- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Kizlar cok fena hastalandim  Kulaklarim burnum bogazim cok kotu
 Kulaklarim burnum bogazim cok kotu  Hizli test yaptim negatif cikti.. Cuma gunu Belcikaya gidecektim esime vize henuz cikmadigi icin babamla gidicem. Babam da tesadufen isi icin istanbulda. Gidebilecek miyim bilmiyorum.
 Hizli test yaptim negatif cikti.. Cuma gunu Belcikaya gidecektim esime vize henuz cikmadigi icin babamla gidicem. Babam da tesadufen isi icin istanbulda. Gidebilecek miyim bilmiyorum. 
Meyve ihlamur limon gibi takviyeleri yapiyorum ama hemen gececek gibi degil

Kulaklarim burnum bogazim cok kotu
 Kulaklarim burnum bogazim cok kotu  Hizli test yaptim negatif cikti.. Cuma gunu Belcikaya gidecektim esime vize henuz cikmadigi icin babamla gidicem. Babam da tesadufen isi icin istanbulda. Gidebilecek miyim bilmiyorum.
 Hizli test yaptim negatif cikti.. Cuma gunu Belcikaya gidecektim esime vize henuz cikmadigi icin babamla gidicem. Babam da tesadufen isi icin istanbulda. Gidebilecek miyim bilmiyorum. Meyve ihlamur limon gibi takviyeleri yapiyorum ama hemen gececek gibi degil

aslında son doktora gittiğimde bana Nisan son haftası dedi yani dahada az kaldı aslında çok değişik bir duygu
 aslında son doktora gittiğimde bana Nisan son haftası dedi yani dahada az kaldı aslında çok değişik bir duygu  

ne kadar sürede hazırlayıp gönderdiler bi de yetişir dimi 2 ayda
 ne kadar sürede hazırlayıp gönderdiler bi de yetişir dimi 2 ayda  

biraz daha iyiyim simdi bogazim yumusadi ama burnum ve gozum cok sulaniyor.
 biraz daha iyiyim simdi bogazim yumusadi ama burnum ve gozum cok sulaniyor.