor . Dolapta ve buzlukta saklanılan anne sütünü de kısa sürede ısıtıyormuş .Buharda pişirme özelliği olanlar var ek gıda döneminde de işimize yarar , sterilizatör haznesinin içi geniş oyuncaklarını da sterilize ediyorlarmış . Bi tane alayım hepsi bi arada olsun diye düşündüm

Merhaba hanımlar. Sonunda bizde kızımıza beşiğini aldık. İlerde odasını yapınca bu beşiği yatak olarak da değerlendirmeyi düşündük o yüzden büyüyebilen besiklerden aldık. Trendyol sağolsun indirimde güzel bir fiyata yakaladık kuponlarla ve sepette indirimle 1387 liraya geldi. Düşünen varsa bir baksın derim. İnşallah kullanınca da memnun kalırız. Sizce nasıl?☺️
Hayirli olsun canim cok guzelmis 😍
Kızlar misafir odama oğlumun çeyizini serdim az önce ve çok eğlendim 😅
Kıyafet eksiklerimiz var. Annemi bekliyorum tamamlamak için. Yol gösterir şu eksik bu eksik diye herhalde 🤷‍♀️ Havlu bornoz takımı almadım mesela hala. Bir kaç takımımız da yolda geliyor 😍
Temizlik bakım ürünleri alınacak.
Ana kucağına karar veremiyorum.

Bir de cinsiyetimiz ilk belli olduğunda anneannemiz yıllardır biriktirdiği çeyizden iki çanta yollamıştı. Babam tekstil sektöründeydi. Müşterilerin hediyelerini, numunelerini falan sakladı hep 😅 çOnları sadece ayırmıştım yeni doğan ve ilerisi için. Birazdan onları da açacağım. Paylaşırım yine 😅
Allahhiiiim cok guzelleeeer 😍😍😍😍
Kizlar dunden beri misafirim var teyzem geldi hem calisip hem onunla vakit geciriyorum. Grubumuzu okumaya gayret ediyorum. Onemli bilgiler var, sling konusunda ekran kopyasini aldim siparis verecegim 😇 Sagolsun teyzem oglum dogmadan hem kiyafet hem nevresim takimi hem de ayiptir soylemesi ceyregini takti 🙈 dedim kiyafet neyse de altini dogunca takardin veya hic takma ne olacak sanki dedim 😊 Cok tatlis kiyafetler almis, yeni dogan, 3 ay ve 6 ay olmak uzere. 🙈 Bir de bi uyku arkadasi almis benim bile aklima gelmemisti uyku arkadasi 😁
Ya bir de kadin pisman oldu keske 9aylik biseyler alaydim sen ilk 6 ay icin 2 tane bebege yetecek kadar kiyafet almissin dedi 😁
Oy bayildim yaa bugun ne guzel seyler paylasiliyor boylee 😍hayirli olsun kuzummm
ayy cok guzeller canim yaa saolsun hediye etmis sana, miniss guzel gunlerde oynasin😊

Ya diğer topiklerde yeni doğum yapanları okuduğum kadarıyla çoğunluk mama ve meme şeklinde ilerliyor . İnsallah mama vermeye gerek kalmaz ama sanırım her ihtimali düşünüp alacağım ısıtıcı, her geçen gün biraz daha pahalanıyor . Dolapta ve buzlukta saklanılan anne sütünü de kısa sürede ısıtıyormuş .Buharda pişirme özelliği olanlar var ek gıda döneminde de işimize yarar , sterilizatör haznesinin içi geniş oyuncaklarını da sterilize ediyorlarmış . Bi tane alayım hepsi bi arada olsun diye düşündüm
Anladım canım sen bilirsin yine. Tüm özelliklerin bir arada olması iyiymiş ama👍
Ben şimdi önce oda için hava nemlendirici alacağım. Dediğin gibi onun da fiytlar uçmuş 🤦‍♀️ Sterilizatörü belki gelecek aylarda düşünebilirim, şuan illa olmalı dediklerimden biri değil benim için 😅
Son iki haftada yaptığım harcamanın haddi hesabı yok da 😅🙈

Anladım canım sen bilirsin yine. Tüm özelliklerin bir arada olması iyiymiş ama👍
Ben şimdi önce oda için hava nemlendirici alacağım. Dediğin gibi onun da fiytlar uçmuş 🤦‍♀️ Sterilizatörü belki gelecek aylarda düşünebilirim, şuan illa olmalı dediklerimden biri değil benim için 😅
Son iki haftada yaptığım harcamanın haddi hesabı yok da 😅🙈
Buhar makinesi alacağım ben de 😬😬 ya gerçekten bitmiyor ihtiyaçlar hep bi masraf ,napcaz böyle 😀

Buhar makinesi alacağım ben de 😬😬 ya gerçekten bitmiyor ihtiyaçlar hep bi masraf ,napcaz böyle 😀
Ben bir de herşeyi yüksekten yüksekten aldım 😅 bir tek süt pompası, mochi, ateş ölçer ve küvet setinden kar ettim sanırım.
En büyük zararım bebek arabasında🙈 benim değil de kardeşimin zararı daha doğrusu 😂

Bende dun trendyol indiriminden lansinoh sut pompasi aldim manuel aldim kisa bir sure lazim olacak cok para vernek istemedim....
Bugun sleepy 2 no yenidogan bez aldim memnun kalacagimi bilsem bezde stok yapmak isterdim ama maaalesef belli olmuyor...
Kizlar birde kan ilaci ne kullaniyorsunuz benim doktor hep ozel ilac yaziyor 160 tl fiyati vardi almadim devletin verdigi tonla kan ilaci var ama herseyin en pahalisini oneriyor

Kizlar kuzenimin esi dogum yapmis bebegin videosunu attilar oturdum agladim 😥 Ay kendi bebegimde ne hallere girecegim bilmiyorum 🙈 Allah nazarlardan saklasin o kadar guzel bi bebek ki, gozler kapali agzi acik meme ariyor resmen 😍 Ayyy bir an once nisan ayina gelip dogurmak istedim.
Birde esim de baya duygulandi videoyu birkac kez izledi yuzunde bi tebessum olustu 😇

Back
X