• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben nazar degmesin gece iyi uyuyorum ama en az 2 kere tualete kalkiyorum. 😌 Buna da sukur ocak ve subati boyle gecirsem eyvallah 🙏
Birde kizlar tek uyuyun daha rahat edersiniz. Ben esimle uyuyunca gece cok sık uyaniyorum. 1 haftadir o salonda yatiyor ben koca yatakta tek basima demeyin keyfime 😅🙈

Ben nazar degmesin gece iyi uyuyorum ama en az 2 kere tualete kalkiyorum. 😌 Buna da sukur ocak ve subati boyle gecirsem eyvallah 🙏
Birde kizlar tek uyuyun daha rahat edersiniz. Ben esimle uyuyunca gece cok sık uyaniyorum. 1 haftadir o salonda yatiyor ben koca yatakta tek basima demeyin keyfime 😅🙈
Allah seni napmasın 😅

Satıştan kaldırılmış canım linkte çıkmıyor. Güle güle kullanın :)

Ben şeker yüklemesi yaptırdım biraz yüksek çıktı. Evde ölçüme devam ediyorum sabah açlık 82 tokluk 122 çıktı. Sizin kaç çıktı acaba
Benim açlıklar 105_115 arası tokluk 150_168 arasını çıkıyor o kadarda dikkat etmeme rağmen

Evet inşallah bizde oyle oluruz.
Ben gebelik tedavisinde kilo aldim diye diyetisyenle 16 kilo verdim kendiliğinden gebe kaldim. 3 ay cok sıkı diyet yapmıştım, doğum sonrası da başlarım yine diyorum ama bakalım 🤷

Oluruz ne var canım kilo vermekte biraz sıkarız dişimizi bitti gitti :halay:

Satıştan kaldırılmış canım linkte çıkmıyor. Güle güle kullanın :)

Ben şeker yüklemesi yaptırdım biraz yüksek çıktı. Evde ölçüme devam ediyorum sabah açlık 82 tokluk 122 çıktı. Sizin kaç çıktı acaba

Baya indirime girmişti ondan herhalde akşama fotoğraf atayım evden

Bence biz çalıştığımız için vücudumuz bayılıp kalıyo geceleri 😁😁😁

Ben dar taç takamam başımı ağrıtır. Buranın taçları esnek ve rahat, çok da uygun fiyata yaptırdım ama Aralık fiyatıymış. 75 lira.
Link açılmadı canim sen sayfa adını yazabilir misin
Canım ben beğendim yatağı. İki yüzeyi farklı sertlikte. Gayet hissediliyor fark. Yaşa göre omurga gelişimini destekleyici özelliği hep ön plana çıkarmışlar🤔 kendi yatağım da yataş memnunum ben.
0-2 yaş olan yüzü daha sert. Ben yine özelliklerini de çektim koydum. Kılıfı da yıkanabiliyor.
Park yatak için aldığımdan hafifliği de hoşuma gitti. Hafif dediğim yine 2,7 kg var 70x110 ölçüsü.

İnternette adı sanı olmayan markalar 200-250₺ idi. Bu 377₺ idi bunu alalım dedik. En azından yataş. Şimdi biraz daha da inmiş hatta🙈

P pink-jazz indirim de devam ediyor kendi sitesinde.

M mllen benim boyut 30₺ daha inmiş 😅 seninki de biraz inmiş galiba 🙈
Cok teşekkür ederim akşam bakamadım buraya şimdi gördüm bende alacagim simdi artık alisverise basladim bende. Geçen gün bime gidince dayanamadim birkaç parça birsey aldım.

Yaaa ne çekti bu adamlar bizden 😂😂 benim uyuyamama sebebim geceleri benim çocuğum kuduruk moduna geçiyor,kime çekti bilemiyorum 🤦🏼‍♀️ Mesanemin üstünde pıt pıt pıt tekmeler sonra hooop tuvaletim geliyor . 10 dakikada bir tuvalete gidilir mi ya gece vakti 😀

Geceleri bilerek oynuyorlar ya :D
Bende tam yatıyorum pıt pıt atıyor hadi kızım diyorum yok yani :D
Kocam da gelip dibime giriyor zaten sağlıklı uyuyamıyorum :/
Geçen gece kalktım kızdım.
Kulağımın dibine girmiş bir de horluyor :KK11:

Ben bir de çok rüya görüyorum siz de öyle misiniz kızlar ?

Geceleri bilerek oynuyorlar ya :KK70:
Bende tam yatıyorum pıt pıt atıyor hadi kızım diyorum yok yani :KK70:

Gönderiver salonda uyusun ya M mllen in dediği gibi yatağın keyfini çıkar 😍 az bi zaman kaldı zaten en azından geceleri uykunu al, ben alamıyom sen al 😀 rüyayı cinsiyeti öğrenmeden önce çok gördüm her gece koluma altın bilezikleri diziyordum , cinsiyeti öğrendik gitti bilezikler bi daha görmedim 😀

Geceleri bilerek oynuyorlar ya :KK70:
Bende tam yatıyorum pıt pıt atıyor hadi kızım diyorum yok yani :KK70:

Ya ben ilk trimesterda çok rüya görürdüm, böyle her gece 4-5 tane filan. Sonra kesildi onlar. Ama şimdi yine başladı abuk subuk şeyler görüyorum sürekli 😃

Back
X