Anam meslektaslar cogaldi.Benim eşimde suan İzmire gidiyor is icin, hatta dedi İzmire taşınmak istermisinben dedim yok duzenimi bozamam tabi benim okula giden kizim var çok zor olur, napiyim Allah güç kuvvet versin herkese, hepimize,bu zamanda is yapmak her gecen gün zorlaşıyor ama insallah bu günlerde gecicek
bende mimarim burada meslekteslar çoğalıyor
tabi suan kızlarımla ilgileniyorum insallah yenisi de biraz buyusun o zaman esime yardım etmeye basliycam yavaştan
aslinda yine de gitmen iyi olmus yoksa hep aklin esinde kalırdı bence arasına araniz bozulsa da yinede güzel günleriniz çoğunluktadir, o yuzden bazi seyleri bu dönemde görmeyeceksin, duymuyacaksin
insanlarda öyle dertler var ki, bizim yaptığımız tripleri sukur sayıyorlar, o yuzden guzel günlere az kaldığını dusun, seni rahatlatan seyleri yap keyfine bak, hic kimsenin seni üzmesine izin verme, sen herkesten önemlisin unutma
![]()
Dogru diyosun insanlarda ne dertler var sukretmek lazim tabi. Hatta annem bu gece ruyasinda beni kotu gormus. Oglen arayip soyledi. Dayanamadim ucundan icimi doktum tabi cok buyuttugumu soylemeden "damadin kendine guvenemiyosan dogurma" dedi diye. Oz annem "dogru ne var oyle demisse kocan o senin, millet neler yasiyor sen bulmussun boyle adami birde hep sikayet" dedi. Oz annem yani dusun :) Ne diyim hamile olan ben uzerine gelinen ben. Sen de vur anne dedim.