2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok geçmiş olsun cnm ama atlatmışsınız çok şükür paşan çok daha iyi olacak insAllah merak etme cnm öğrenirsin her şeyi insan yaşayarak ogreniyo cnm masAllah size bol bol op kokla bebisini

Insan kendini en iyi nasil hissediyorsa oyle olmali aslinda ama acele etmemek lazım tabi :) benim eşim kilolu seviyor mesela hemde 80 kg civarlarını ama ben o kadar fazla kilolu olmak istemiyorum tabi

Aslında biliyorsun sağlam psikolojim var ama bu meme ve idrar olayı canımı sıkıyor cidden.
Yoksa süreç olduğunu hep hatırlatıyorum kendime sakin kalmaya çalışıyorum taa ki memelere kadar
Onlarda gecicek insallah, memeler buyuk acı ama gecicek oda, gecen gun hemsire, sakin ucunu verme sadece yara olur, tum kahverengi alanı ver dedi, hatta ekstra kreme gerek yok kendi sutunu sur yara olunca dedi

Onlarda gecicek insallah, memeler buyuk acı ama gecicek oda, gecen gun hemsire, sakin ucunu verme sadece yara olur, tum kahverengi alanı ver dedi, hatta ekstra kreme gerek yok kendi sutunu sur yara olunca dedi

Benim kız tutma sevdasından bıraksam tüm memeyi ağzına atacak
Bende öyle yapıyorum ama ilk başta tutsun derken yara oldular.
Dün tahinin yağını sürdüm ama değişen bir şey yok

Iyi aksamlar kizlar Sizden dua istemeye geldim Yarin sabah 08:30 da hastaneye yatisimiz olacak, suni sanciyla 40+1 de bebegimi kucagima almaya ugrasacagiz. Insallah hepimiz kolay bir dogum geciririz. Dogum sonrasi gorusmek uzere insallahh
Bir açmazda doğur insAllah cnm sağlıkla al bebisini kucağına insAllah cnm
Cnm sen su anda lohusaliktan dolayı öyle düşünüyorsun psikoloji insani etkiliyo herşey çok daha güzel olacak

Benim kız tutma sevdasından bıraksam tüm memeyi ağzına atacak
Bende öyle yapıyorum ama ilk başta tutsun derken yara oldular.
Dün tahinin yağını sürdüm ama değişen bir şey yok
Ben emzirdiğim ilk gün gümüş kapakları kullanmaya başladım, birde lansinoh krem sürüyorum arada, henüz yara olmadı çok şükür. Tavsiye ederim hep iyileştirici özelliği var gümüş kapakların, hemde akan sütü orda tuttuğu için nemli kalmasınıda sağlıyor.

Selam kızlar bugün kontrolden geldim normalde bugüne doğum tarihi almıştık ama ben rahatsızlanınca doktorla konuşup birkaç gün erteleyelim.dedik ve çok şükür bebiş iyi herşey yolunda 3046 kg olmuş paşa biraz enfeksiyondan ve benim 6 gün tuttuğum oructan dolayı az kilo almış bebiş ama kilosuna takılma iyi dedi doktor hafif sancıların var dedi banada ilaç falan yazdı öksürük biraz zor geçer en geç 16 sında almalıyız diye söyledi ve bizde ayın 16 sında yani cumartesi gunu paşamla kavusacaz insAllah bana dua edinde oksurugum ve alerjim geçsin cumartesiye kadar

İnşallah iyi olursun o güne, sezaryanı öksürükle düşünemiyorum. Benim bir kere genzime su kaçtı diye öksürdüm mahvoldum resmen

Ben almamıştım şimdi çok çekiyorum çok pişmanım

Hadi geliyor paşan

İnşallah iyi olursun o güne, sezaryanı öksürükle düşünemiyorum. Benim bir kere genzime su kaçtı diye öksürdüm mahvoldum resmen
Amin cnm inşallah valla biliyorum.benimde ilk sezeryanda öksürük oldu ve kan sulandırıcı iğne yüzünden alerji oldum mahvoldum

Insan kendini en iyi nasil hissediyorsa oyle olmali aslinda ama acele etmemek lazım tabi :) benim eşim kilolu seviyor mesela hemde 80 kg civarlarını ama ben o kadar fazla kilolu olmak istemiyorum tabi
Şanslısın bi yönden ama bende kilo sevmem eşim istesede yapamazdım heralde sırf görüntü değil cidden fazla yük kilo kötü oluyor hamilelikte beni en zorlayan şey kilodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…