• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canim emzirme sutyenini penti ve e bebek indiriminden almistim. Cok cok rahatlar. Ebebegin kaliplari dar. 95 anca oldu. Penti de 85 aldim.
Emzirme sutyeni lcw ve pentiden aldim. Sutyenle asla uyuyamayan ben bu 2 markanin emzirme sutyeniyle gayet uyuyorum yokmus hissi veriyolar.

Bende e-bebek, lcw ve pentiden aldım.
Denedim sadece iyi oldular kullanmadım daha :)
E-bebektekiler daha günlük, lcw ve penti daha seksi :KK70:
Bana aldığınız beğendiğiniz modellerin linkini gonderir misiniz bende bakıp alayım. Normalde denemeden almak istemem ama gidip almaya üşeniyorum sizlerin tavsiyesi ile almak isterim. Teşekkür ederim, bekliyorum linkleri

Bana aldığınız beğendiğiniz modellerin linkini gonderir misiniz bende bakıp alayım. Normalde denemeden almak istemem ama gidip almaya üşeniyorum sizlerin tavsiyesi ile almak isterim. Teşekkür ederim, bekliyorum linkleri
Ben yakından bir mağazadan aldım internetten almadım ...

Destekli değil öncelikle onu diyeyim.
Normal penye şeklinde.
İlk başlarda bununla başlayıp, emzirme işini tamamen düzene oturtunca o şatafatlı sütyenlere geçerim dedim.
Fiyatı da uygun.
Ben civilden de almıştım onu yazmayı unutmuşum.
Ekliyorum canım

Vakit hızla gecıyor kızlar bazen korkuyorum sezeryan sonrası zordu o gunlerı yenıden yasamak gozumde buyuyor sonra kendımı telkın edıyorum sonucta hepsı gectı yıne gececek
Son 1 2 eksıgım kaldı gogus kremı, terlık,bilek kısmı bol bir çorap maalesef dogum sonrası ayaklar sısebılıyor ...
sankı hamıleyken çalışınca ınsan kendını hazır hıssetmıyor işe kapılıyorum hamılelıgı unutuyorum arada dank edıyor yakında dogum var adapte olamıyorum öyle tuhaf bır psıkolojı ıcındeyım :)

Vakit hızla gecıyor kızlar bazen korkuyorum sezeryan sonrası zordu o gunlerı yenıden yasamak gozumde buyuyor sonra kendımı telkın edıyorum sonucta hepsı gectı yıne gececek
Son 1 2 eksıgım kaldı gogus kremı, terlık,bilek kısmı bol bir çorap maalesef dogum sonrası ayaklar sısebılıyor ...
sankı hamıleyken çalışınca ınsan kendını hazır hıssetmıyor işe kapılıyorum hamılelıgı unutuyorum arada dank edıyor yakında dogum var adapte olamıyorum öyle tuhaf bır psıkolojı ıcındeyım :)

Şuan bende öyleyim.
Çalışıyorum izne ayrılınca hiç bir şey yetişmeyecekmiş gibi geliyor.
Bir de sanki hemen doğuracakmışım gibi :(

Evin işini bir yapabilseydim :(

Şuan bende öyleyim.
Çalışıyorum izne ayrılınca hiç bir şey yetişmeyecekmiş gibi geliyor.
Bir de sanki hemen doğuracakmışım gibi :KK43:

Evin işini bir yapabilseydim :KK43:

Evet calisirken ev otel gibi haftasonu 2 gun evdeyim gunluk isler yemek anca bitiyor
Guya buzluga bisrylr atacagim dogum sonrasi icin ugrasmaya mecalim yok
Vaktini beklerse bebisler yetisir canim hele senin ilk cocuk evde dagitan yok benim kizim anasinifinda valla heryer boya kalem toka ve prenses kiyafetleri susler🤣

Evet calisirken ev otel gibi haftasonu 2 gun evdeyim gunluk isler yemek anca bitiyor
Guya buzluga bisrylr atacagim dogum sonrasi icin ugrasmaya mecalim yok
Vaktini beklerse bebisler yetisir canim hele senin ilk cocuk evde dagitan yok benim kizim anasinifinda valla heryer boya kalem toka ve prenses kiyafetleri susler🤣

Ben o buzluk işinde çok kararsızım ne yapıp atsam yani daha yapmadımda.
Bir de annemler geliyor olacak zaten illa yapmalı mıyız ?
Dağıtan yokta işten fırsat bulup düzenli tutamıyorum işte gittikçe de kirlendi hep.

