2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar yatak bariyeri yatagin 4bir yanini sarmasi gerekmiyor mu ? Ben bugun chakraya gittim, sarici sadece kafa tarafi onemli zaten bebekler kucuk dort bi yanini sarmaniza gerek yok dedi. Ama tuhafima gitti emin olamadim. Sizler ne yaptiniz ?
Bence dört bir yanını sarması lazım ya . İlk başlarda çok hareketli olmaz ama birkaç ay sonra hareketlendiğinde yatağın bir ucundan diğer ucuna gidiyorlar , başı ayak ucu kısmına gelebiliyor mesela ya da yatağın en kısmına boylu boyunca yatabiliyorlar o yüzden dört tarafından korunaklı olması gerekir bence 😇

Arcelik 800 KM canim. Bir buyugu de vardi fakat gayet yeterli buyuklugu. Hic bir zaman tam dolmuyor zaten. Masrafa battik ama kesinlikle almalisin 😅
Kurutmada 7 veya 8kg yetiyo kizlar. Benim kurutma 7kg, camasir yikama 9kg. Ama kurutmanin ic kazani camasir yikamadan daha buyuk 😁 Valla 1 robot supurge 2 kurutma makinasi en buyuk kolaylik. Benim istanbulda evim hic tozlanmazdi. Bebislerimiz varken buyuk kolaylik. pembemanolya pembemanolya
Birde kurutmadan cikan suyu utu suyu veya ciceklerimi sulamak icin kullanirdim 😊

Bence dört bir yanını sarması lazım ya . İlk başlarda çok hareketli olmaz ama birkaç ay sonra hareketlendiğinde yatağın bir ucundan diğer ucuna gidiyorlar , başı ayak ucu kısmına gelebiliyor mesela ya da yatağın en kısmına boylu boyunca yatabiliyorlar o yüzden dört tarafından korunaklı olması gerekir bence 😇
Dimi bence de. Saticinin dedigi kafama yatmadi zaten canim

Kurutmada 7 veya 8kg yetiyo kizlar. Benim kurutma 7kg, camasir yikama 9kg. Ama kurutmanin ic kazani camasir yikamadan daha buyuk 😁 Valla 1 robot supurge 2 kurutma makinasi en buyuk kolaylik. Benim istanbulda evim hic tozlanmazdi. Bebislerimiz varken buyuk kolaylik. pembemanolya pembemanolya
Birde kurutmadan cikan suyu utu suyu veya ciceklerimi sulamak icin kullanirdim 😊
Allah o robot süpürgeyi yapandan çıkarandan bize kazandırandan razı olsun o gerçekten cok büyük rahatlık , hamileyken değerini cok daha iyi anladım 🙏🏻 Aklıma cok girdiniz vallahi kurutmayı da doğuma kadar alıp aradan çıkarmayı düşünüyorum . M mllen canım seninki hangi marka hangi model ?

Allah o robot süpürgeyi yapandan çıkarandan bize kazandırandan razı olsun o gerçekten cok büyük rahatlık , hamileyken değerini cok daha iyi anladım 🙏🏻 Aklıma cok girdiniz vallahi kurutmayı da doğuma kadar alıp aradan çıkarmayı düşünüyorum . M mllen canım seninki hangi marka hangi model ?
Benimmi vestel canim. Gecen sene subat ayinda 2500e almistim. 1 sene dolmadan 5079 olmus saka gibi 🤦‍♀️
Valla artik fiyatlari gordukce ne aldim aldim 2 gun sonra daha da pahalaniyo der oldum 😔

Benimmi vestel canim. Gecen sene subat ayinda 2500e almistim. 1 sene dolmadan 5079 olmus saka gibi 🤦‍♀️
Valla artik fiyatlari gordukce ne aldim aldim 2 gun sonra daha da pahalaniyo der oldum 😔

