Ben ilk dogumda satmaya çekindim ve sütler göğüste birikti süt sıtması oldum. Atesim 39 a çıktı,sutler gögusten fışkırıyor, titreme oluyor. Sütü saginca sıkıntı olmadı bir daha. Ondan dolayı pompa ve süt torbası aldım az gelirse duruma göre alirim ama evde olacağım için çok da saklamaya gerek yokErken doğum riskim var benim acaba alsam kullanılıyor mu erken doğum olursa süt sağıp mı veriliyor o zaman
Tesekkurler penti pembe bana uyacak gibi ondan alayimSayfa Bulunamadı
www.e-bebek.com
Destekli değil öncelikle onu diyeyim.
Normal penye şeklinde.
İlk başlarda bununla başlayıp, emzirme işini tamamen düzene oturtunca o şatafatlı sütyenlere geçerim dedim.
Fiyatı da uygun.
Ben civilden de almıştım onu yazmayı unutmuşum.
Ekliyorum canım
![]()
Civil Bebek ve Çocuk Mağazaları - Civilim.com
Bebek ve çocuklarınız için aradığınız tüm ürünler en uygun fiyat fırsatı ve yepyeni kampanyalarla hızlı alışverişin adresi Civilim.com’da!www.civilim.com
![]()
Emzirme Sütyeni - LC WAIKIKI - 249,99 TL
LCW DREAM Dolgusuz Dantel Detaylı Emzirme Sütyeni size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W1KA09Z8-HHKwww.lcwaikiki.com
![]()
Penti Mama Hamile Colors Emzirme Sütyeni PL32CQLY21IY-GLR - Gül Kurusu - Penti
Penti Mama Hamile Colors Emzirme Sütyeni PL32CQLY21IY-GLR - Gül Kurusu ürünü Penti`de. Penti Mama Hamile Colors Emzirme Sütyeni PL32CQLY21IY-GLR - Gül Kurusu ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
![]()
Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet PLIRJX8N21SK-RE8 - Gül Kurusu - Penti
Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet PLIRJX8N21SK-RE8 - Gül Kurusu ürünü Penti`de. Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet PLIRJX8N21SK-RE8 - Gül Kurusu ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Atlet ilk doğum sonrası iyi oluyor. Sutyen atlet üst üste giymiyorsun. Hem de kendini sicak tutman lazım 1 -2 adet al bence bulunsun. Kisin evde sutyen takmadan tek qtlet ile free takılırsın ben şimdi emzirme atleti ile takılıyorum çok rahatCanım ben emzirme sütyeni suwen,LCW,Penti markalarından aldım şuan 4-5 tane var :)) emzirme atleti almadım acikcasi yazın atlet giymiyorum kullanirmiyim bilemedigimden almadım şimdilik :)
Sen sutyen için link paylaşır mısın bakayim bende