Geçen sene 4 gün full temizlik yapıp düzene sokmuştum ama bu sene nasıl olacak bilmiyorum :/

Ilk zamanlar sut cis kaka uyku muhabbetlerimiz olacak sonra ek gida fikirleri derken yazisiriz canim. Yazin da pusetlerle gezeriz foto atariz falan 😍😍

Bence de guzel bi sabah. Tembelligimi uzerimden atip sabah 8de cayimi demleyip evdem ciktim, bii yarim saat yuruyus yaptim. Firindan ekmegimi alip geldim mis gibi kahvaltimi yaptim, Isimin basina gectim yatarak degil oturarak hemde 😅 Bugun tembellik yok insallah 🤗
Ne guzel seyler yazdin oyle canim yaa içim ferahladı valla okurken 😍😍 Foto atalıım hep yazışalıım 🥰🥰🥰

Waikiki ye yeni modeller gelmiş, bayildiiiim😍 dogum sonrası için aldim ikisini de henuz gelmedi ama inşallah güzel cikar ❤️🌺
Güle güle kullan canım 🥰
Kizlar aklima ne geldi ya 🥺 Bizler simdi dogumdan sonra gorusemeyecek miyiz ki 😔 En azindan emzirirken falan yazisalim unutmayalim birbirimizi 😔❤️
Niye görüşemeyelim canım, asıl serüven o zaman başlayacak 🥰
gazlar, kakalar, uykusuz geceler, aşılar, uyku eğitimi 😅
Arkadaşlar iyi geceler, bu saatte yazıyorum ama öyle daraldım içim sıkılıyor ki anlatamam. 33+3 haftamdayım gelin görün ki hep bir tedirginlik hep bir korku. Bir düşük bir dış gebelik geçirmiş olmam, hevesimin iki kez kursağımda kalmış olması sanırım beni etkileyen yıpratan bu gebeliğimde de kendi kendime zehir ettim nerdeyse. Eşyalar aldık falan ama hep bir korku. Ağladım içim o kadar sıkıldı ki geçmiyor bir türlü. Ve koruyorum diye bir şey olacak diye de kendime kızıyorum. Oysa niye olsun diyorum. En baştan beri kan sulandırıcı kullanıyorum düşük riski için ilaç falan sanırım hepsi beni yordu. Sizde de oluyor mu korkular. Kadınlar kulübünde birbirinden farklı kötü anılar var kayıplarla ilgili. Hele 30. haftalardan sonra kayıp yaşayanlar beni öyle korkutuyor ki ne okusam onu yaşayacağım sanıyorum ama genel olarak düşününce de yok diyorum yani neden olsun ki. Anlayacağınız çok zor durumdayım. Dün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolundaydı. Ama bu bile içimi sadece birkaç saat rahatlatıyor. Çünkü burada bakıyorum bugün kontrolden gelip diğer gün kayıp yaşayanlar var. Umarım sizi de saçma şeylerimle üzmem ama o kadar çaresiz kalıyorum ki bazen. Rabbim yavrularımıza kavuştursun hayırlısıyla inşallah.,
Canım ben de riskliyim bana da geliyor ara ara böyle düşünceler, burada paylaşınca inan biraz rahatlıyorum ben de. Çok şükür artık haftalarımız ilerledi, sıkı kontrollerle sağlıkla alacağız yavrularımızı kucağımıza. Bir arkadaş söylemişti buradan. Genelde olumsuzluk yaşayanlar paylaşıyor hikayelerini, sonu güzel bitenler ihtiyaç hissetmiyor çünkü. Haklı gerçekten. O yüzden inanıyorum artık mutlu sonla bitenlerin o okuduklarımızdan çok daha fazla olduğuna. İnşallah biz de onlardan biri olacağız 🥰

Süt saklama poşeti göğüs kalkanı ve göğüs kremi aldınız mı kızlar

Canım mochi nin yanında gelmişti 25 tane saklama poşeti, onlar var sadece. Devamını sütümün durumuna göre alacağım. Göğüs kremini de Garmastan aldım. Burda da önermişti arkadaşlar, sürekli gittiğim eczacıma da danıştım. O da Garmastan ı önerdi.