Bunun da fiyatının yükselmesine hiiiiç şaşırmadım 😒 aldığımız bebek arabası bile 2 ye katladı 2 ayda maalesef hiçbir şeyin fiyatı sabit durmuyor . Senin bu modele de bakıcam burda indirimdekilere de bir bakayım alıcam bi tane koydum kafaya ☺️

Bunun da fiyatının yükselmesine hiiiiç şaşırmadım 😒 aldığımız bebek arabası bile 2 ye katladı 2 ayda maalesef hiçbir şeyin fiyatı sabit durmuyor . Senin bu modele de bakıcam burda indirimdekilere de bir bakayım alıcam bi tane koydum kafaya ☺️
Ben 7-8 ay önce arçelikten 900 km almıştım 2500 civarıydı fiyatı. Kendi evimize geçemediğimiz için henüz kullanmadım fakat arkadaşım tavsiye etmişti memnundu.

Kizlar yatak bariyeri yatagin 4bir yanini sarmasi gerekmiyor mu ? Ben bugun chakraya gittim, sarici sadece kafa tarafi onemli zaten bebekler kucuk dort bi yanini sarmaniza gerek yok dedi. Ama tuhafima gitti emin olamadim. Sizler ne yaptiniz ?
İlk defa gördüm böyle bir açıklamayı 😅 dönmeye özellikle emeklemeye başladıklarında falan gece boyu kim bilir hangi hallerde bulacağız onları o beşiğin içerisinde 😍

Sabahlari ac karnina sicaga yakin ilik su iciyorum bana cok iyi geliyor, bagirsaklardaki peristaltik hareketi baslatiyor 😊

Ben yeni aldim ve evimin isini o kadar ama o kadar azaltti ki anlatamam. Hic camasir birikmiyor as topla derdi yok, toz topluyor ve yumusatici kullanmasan bile yumusacik cikiyor camasirlar. Yakin arkadaslarima hep bir an once alin dedim😅

Canimm uzun sure isiya maruz kaliyor camasirlar daha hijyenik olmasi gerekmez mi? Sicaklikla bakterilerin olmesi gerekir mantiken. Niye oyle diyorlar acaba anlayamadim sen anladin mi 🤔🤔 Deterjan kokusunu da azaltiyor o acidan da bebislere iyi bence.
Bende anlam veremedim canim, banada mantiken sanki daha saglikliymis gibi geldi ama degilmis 🤷🏻‍♀️ Sebebini de tam olarak anlamadim
Bende 4 yanini sarmasini istedim canim, bencede tuhaf sadece kafa tarafini sarmasi 🙄 Tuhaf saticiymis
Battı balık yan gider napalım 🤣 şimdi ben de bakıyorum Arçelik’e teşekkür ederim canım ❤️
Canim bizim ki de Arçelik 700 km, bunlarda onemli olan filtrenin acilmasi yani tozlar birikiyor ya her seferinde temizlemen gerekiyor. O kirmizi kollari acinca temizleyebiliyosun. Vallahi ben coook memnunum, icinin celik olmasina dikkat edin. Sakin saticiyi dinleyip bilinmedik markalardan almayin 🙄 Arcelik vestel bosch gibi servisi kolay olan bi urun al canim.

Eklentiler

• 1337F3AA-A1C3-4D85-B355-6F66B601E3FF.webp
    1337F3AA-A1C3-4D85-B355-6F66B601E3FF.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 54
  • FCEB1B4F-0EBB-42A8-B4AF-53936DE026E7.webp
    FCEB1B4F-0EBB-42A8-B4AF-53936DE026E7.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 47
Kizlar benim oglan biseyler yedikten 10-15dk sonra baya bi hareketleniyor, onun disinda hareketli degil. Bi sorun yoktur sanirim. Esim de diyo adam yiyor yatiyor ne yapsin 😂
Doktoruma gidince bi sorayim endise etmeli miyim acaba diye.
Haha yesinler o sapsigiiiii😊🥰 Benim kiz surekli oynuyo cunku neden? Anasi durmadan yiyo 😅

Back
X