2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
78 ile hamile kaldım ilk 5 ay diyetisyene gittim cnm toplamda 5.5 kilo aldım bebis te 37+6 da 3.115 gr doğdu şükür şimdi eriyoruz keşke 60 i görebilsem

66 yla kaldım 92 kiloyla doğuma girdim şuan 81 kiloyum
Teşekkürler kızım
Pişman mıyım asla yine olsa yine yerim

Şanslısın bi yönden ama bende kilo sevmem eşim istesede yapamazdım heralde sırf görüntü değil cidden fazla yük kilo kötü oluyor hamilelikte beni en zorlayan şey kilodur
Evt en azından tepemde surekli kilo ver diyen biri yok, her halimle begeniyor :) ama benimde meniskusum var ve kilo olunca daha agri oluyor, ideal kilo herzaman iyidir, zaten yas aldıkça kilo vermekte zor oluyor, bi denge tutturmak lazim

Kilolar konuşulmaya başlanmış ben 89la hamile kaldım 98le doğum yaptım. Şuan 86 kiloyum. Yani 9 kilo aldım 12 kilo verdim. İlk hedefim 70lere düşmek inşallah daha da vermek istiyorum nasipse

Havalar düzelse bol bol yürüyüş yaparız kilolar da gider

Kilolar konuşulmaya başlanmış ben 89la hamile kaldım 98le doğum yaptım. Şuan 86 kiloyum. Yani 9 kilo aldım 12 kilo verdim. İlk hedefim 70lere düşmek inşallah daha da vermek istiyorum nasipse
MasAllah cnm sende vermissin baya

Evt en azından tepemde surekli kilo ver diyen biri yok, her halimle begeniyor :) ama benimde meniskusum var ve kilo olunca daha agri oluyor, ideal kilo herzaman iyidir, zaten yas aldıkça kilo vermekte zor oluyor, bi denge tutturmak lazim
Ya tabi bir de öyleleri var büyük saygısızlık ama kilo ver diye söylemesi insanın eşi bile olsa bence. Ve aynen 30 milad oldu bende sanki asla kilo bile almazdım kolay kolay ama 30 olunca kilo vermem bile ağırlaştı zor gidiyor gerçekten, 20 li yaşlar bitti

Sağlıcakla kucağına al inşallah canım. Yarın güzel haberlerini bekliyor olacağız

Sen ne günler atlattın bunlarda geçecek sezaryen sonrası birde ilk olunca zor oluyor normal bunlar kendini yetersiz hissetme ..yüzüne bak bebeğinin kokusunu içine çek sütün emzirdikçe artar ...Kendine de iyi bak bebeğin uyuyunca uyu bol su iç

İyi düşün güzel şeyler olsun
Yarın kendinde olunca bize de yaz sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah

Sağlıkla kucağına al insAllah cnm benim dualarımız seninle

Çok acele ediyorum farkındayım ama kendimi tutamıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…