Pek bir eksiğin de kalmamış canım hazır sayılırsın 🥰 bakma sürekli evde olmak da bazen iyi olmuyor. Yeri geliyor tüm gün düşünmekten kendini alamıyorsun, duygusal olarak yoruluyorsun 🙈

Gunaydin kizlarrr 🌸❤️

pembemanolya pembemanolya Kuzum esin nasil oldu? Sen nasilsin yoktur insallah bir hastaligin? 😚🌸

pembemanolya pembemanolya umarim iyisindir canim, guzel haberlerini bekliyoruz. 🙏💕
Canlarım destekleriniz için hepinize ayrı ayrı cok teşekkür ederim teker teker alıntılayamadım kusura bakmayın 🙏🏻 Eşim grip geçirir gibi geçiriyor , halsiz burnu tıkalı boğazı şiş, hapşurma var . Arkadaşında kalıyor . Benim de boğazım şiş burnum tıkalı , ateşim dün akşam 37.3 e yükseldi parasetamol içtim kontrol altında tutuyorum , doktoruma durumu bildirdim kontrolüm var ertelemedi . Kontrolden sonra test yaptıracağım ama ben pozitif olduğumu düşünüyorum belirtilerim yavaş yavaş çıkıyor, bu halime de şükür en azından ayakta atlatmış olurum . Dün hasta olursam yapamam diye evi dezenfekte ettim eşimin temas ettiği ne varsa terliklerine kadar yıkadım . Prizler,musluklar,kapı kolları sandalye masa ne varsa sildim, yerleri kolonya ve dezenfektanla bile silecek kadar çıldırdım hatta 😊 . Elimden gelen de bu kadar zaten 🤷🏼‍♀️

Ben o buzluk işinde çok kararsızım ne yapıp atsam yani daha yapmadımda.
Bir de annemler geliyor olacak zaten illa yapmalı mıyız ?
Dağıtan yokta işten fırsat bulup düzenli tutamıyorum işte gittikçe de kirlendi hep.

Geçen sene 4 gün full temizlik yapıp düzene sokmuştum ama bu sene nasıl olacak bilmiyorum :/

Benim annem gelecek ama en fazla 20 gun duracak
Emzirirken ben cok acikiyordum ogunlu yenmiyor agzina biseyler atiosun hep
Buzlukta pratik seyler olmasi bence cok ise yariyor
Sigara boregi vs sarip atabilirsin kek bile konuyor sarma vs....
Isten cikinca temizlikten ziyade dolaba yogunlasacagim😊

Canlarım destekleriniz için hepinize ayrı ayrı cok teşekkür ederim teker teker alıntılayamadım kusura bakmayın 🙏🏻 Eşim grip geçirir gibi geçiriyor , halsiz burnu tıkalı boğazı şiş, hapşurma var . Arkadaşında kalıyor . Benim de boğazım şiş burnum tıkalı , ateşim dün akşam 37.3 e yükseldi parasetamol içtim kontrol altında tutuyorum , doktoruma durumu bildirdim kontrolüm var ertelemedi . Kontrolden sonra test yaptıracağım ama ben pozitif olduğumu düşünüyorum belirtilerim yavaş yavaş çıkıyor, bu halime de şükür en azından ayakta atlatmış olurum . Dün hasta olursam yapamam diye evi dezenfekte ettim eşimin temas ettiği ne varsa terliklerine kadar yıkadım . Prizler,musluklar,kapı kolları sandalye masa ne varsa sildim, yerleri kolonya ve dezenfektanla bile silecek kadar çıldırdım hatta 😊 . Elimden gelen de bu kadar zaten 🤷🏼‍♀️
Canım geçmiş olsun eşine de sana da 🌺
İnşallah böyle geçip gidecek daha kötü olmayacak içini ferah tut 🥰

Kızlar lütfen ikinci dogum um normalden çekiniyorum bu kez özelden de ilkinde bi hayr görmedim devlette dogum yapan var mı

Canım geçmiş olsun eşine de sana da 🌺
İnşallah böyle geçip gidecek daha kötü olmayacak içini ferah tut 🥰
İnşallah canım, bunu da yaşayacağımız varmış . Astımdan dolayı cok korkuyorum ben yoksa gerçekten sorun değil bu yaşıma kadar az hastalık,ameliyat geçirmedim ben. Ama o nefes darlığı cok kötü bir olay Allah kimseye yaşatmasın🙏🏻 Sen naptın hazırladın galiba çantayı da artık bitti mi hazırlıklar 🥰

Kızlar lütfen ikinci dogum um normalden çekiniyorum bu kez özelden de ilkinde bi hayr görmedim devlette dogum yapan var mı
Ben ilk iki doğumum özel hastaneydi 3 doğumum devletteydi sezaryen oldum 3 de de devlet hastanesinde çok rahattım her doğum ayrı bir tecrübe dr da önemli hemşire daha da önemli bana çok destek oldular devlette özel hastanede bu ilgi yoktu dr iyi oluyor ordada

Back
X