• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canım kaç gündür ağla ağla psikolojim bozuldu artık. Annemden soğudum artık. Annem normalde de bana sevgi sözcükleri söyleyen biri değildir. Ama bebek olmadan önce oyuncaklar örerdi ne bileyim çorap falan alırdı koyardı bi kenara toruna bunlar diye. Şimdi bebek geliyor hiçbir şey yok
Aslinda sorduğunda daha erken diye söylemiş, herkesin bi kaybetme korkusu olabilir yada farkli bir cinsiyet mi bekliyordu?? Genelde çocuklarına karşı mesafeli olanlar torunlarıyla cok farkli olabiliyor ancak doğunca tecrübe edilebilir buda. Sen yine de canini sikmamaya calis, eşine de annem sevgisini belli edemez de gec. Çoğumuz normalde hiç onemsemeyecegimiz seylere cok kirildik ağladık ama biraz zaman geçince buna mi uzuldum diyebiliyor insan, ben mesela az ağlasam karnima agri girer o yuzden cok dikkat ediyorum. Sende dikkat et canım, kimsenin seni bu kadar üzmesine izin verme 💕

Valla çok memnun oluruz dün akşam biraz araştırdık bahçeci nin instagramda Bulgaristan sayfası bile varmış meğer , buradan çok kişi gidiyormuş konaklama hizmetleri de varmış aklına en çok yatan bahçeci oldu , eğer doktor adını da öğrenebilirsek çok iyi olur 🙏🏻
Cem Çelik doktorun ismi canım. İnşaallah herşey istediği gibi olur.

Aslinda sorduğunda daha erken diye söylemiş, herkesin bi kaybetme korkusu olabilir yada farkli bir cinsiyet mi bekliyordu?? Genelde çocuklarına karşı mesafeli olanlar torunlarıyla cok farkli olabiliyor ancak doğunca tecrübe edilebilir buda. Sen yine de canini sikmamaya calis, eşine de annem sevgisini belli edemez de gec. Çoğumuz normalde hiç onemsemeyecegimiz seylere cok kirildik ağladık ama biraz zaman geçince buna mi uzuldum diyebiliyor insan, ben mesela az ağlasam karnima agri girer o yuzden cok dikkat ediyorum. Sende dikkat et canım, kimsenin seni bu kadar üzmesine izin verme 💕
Teşekkür ederim canım. İnşallah her şey düzelir de normale döneriz

Kızlar ya bir kaç gündür moralim çok bozuk. 6.aya girdim kendi annemde bebeğe karşı gelişen hiçbir heves ışığı yok. İlk bebeğimiz onların da ilk torunu olcak. Daha hiçbir şey almamış çocuğuma. Biz bebek arabası aldık onun parasını verdiler hemen sadece o kadar. İlk zamanlar niye heves etmiyorsun dediğimde daha küçük diyordu. Sonradan cinsiyet belli değil daha dedi. Şimdi de diyor korkuyorum bişey olur diye. Doğsun herşey de alınır diyo. Ama bana çok tuhaf geliyor. İnsan ilk torununa hiç heves etmez mi ya. Bi de kendi annem yani. Kayınvalidem kendi annemden daha hevesli. Eşim de şimdi diyor bebeği baksın diye annene vercektik hiç vermeyelim daha iyi baksana hevesi bile yok diyo. Kaç gündür bunları düşünüp ağlıyorum. Eşime karşı da mahçup olmuş gibi hissediyorum
Böyle düşünme canım, Allahın izniyle doğsun bak nasıl göstere göstere yaşayacak duygularını. Benim annem de öyle doğmadan çok belli etmez, aman bişey olur nazar değer korkusu o. Eski insanlar öyle oluyor. Duygusalsa bi de. Allahın izniyle Doğup kucağına alınca annen, anlicaksın sen de.

Bende yoga yapmak istiyorum ama dontoruj onermiyor yürüyüş yapabilirsin kendini yormadan ama yoga, plates yasak dedi
Doktorun ne diyorsa önce onu dinlemek lazım tabi. Ama yoga pilates kadar hareketli değildir. İstersen koltukta oturarak sadece nefes egzersizlerine, meditasyona bile katılabilirsin 😊

Günaydın kızlar, bir önerim daha olacak, çevrenizdeki en yakın hastanede veya takipli hastanenizde gebe okuluna katılabilirsiniz. Hastanenin devlet veya özel olmasından etmez gebe okulları ücretsiz oluyor. Her hafta belli günlerde yapılıyor. Ben sağlıkçıyım, mesleğim de gebelik ve doğuma çok uzak değildir, kendimi bilgili sayarım ama yine de öğreneceğimiz küçük bir bilgi doğumda çok işimize yarayabilir. Ben ilk derslerden çok şey öğrendim. Vakti olana tavsiyedir 😉🌺

Kızlar kısalma devam ediyor. Hastaneye yatıyorum. 3-4 gibi serklaj uygulanacak. Dua edin nolur
Böyle şeyler yaşayıp süreci güzel ilerlemeye devam eden çok insan var. Sen pozitif olmaya çalış, inşallah bebişin seninle kalacak, hastaneden mutlu ayrılacaksın :KK200:

Back
X