Cok gecmis olsun. Coraspirin çok önemli doktoruna mutlaka hatırlat kullan canım. Bende anlattığım için h kendi doktoruma hem baska doktorlara sordum doğuma kadar kullanacaksın dediler.Kızlar merhaba nasılsınız. Şükür covidi atlattım . İlk günler çok aşırı halsizlik nefes darligim oldu. Şükür şimdi jyiyiyim yarın minigimi görmeye gideceğim ins oda iyidir.
34. Haftadan sonra 2 haftada bir cagiracak. Nst ye baglacaklar ben Nst yi seviyorum onun sesi oğlumun sesi, bana güzel geliyorKızlar iyi akşamlar merak ettiğim bir konu varda 32-34. Haftalardan sonra doktor daha sık mi çağırıyor muayeneye? Şuan ayda 1 gidiyorum çünkü bu sıklaşacak mi merak ediyorum.
Doktoruna görünmekte iyi yaparsin isallah iyi haberler ile gel. Hafta olarak ilerledik isallah şu ayı da atlatalım hep beraber peş peşe doguralim.Benimde normalde haftaya idi randevum ama mecburi yarına randevu aldım. Maalesef sürekli çamaşırda ıslaklık ve kahverengi leke sorunlari yasiyorum korkudan daha fazla bekleyemedim aldım randevuyu yarına... inşallah herkes güzel haberler alır bebisler sağlıklıdır.