- 13 Şubat 2019
- 71
- 111
- 43
- 33
Arkadaşlar iyi geceler, bu saatte yazıyorum ama öyle daraldım içim sıkılıyor ki anlatamam. 33+3 haftamdayım gelin görün ki hep bir tedirginlik hep bir korku. Bir düşük bir dış gebelik geçirmiş olmam, hevesimin iki kez kursağımda kalmış olması sanırım beni etkileyen yıpratan bu gebeliğimde de kendi kendime zehir ettim nerdeyse. Eşyalar aldık falan ama hep bir korku. Ağladım içim o kadar sıkıldı ki geçmiyor bir türlü. Ve koruyorum diye bir şey olacak diye de kendime kızıyorum. Oysa niye olsun diyorum. En baştan beri kan sulandırıcı kullanıyorum düşük riski için ilaç falan sanırım hepsi beni yordu. Sizde de oluyor mu korkular. Kadınlar kulübünde birbirinden farklı kötü anılar var kayıplarla ilgili. Hele 30. haftalardan sonra kayıp yaşayanlar beni öyle korkutuyor ki ne okusam onu yaşayacağım sanıyorum ama genel olarak düşününce de yok diyorum yani neden olsun ki. Anlayacağınız çok zor durumdayım. Dün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolundaydı. Ama bu bile içimi sadece birkaç saat rahatlatıyor. Çünkü burada bakıyorum bugün kontrolden gelip diğer gün kayıp yaşayanlar var. Umarım sizi de saçma şeylerimle üzmem ama o kadar çaresiz kalıyorum ki bazen. Rabbim yavrularımıza kavuştursun hayırlısıyla inşallah.,