Yoyko ya karar verdim canım ya. Fiyat performans olarak en uygunu o geldi. Bize uyan en iyi özelliği de ara kadamede yükseklik ayarının olması. Benim yatağım normalden baya yüksek çünkü. İnşallah sağlıkla alacağım günler de gelecek geri sayımdayım
Kızına da maşallah canım

Başka bir sağlık sorunları olmasın da dediğin gibi hepsi büyüyorlar

sağlıkla gelsinler inşallah
Ben de yoyko ya karar verdim canım

yorumları çok iyi hepsiburada da falan.
Serklajdan beri düz de yatsam yan da yatsam senin şu kalça altına yastık önerin kurtarıcım oldu. Ayaklarımın altına koyuyordum ama kalça altını akıl edememiştim valla ne yalan söylim

Başımın altına incecik bir yastık alıyorum. Kalçama bir tık yüksek. Ayaklarıma daha da yüksek koyunca hiç baskı hissetmiyorum aşağıda
Bizim de ilk hedef şuan 28 canım

sağlıkla ulaşırız inşallah. Bana hiç bahsetmedi ama ciğer geliştiriciden falan. Bir sorayım haftaya yine.
Senin neden riskli gebeliğin?
Ben akşamları o magnezyumu içmezsem hemen karnım sertleşiyor canım. Gerçekten çok rahatlatıyor içince
Geçmiş olsun canım

bugün nasıl toparlayabildi mi biraz daha?
Geçmiş olsun

Size de geçmiş olsun

Ay kendim yapamıyorum maalesef ama valla böyle sizlerden dinleyince benim bile içimin yağları eriyor
İlla bozacaklar bir şekilde yaptıkları iyi şeyi de. Bizim bile nasıl hoşumuza gitmişti söylediğinde

Eşini dinle sen boşver. Direk ben aldım de gitsin
Benim kayınvalide de gelirken hastane çıkış seti almış sağolsun. Neyse verdi teşekkür ettik bakıyoruz eşimle açtık hemen arkasından niyetini belli eden o cümleyi kurdu. Bu tam hastane çıkışı başka almanıza gerek yok.
Ben de dedim ilk aylar giyeceklerini zaten hep hastane çıkış seti olarak aldık. (Öyle planlıyorum ama almadım henüz malum

)
Ya senin 15. torunun , bizim ilk bebeğimiz, kaç yıldır beklemişiz, bırak da yavrumun ilk giyeceği kıyafetleri ben seçeyim ben alayım yani. Benim annem de almış. Telefonda aldım derken bile evde kullanırsın battaniyesiyle falan diye aldım dedi

Hiç konusunu açmayacağım valla doğuma kadar. Hastane odasında görür artık napim