Kızlar size kayınvalideyle olan konuşmamı anlatayım da gülelim

bana diyor ki annen doğuma gelecek mi , ben sadece annemin yanında rahat edebilirim heralde gelecek dedim ben de durur muyum

ay ben de gelcem ama gelmişken 1-2 ay kalayım diyorum dedi ,sanki tatile geliyor

anne çok uzun soluklu şimdiden plan yapma istersen doğumdan sonra 1 ay geçsin bebek de ben de toparlanalım annemle İskenderun’a gideceğiz hep beraber , annem ve kocamla öyle karar verdik biz dedim

bak hele gelip 2 ay kalacakmış

kendi kendine öyle karar almış böyle bozarım ben de senin planını işte . Bi de diyo ki ben ne alayım bebeğe, daha yeni aklına gelmiş

gölge etme başka ihsan istemem diyecektim de eşimin hatrına yuttum . Biz her türlü ihtiyacını gördük anneannesiyle beraber , düşünmen yeter sağol dedim kapattım

Biz eşimle 6 yıldır tanışıyorken bu kadın beni evine almamıştı nikahımız yok diye arkadaşlar, dinen uygun bulmuyormuş bekar kadın ve erkeğin aynı evde kalmasını . Üstelik kalacak yerim yoktu İstanbul’da kış günü, otele gitmek zorunda kalmıştım. Zamanında o kadar çok cektim ki ben, şimdi her lafını ağzına tıkmama sebep de kendisidir yani lütfen yadırgamayın beni